Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hmm anladm canim sagoll

Adetime 5 gun varken yaptim ya kan testi sizce daha snra piztf ckma ihtimali varmiki

Arkadaslar lutfen cvp verinn.adetime 5 gun kala yaptim ya kan testni acaba ckmamsmdr.ayrca yarn dktra gdcem ne sormaliyim kist var mi die baktrcam siz ilac faln kullndnz mi olmasi icin neler yaptnz ona gre dktrdan onu isteyim

Arkadaslar lutfen cvp verinn.adetime 5 gun kala yaptim ya kan testni acaba ckmamsmdr.ayrca yarn dktra gdcem ne sormaliyim kist var mi die baktrcam siz ilac faln kullndnz mi olmasi icin neler yaptnz ona gre dktrdan onu isteyim
Canim regl olunca gitsen daha iyi olur hormonlarina ona gore bakar yumurta rezervini o zaman daha ii kontrol eder ve gerek gorurse reglinin 5. Gunu klomene baslatir

Canim regl olunca gitsen daha iyi olur hormonlarina ona gore bakar yumurta rezervini o zaman daha ii kontrol eder ve gerek gorurse reglinin 5. Gunu klomene baslatir
Off ya dktr sorunumuz var ve tabi randevuda bende ilk bos buldgm zamana almstm rndevuyu ne zaman hasta olacagmda belli olmuoki nasil yapsam bilemedm ya

Canim Benm de bat 4mart 've dun idrarda cikti. Kanda da cikti cuma tekrarlcaz kan testni. Olmssa panda cikar senin de bence

Bir kac saat once test yaptim, negatif cikti. Ama bir onceki (fotografini paylastigim) pozitifti. Demek ki neymisss

Ikinci silik cizgiye güvenmeyin...

Beklemek kadar skntili bsey yok herlde ya iyice canm skldi
Ben de oyleydm kafayi yicektm. Snra biraktm burayi takibi hamilelik icin kendmi dinlemeyi. Adetm bttkten snra yumurtlma gununden 2-3 gun gecene kadar her gun saglikli Bir seklde denedik. Cok sukur cikti gibi. Kanda da var ama degerlern ykselmesi gerekyms. Sen de uzUlme aklni baska alanlara kaydr canm

Bir kac saat once test yaptim, negatif cikti. Ama bir onceki (fotografini paylastigim) pozitifti. Demek ki neymisss

Ikinci silik cizgiye güvenmeyin...
Canim senin pozitifti silik cizgi vardi die hatirliyorum eveto silikler bazen yaniltabiliyor acaba kimyasalmi gecirdin regl mi oldun belki yerlesmedir kuzum hemen umidini yetirme

Valla bende cook istiorum dsnmemeyi ama iliski deynce hmn akla gelio

Canm o bekleyen idrara gore degsyo koyulugu dye blyrm

Ogluma hamileyken de hep silik cıkmisti. Ama 10 test yaptiysam 10 tanesi de silikti. Simdi biri silik digerinde hic cizgi yok. Yani arkadaslar tek bir testte silik cizgi gorunce umutlanmasinlar, guvenmesinler diye yazdim

Valla bende cook istiorum dsnmemeyi ama iliski deynce hmn akla gelio
En beklemedgn and a geliyo demslerdi. Ben de aklmdan silmstm o kadar ki Idrar testi yaparken bile goz ucuyla bakyrm cikmaz ama denym dedm. Bat a 1hafta vardi. Cikti. Gozlerm firlicakti. Beklemedm 've surpriz bi seklde geldi. Dua et geregni Yap 've bekle, Allah buyukk :)

Ogluma hamileyken de hep silik cıkmisti. Ama 10 test yaptiysam 10 tanesi de silikti. Simdi biri silik digerinde hic cizgi yok. Yani arkadaslar tek bir testte silik cizgi gorunce umutlanmasinlar, guvenmesinler diye yazdim
Dogrudur canm. Ben de guvenemeyip bdaha yapmstm :) Benm yine cizgyi ckmsti

Oyle tabi canim dua etmekten baska care yok rabbim isteyen hrkese nasip etsin sende hayrlisyla kucagna alrsn inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…