sogan kuru ise yarayabilir canim adet bittikten 2 gun sonra yapmaya basliyorsun 15 gun sureyle iciceksin sabah aksam.. orta boy sogani 1.5bardak kaynar suda 5dk daha kaynatip suzup iceceksin.. insallah ise yarar canimkixlar nolur yardim edin.polikistk over var 5senedir 3kimyasal gebelik gecirdim .Lh hormonu yuksek cikiyor nasil duser bilgisi olan varmi bitkisel kur felan Allah askina yardim edin
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım :) bi gece daha uykusuz kal nolcak :) bende adet oldum erken oldu ama nedense artık sonuç olarak bu ayda foss ciktii.i inşallah sen güzel haber alırsın :)Yok ya deli olacağım koskoca bursa'da Saglik ocağimda tahlil veriyoruz sonuçlar bir sonraki gün çıkıyor sanki emar çektirdin mübarek hamileysem de stresten düşürecem ya dakikalar geçmiyor yarını bekle diyor doktor bana
Stres yapma canım hamileysen bebeğinde hisseder, sakin ol hayırlısı olsunda yarın olsun yarın hemen öğrenirsin sonucunu.Yok ya deli olacağım koskoca bursa'da Saglik ocağimda tahlil veriyoruz sonuçlar bir sonraki gün çıkıyor sanki emar çektirdin mübarek hamileysem de stresten düşürecem ya dakikalar geçmiyor yarını bekle diyor doktor bana
Amin kuzum cok sağol sen bana sor kaç gecedir uykum var mi bekleyelim bakalım yeter ki sonuç güzel olsunİnşallah pozitif sonuç alırsın canım :) bi gece daha uykusuz kal nolcak :) bende adet oldum erken oldu ama nedense artık sonuç olarak bu ayda foss ciktii.i inşallah sen güzel haber alırsın :)
Elimde değil işte canım ya regl olacağım diye cok korkuyorum sonucu bilsem de rahat etsemStres yapma canım hamileysen bebeğinde hisseder, sakin ol hayırlısı olsunda yarın olsun yarın hemen öğrenirsin sonucunu.
Sınırdasın kuzum değerin oraya kadar çıktıysa gebesin bence maşalllah diyelim :) darısı başımaŞimdi ozaman ben hamile mi oluyorum kusuruma bakmayın ne olur inanmıyorum hala 3 senedir bu anı bekliyorum şimdi beta HCG normal 5 (0.5) değil yani sadece 5 hamile miyim ?
Şimdi ozaman ben hamile mi oluyorum kusuruma bakmayın ne olur inanmıyorum hala 3 senedir bu anı bekliyorum şimdi beta HCG normal 5 (0.5) değil yani sadece 5 hamile miyim ?
Elimde değil işte canım ya regl olacağım diye cok korkuyorum sonucu bilsem de rahat etsem
Şimdi ozaman ben hamile mi oluyorum kusuruma bakmayın ne olur inanmıyorum hala 3 senedir bu anı bekliyorum şimdi beta HCG normal 5 (0.5) değil yani sadece 5 hamile miyim ?
Bu arada kızlar, benim de silik falan çıktı testler, sonra net gördüm çift çizgiyi ama dün sağlık ocağında yaşadığım olayı anlatmıştım.
Bugün dr.a gittim, idrar testinin pozitif çıktığını söyledim. Bugün regl gecikmesinin 4. günü. Hemen ultrasonda baktı, kese görünmüyor dedi. Daha erken gerçi dedi. Sonra kan testine gönderdi. Öğleden sonra internetten sonuca baktım. B-Hcg 695,8 çıktııııı :) Yarın öğleden sonra tekrar dr.a gideceğim :)
Evet canim buyuk ihtimal 0 ve1 negetif 2 ve 3ten sonrasi supeli gebelik sende erken yaptirmissin cok taze bebis demekki:)))İnanın gerçekten icime su serptiniz gerçekten belirtilerin üzerine gidip tahlili verdim ve reglime de günler var eğer gerçekten hamileysem çok ama ama çok mutlu olucam rabbime binlerce kez sukurler olsun kız ole dedi negatif deyince çok üzüldüm şimdi hamileyim oylemi allahım sana şükürler olsun
Silik bi cizgi cikabilir kac var bata cnmEvde idrar yapsam çıkar mı peki
Gerçekten çok saçma nırmalde 1 saat sonra gel al derler bu da senin şansına canım ya.Yok ya deli olacağım koskoca bursa'da Saglik ocağimda tahlil veriyoruz sonuçlar bir sonraki gün çıkıyor sanki emar çektirdin mübarek hamileysem de stresten düşürecem ya dakikalar geçmiyor yarını bekle diyor doktor bana
Çook çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşallah.Gözünaydın canım, Sağlıkla gelsin bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?