Saglik ocagnda yaptrdm kadin direk hamielelik yok dedi bende hic sormadm
Adetime 5 gun varken yaptim ya kan testi sizce daha snra piztf ckma ihtimali varmiki
Arkadaslar lutfen cvp verinn.adetime 5 gun kala yaptim ya kan testni acaba ckmamsmdr.ayrca yarn dktra gdcem ne sormaliyim kist var mi die baktrcam siz ilac faln kullndnz mi olmasi icin neler yaptnz ona gre dktrdan onu isteyim
Sizin yazdiklarinizi okudukca yeniden umutlaniorum cok sagolun arkadaslr iyiki burayi tercih etmsm.Rabbim hepinizin tum dileklerini kabul etsinn.bak şöyle söyliyim.. ben yumurtladıktan sonra 8. günde kan testi yaptırdım 3.2 çıktı ama 0-5 arası negatif sayılıyo.. dolayısıyla negatifti ama iki gün sonra idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm.. direk negatif deyip silip atamazlar ya.. bence kaç olduğunu öğren.. ve de adet olmadan da doktora gitme... umudunu yitirme dur bakalıımm güçlü ol
evet kesinlikle ümidinizi yitirmeyin bende adetime 10 gün varken yaptırdım 0,17 çıktı 7 gün sonra 66,47 çıktı gebelik belirtinizin olmasına bile gerek yok ben hep diyorum ben hiç bir belirti yaşamadım hala daha yaşamıyorum... adetim geçeli 6 gün oldu
Amiin insallah sagliklive hayrli evlatlar nasip etsin Rabbim herkeseOyle tabi canim dua etmekten baska care yok rabbim isteyen hrkese nasip etsin sende hayrlisyla kucagna alrsn inss
Sagl ocagnda yaptrdm kadn bilgsayrdan bakti hamielik yok dedi
Hmm insallah sonucun istedgin gbi cikar canim .bende bosa uzulmus olurum bnmkide oyle ckar ins birazdan gdip sonucumu tam okarak ogrenecemBana da aynısını dedi ama haftaya tekrarlamamız lazım testi dedi pazartesi gel yeniden yapalım şimdilik yok dedi. Adetime daha çok var diye. Senin de öyleyse çıkmamış olabilir. 10 mart benim bat. 7 martta test yapacak
canım belirtin var mı ?Bana da aynısını dedi ama haftaya tekrarlamamız lazım testi dedi pazartesi gel yeniden yapalım şimdilik yok dedi. Adetime daha çok var diye. Senin de öyleyse çıkmamış olabilir. 10 mart benim bat. 7 martta test yapacak
Haklısın ama insan duyup rahatlamak istiyor sabırsızlanıyorum :)Kızlar acele etmeyin kalp atışını duymanıza daha varkeseyi görürsünüz hatta çok dikkatli bakarsanız o fotoda kesenin içinde soya filizi kadar bir şey görürsünüz.. 10 haftadan sonra kalp atışını duyarsınız ama insan acayip heyecanlanıyor o günlere geri döndüm sanki bir an ben ilk hamileliğimde testte çift çizgiyi gördüm kan testi yaptırmadan ultrasonla direk gördüm.. bu ikinci ya kan testi vs. Değişik geliyor
Bi hayalet cizgi var gibi canim insallah dogru goruyorumdur. Ya bizler hep beynimizi cifte sartlndigimiz icin mi bole goruyoz anlamadim bi kan ver istersenKızlar en son adetim 2 şubat.
Adetlerim düzensiz, dünden beri bel ağrım var sabah test yapayım dedim.
Galiba silik bi cizgi var. Ben mi yanlış görüyorum bi bakar mısınız?
Tam bat ı bilmediğim için umutlanmakta istemiyorum
Canım teşekkürler benimde cmartesi tam 6 haftalık oluyor randevum var inşallah duyabilirim insan korkuyor ya duyamazsam diyeArkadaşlar hayırlı olsun gebeliğiniz. Allah daim etsin. Kalp atışı 6. haftadan sonra duyuluyor. Ben 6+0 da kalp atışını duydum çok şükür. Tabi alttan muayeneyle :) 10/12 de bütün organlarının taslağı oluşuyor değil kalp bildiğin küçük bebek
Sağlıkla kolaylıkla ilerlesin inşallahç
Ay canim bugun sana bende onusorucaktim bel agrin var mi die benimde sol kasigim cok fazla batiyor ama ben kistime yoruyorumGünaydın Arkadaşlar...
Sabah uyandığımda göğüslerim inik ve dokunduğum halde acımıyor ama gün içinde şişip çok hassaslaşıyor özellikle sağ tarafım ,aranızda böyle olan var mı?
bugün bel ağrım başladı, kii alışverişe gitcez toplu illaki bişeyler taşıcam belimden duramıcam ben akşam belli oldu...
evet canım belim bugün baaşladı şiddetli değil ama bugünde çok işlerim var dışarda ağrıyı o zaman görcem ben,kist için soğan suyu iyi geliyor yapsana adet olursan inşallah olmazsın tabi ,ben bu ay yapmıştım bakalım , pco varmış bende ama düzenli adet görüyorum çok şükürAy canim bugun sana bende onusorucaktim bel agrin var mi die benimde sol kasigim cok fazla batiyor ama ben kistime yoruyorum
Bi hayalet cizgi var gibi canim insallah dogru goruyorumdur. Ya bizler hep beynimizi cifte sartlndigimiz icin mi bole goruyoz anlamadim bi kan ver istersen
Benimde sabah uyandigimda basladi canim insallah hayirlisi olur adetlerim cok sukur benimde duzenli kist icin civanpercemi ictim 2 cm di 1 ayda 1cme dustu bu ayda icmedim buyudumu napti afedersin iliskide bile cok kotu agriyo kasigim saogan suyunu icemiom migdemi bulandiriyo cikolata kistininde tek tedavisi hamile kalmak dr hamilelikte kaybolucak dedi bakalim insallah bu aynasip olur bizleredeevet canım belim bugün baaşladı şiddetli değil ama bugünde çok işlerim var dışarda ağrıyı o zaman görcem ben,kist için soğan suyu iyi geliyor yapsana adet olursan inşallah olmazsın tabi ,ben bu ay yapmıştım bakalım , pco varmış bende ama düzenli adet görüyorum çok şükür
Aynen eşime göstersem kafayı yedi der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?