Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Saglik ocagnda yaptrdm kadin direk hamielelik yok dedi bende hic sormadm

Adetime 5 gun varken yaptim ya kan testi sizce daha snra piztf ckma ihtimali varmiki

Arkadaslar lutfen cvp verinn.adetime 5 gun kala yaptim ya kan testni acaba ckmamsmdr.ayrca yarn dktra gdcem ne sormaliyim kist var mi die baktrcam siz ilac faln kullndnz mi olmasi icin neler yaptnz ona gre dktrdan onu isteyim

bak şöyle söyliyim.. ben yumurtladıktan sonra 8. günde kan testi yaptırdım 3.2 çıktı ama 0-5 arası negatif sayılıyo.. dolayısıyla negatifti ama iki gün sonra idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm.. direk negatif deyip silip atamazlar ya.. bence kaç olduğunu öğren.. ve de adet olmadan da doktora gitme... umudunu yitirme dur bakalıımm güçlü ol

evet kesinlikle ümidinizi yitirmeyin bende adetime 10 gün varken yaptırdım 0,17 çıktı 7 gün sonra 66,47 çıktı gebelik belirtinizin olmasına bile gerek yok ben hep diyorum ben hiç bir belirti yaşamadım hala daha yaşamıyorum... adetim geçeli 6 gün oldu

Sizin yazdiklarinizi okudukca yeniden umutlaniorum cok sagolun arkadaslr iyiki burayi tercih etmsm.Rabbim hepinizin tum dileklerini kabul etsinn.

Sagl ocagnda yaptrdm kadn bilgsayrdan bakti hamielik yok dedi

Bana da aynısını dedi ama haftaya tekrarlamamız lazım testi dedi pazartesi gel yeniden yapalım şimdilik yok dedi. Adetime daha çok var diye. Senin de öyleyse çıkmamış olabilir. 10 mart benim bat. 7 martta test yapacak

Kızlar günaydın şu gebelik testinin fotosunu çekip fotoğraf düzenleme programıyla rengini koyulaştırma olayı nedir? Aslı var mıdır? Sabah sabah bende yaptım da

Hmm insallah sonucun istedgin gbi cikar canim .bende bosa uzulmus olurum bnmkide oyle ckar ins birazdan gdip sonucumu tam okarak ogrenecem

Günaydın Arkadaşlar...
Sabah uyandığımda göğüslerim inik ve dokunduğum halde acımıyor ama gün içinde şişip çok hassaslaşıyor özellikle sağ tarafım ,aranızda böyle olan var mı?
bugün bel ağrım başladı, kii alışverişe gitcez toplu illaki bişeyler taşıcam belimden duramıcam ben akşam belli oldu...

Kızlar en son adetim 2 şubat.
Adetlerim düzensiz, dünden beri bel ağrım var sabah test yapayım dedim.
Galiba silik bi cizgi var. Ben mi yanlış görüyorum bi bakar mısınız?
Tam bat ı bilmediğim için umutlanmakta istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20160303_091455.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 92
canım belirtin var mı ?
bu ay tedavi falan mı oldun sabırsızlanıyosun bakim

Haklısın ama insan duyup rahatlamak istiyor sabırsızlanıyorum :)

Bi hayalet cizgi var gibi canim insallah dogru goruyorumdur. Ya bizler hep beynimizi cifte sartlndigimiz icin mi bole goruyoz anlamadim bi kan ver istersen

Canım teşekkürler benimde cmartesi tam 6 haftalık oluyor randevum var inşallah duyabilirim insan korkuyor ya duyamazsam diye

Ay canim bugun sana bende onusorucaktim bel agrin var mi die benimde sol kasigim cok fazla batiyor ama ben kistime yoruyorum

kızlar ben daha test yapmıcam. kendimi aptal gibi hissetmeye başladım. bu ne elimde test yok birinin 5 gün evvel belli oldu birinin 2 gün evvel diye düşünüp strese giriyorum. artık gerek yok. ben daha test almıcam ovulasyonda yapmıcam. tutacaksa bu tutacak tutmuyorsada yapacak birşey yok. günlük hayatım denen birşey kalmadı. bu hayatta tek problem çocuk değil ya. olacak olan olur. 2. ay olacak testleri kullanalı demekki olacak olsa zaten olurdu. bat 8 mart. bu ayda olmamışsa akışına bırakıyorum artık ben.

Ay canim bugun sana bende onusorucaktim bel agrin var mi die benimde sol kasigim cok fazla batiyor ama ben kistime yoruyorum
evet canım belim bugün baaşladı şiddetli değil ama bugünde çok işlerim var dışarda ağrıyı o zaman görcem ben,kist için soğan suyu iyi geliyor yapsana adet olursan inşallah olmazsın tabi ,ben bu ay yapmıştım bakalım , pco varmış bende ama düzenli adet görüyorum çok şükür

Benimde sabah uyandigimda basladi canim insallah hayirlisi olur adetlerim cok sukur benimde duzenli kist icin civanpercemi ictim 2 cm di 1 ayda 1cme dustu bu ayda icmedim buyudumu napti afedersin iliskide bile cok kotu agriyo kasigim saogan suyunu icemiom migdemi bulandiriyo cikolata kistininde tek tedavisi hamile kalmak dr hamilelikte kaybolucak dedi bakalim insallah bu aynasip olur bizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…