- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.941
- 248
- 31
Hmm anladm canim sagollcanım bu tam olarak silik çizgi belli olmuyor ya ...Bu durumlarda genellikle kişinin hamile olduğunu gösteren 2. çizgi çıplak gözle görünmeyecek kadar silik olabiliyor. Bu durumda testin fotoğrafını çekip photoshop ve benzeri programlarla renklerin keskinliğini artırmak ikinci çizgiyi, varsa eğer, daha görülür hale getiriyor. muşşşş
ya ben şimdi senin resmi kopyaladım be yaptım kontrası valla var yine yanıltmayım da seniKizlar bi bakarmisiniz silik cizgi sanki gozukuyor esimde goruyor acaba gormek istedigimizdenmi :)
Canim regl olunca gitsen daha iyi olur hormonlarina ona gore bakar yumurta rezervini o zaman daha ii kontrol eder ve gerek gorurse reglinin 5. Gunu klomene baslatirArkadaslar lutfen cvp verinn.adetime 5 gun kala yaptim ya kan testni acaba ckmamsmdr.ayrca yarn dktra gdcem ne sormaliyim kist var mi die baktrcam siz ilac faln kullndnz mi olmasi icin neler yaptnz ona gre dktrdan onu isteyim
Off ya dktr sorunumuz var ve tabi randevuda bende ilk bos buldgm zamana almstm rndevuyu ne zaman hasta olacagmda belli olmuoki nasil yapsam bilemedm yaCanim regl olunca gitsen daha iyi olur hormonlarina ona gore bakar yumurta rezervini o zaman daha ii kontrol eder ve gerek gorurse reglinin 5. Gunu klomene baslatir
Arkadaslar ben adet gunum 4 mart yaklasik 3_4 gundur iki tarafli kasik agrim var ben hic adet zamani boyle agri cekmezdim resmen kivrandiriyor kisa araliklarla gogusler şiş vaziyette gecen cuma idrar twestinde negatif cikti acaba hamilelik belirtisi olabilir mi catlicamm meraktan
Gec dollenmeyse daha snra da cikablrAdetime 5 gun varken yaptim ya kan testi sizce daha snra piztf ckma ihtimali varmiki
Adetinin 2 yada 3. Gunu gitmen gerekiyor canim oldun gunu degil zatenOff ya dktr sorunumuz var ve tabi randevuda bende ilk bos buldgm zamana almstm rndevuyu ne zaman hasta olacagmda belli olmuoki nasil yapsam bilemedm ya
Beklemek kadar skntili bsey yok herlde ya iyice canm skldiGec dollenmeyse daha snra da cikablr
Canm o bekleyen idrara gore degsyo koyulugu dye blyrmBir kac saat once test yaptim, negatif cikti. Ama bir onceki (fotografini paylastigim) pozitifti. Demek ki neymisss
Ikinci silik cizgiye güvenmeyin...
Hmm sagol canmAdetinin 2 yada 3. Gunu gitmen gerekiyor canim oldun gunu degil zaten
Ben de oyleydm kafayi yicektm. Snra biraktm burayi takibi hamilelik icin kendmi dinlemeyi. Adetm bttkten snra yumurtlma gununden 2-3 gun gecene kadar her gun saglikli Bir seklde denedik. Cok sukur cikti gibi. Kanda da var ama degerlern ykselmesi gerekyms. Sen de uzUlme aklni baska alanlara kaydr canmBeklemek kadar skntili bsey yok herlde ya iyice canm skldi
Canim senin pozitifti silik cizgi vardi die hatirliyorum eveto silikler bazen yaniltabiliyor acaba kimyasalmi gecirdin regl mi oldun belki yerlesmedir kuzum hemen umidini yetirmeBir kac saat once test yaptim, negatif cikti. Ama bir onceki (fotografini paylastigim) pozitifti. Demek ki neymisss
Ikinci silik cizgiye güvenmeyin...
Valla bende cook istiorum dsnmemeyi ama iliski deynce hmn akla gelioBen de oyleydm kafayi yicektm. Snra biraktm burayi takibi hamilelik icin kendmi dinlemeyi. Adetm bttkten snra yumurtlma gununden 2-3 gun gecene kadar her gun saglikli Bir seklde denedik. Cok sukur cikti gibi. Kanda da var ama degerlern ykselmesi gerekyms. Sen de uzUlme aklni baska alanlara kaydr canm
Canm o bekleyen idrara gore degsyo koyulugu dye blyrm
En beklemedgn and a geliyo demslerdi. Ben de aklmdan silmstm o kadar ki Idrar testi yaparken bile goz ucuyla bakyrm cikmaz ama denym dedm. Bat a 1hafta vardi. Cikti. Gozlerm firlicakti. Beklemedm 've surpriz bi seklde geldi. Dua et geregni Yap 've bekle, Allah buyukk :)Valla bende cook istiorum dsnmemeyi ama iliski deynce hmn akla gelio
Dogrudur canm. Ben de guvenemeyip bdaha yapmstm :) Benm yine cizgyi ckmstiOgluma hamileyken de hep silik cıkmisti. Ama 10 test yaptiysam 10 tanesi de silikti. Simdi biri silik digerinde hic cizgi yok. Yani arkadaslar tek bir testte silik cizgi gorunce umutlanmasinlar, guvenmesinler diye yazdim
Oyle tabi canim dua etmekten baska care yok rabbim isteyen hrkese nasip etsin sende hayrlisyla kucagna alrsn inssEn beklemedgn and a geliyo demslerdi. Ben de aklmdan silmstm o kadar ki Idrar testi yaparken bile goz ucuyla bakyrm cikmaz ama denym dedm. Bat a 1hafta vardi. Cikti. Gozlerm firlicakti. Beklemedm 've surpriz bi seklde geldi. Dua et geregni Yap 've bekle, Allah buyukk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?