7 gün var daha
Aynen canım eşim özele gidelim dedi. Saglık ocağı da hemen yakınımızda üşendim gitmeye şimdi pişman oldum. Mecbur bekleyecem inşallah regl olmamGerçekten çok saçma nırmalde 1 saat sonra gel al derler bu da senin şansına canım ya.
Ben uc kere silik cizgi gordum bata 6-5-4vardi ûcunde de hamileydim :)))))yarin ilk idrarini tut test al yap bakalim cikabilir7 gün var daha
Bence imkanın varsa hiç bekleme özele git 1 saat bile sürmüyo hemen alırsnAynen canım eşim özele gidelim dedi. Saglık ocağı da hemen yakınımızda üşendim gitmeye şimdi pişman oldum. Mecbur bekleyecem inşallah regl olmam
Hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsinnBu arada kızlar, benim de silik falan çıktı testler, sonra net gördüm çift çizgiyi ama dün sağlık ocağında yaşadığım olayı anlatmıştım.
Bugün dr.a gittim, idrar testinin pozitif çıktığını söyledim. Bugün regl gecikmesinin 4. günü. Hemen ultrasonda baktı, kese görünmüyor dedi. Daha erken gerçi dedi. Sonra kan testine gönderdi. Öğleden sonra internetten sonuca baktım. B-Hcg 695,8 çıktııııı :) Yarın öğleden sonra tekrar dr.a gideceğim :)
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :) eğer hamileysem herkese bol bol dua edicemmaşalllah
Amiin :) Çok teşekkür ederim.Hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsinn
gordum
hamileydim[/QUOTE
İnşallah inşallah öyledir inşallah gebelik vardir Allah olmayan her kuluna nasip etsin gercekten zor bi durum
Eşim işe gitti yalnız gitmek istemiyorum hava kararıyor. Yarını bekleyeceğim artık. Pembe bir akıntı geldi bir damla çok korktum ya resmen 6 gün bitti ve ben varsa da stresten düşüreceğim Allah korusunBence imkanıbekleyeceğimiz arrıkbekleme özele git 1 saat bile sürmüyo hemen alırsn
Erken gebelik testi almistin ne oldu yapmadinmi onuKızlar hamile degilim malesefkan verdim deger 2 cikti.simdi ogrendim sonucu gunum gecmeden test yapmicam bidaha.hic guvenim kalmadi idrar testlerine
Yaptım canım negatif cıkti ama diger testler hep silik cikinca..aklimda kalmasin diye kan verdimErken gebelik testi almistin ne oldu yapmadinmi onu
Uzulme canim olur insallah iki evladin var onlar gibi ucuncude gelir rabbimin izniyle esinde istiyo artik bu ay olmazsa öbür ayYaptım canım negatif cıkti ama diger testler hep silik cikinca..aklimda kalmasin diye kan verdim
2 gun sonra tekrar yaptir 10ve ustu cikmasi lazim ama bence hamilesin :))Şimdi ozaman ben hamile mi oluyorum kusuruma bakmayın ne olur inanmıyorum hala 3 senedir bu anı bekliyorum şimdi beta HCG normal 5 (0.5) değil yani sadece 5 hamile miyim ?
adet zamani bakilan degerler dogru olur.. istersen bi doktora daha goster cunku pko varsa yumurtaliklarinda da bunu gostermesi lazim bakti mi bilmiyorum ama..adetim geciyor diye gittim beta hcg 0,1 cikti.bide hormona bakayim dedi Lh 16.8 cikti polikstk over dedi.normalde adetin 3.gunu bakilmaz mi.bu hormon bu arada yuksek cikmaz mi kafam allak bullak
benim de 3.2 cikmisti hatirlatirim.. bence 2veya 4 gun sonra tekrar yaptirmalisinKızlar hamile degilim malesefkan verdim deger 2 cikti.simdi ogrendim sonucu gunum gecmeden test yapmicam bidaha.hic guvenim kalmadi idrar testlerine
Tek care kafaya takmamak galiba.ikincide de yasadim bunu.kafaya takinca hamile kalamiyorum.bu kadar testin ustune artik umursamiyorum.ister olsun ister olmasinUzulme canim olur insallah iki evladin var onlar gibi ucuncude gelir rabbimin izniyle esinde istiyo artik bu ay olmazsa öbür ay
Canim bende hep 2 cikiyo.onceki aylardan biliyorum2 gun sonra tekrar yaptir 10ve ustu cikmasi lazim ama bence hamilesin :))
adet zamani bakilan degerler dogru olur.. istersen bi doktora daha goster cunku pko varsa yumurtaliklarinda da bunu gostermesi lazim bakti mi bilmiyorum ama..
benim de 3.2 cikmisti hatirlatirim.. bence 2veya 4 gun sonra tekrar yaptirmalisinAnaPatron bence hamilesin :)))
yaaa Allah Allaaaahhh :/// ben hamile olduguna inaniyorum..Canim bende hep 2 cikiyo.onceki aylardan biliyorum3 gune kesin kirmizilari gorurum
Ama degilim bosveryaaa Allah Allaaaahhh :/// ben hamile olduguna inaniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?