Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kixlar nolur yardim edin.polikistk over var 5senedir 3kimyasal gebelik gecirdim .Lh hormonu yuksek cikiyor nasil duser bilgisi olan varmi bitkisel kur felan Allah askina yardim edin

kixlar nolur yardim edin.polikistk over var 5senedir 3kimyasal gebelik gecirdim .Lh hormonu yuksek cikiyor nasil duser bilgisi olan varmi bitkisel kur felan Allah askina yardim edin
sogan kuru ise yarayabilir canim adet bittikten 2 gun sonra yapmaya basliyorsun 15 gun sureyle iciceksin sabah aksam.. orta boy sogani 1.5bardak kaynar suda 5dk daha kaynatip suzup iceceksin.. insallah ise yarar canim

İnşallah pozitif sonuç alırsın canım :) bi gece daha uykusuz kal nolcak :) bende adet oldum erken oldu ama nedense artık sonuç olarak bu ayda foss ciktii.i inşallah sen güzel haber alırsın :)

Stres yapma canım hamileysen bebeğinde hisseder, sakin ol hayırlısı olsunda yarın olsun yarın hemen öğrenirsin sonucunu.

İnşallah pozitif sonuç alırsın canım :) bi gece daha uykusuz kal nolcak :) bende adet oldum erken oldu ama nedense artık sonuç olarak bu ayda foss ciktii.i inşallah sen güzel haber alırsın :)
Amin kuzum cok sağol sen bana sor kaç gecedir uykum var mi bekleyelim bakalım yeter ki sonuç güzel olsun

Şimdi ozaman ben hamile mi oluyorum kusuruma bakmayın ne olur inanmıyorum hala 3 senedir bu anı bekliyorum şimdi beta HCG normal 5 (0.5) değil yani sadece 5 hamile miyim ?

Şimdi ozaman ben hamile mi oluyorum kusuruma bakmayın ne olur inanmıyorum hala 3 senedir bu anı bekliyorum şimdi beta HCG normal 5 (0.5) değil yani sadece 5 hamile miyim ?
Sınırdasın kuzum değerin oraya kadar çıktıysa gebesin bence maşalllah diyelim :) darısı başıma

adetim geciyor diye gittim beta hcg 0,1 cikti.bide hormona bakayim dedi Lh 16.8 cikti polikstk over dedi.normalde adetin 3.gunu bakilmaz mi.bu hormon bu arada yuksek cikmaz mi kafam allak bullak

Canımcımm,
Bak senin için şunu buldum, bana göre de bebiş var ama çok erken şu anda. Bir kaç gün sonra tekrar test yaptırdığında değer yükselmişse bebiş geliyor demektir :)

Gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı

HCG (mIU/ml)
(INCIID)

3 hafta

5 – 50

4 hafta

3 – 426

5 hafta

19 – 7,340

6 hafta

1,080 – 56,500

7 – 12 hafta

7,650 – 288,000

13 – 16 hafta

13,300 – 254,000

17 – 24 hafta

4,060 – 165,400

25 – 40 hafta

3,640 – 117,000

Görüldüğü gibi normal bir gebelikte kandaki beta hCG düzeyleri çok değişken olabilmektedir. Normalin alt ve üst sınırları arasındaki büyük farklar doğal olarak kabul edilir. Bu nedenle sadece kan beta-hCG düzeyine bakılarak gebelik haftası konusunda sağlıklı bir tahminde bulunulamaz. Yine benzer şekilde tek bir ölçümün sağlayacağı yararlar da sınırlıdır. Ancak yapılan seri ölçümler ile gebeliğin sağlıklı olup olmadığı konusunda fikir edinilebilir

Canım muhtemelen hamilesin ama daha çok erken değerin yükselirse gebelik devamı var demektir inşallah gerçekten öyledir, hamilesindir.

Bu arada kızlar, benim de silik falan çıktı testler, sonra net gördüm çift çizgiyi ama dün sağlık ocağında yaşadığım olayı anlatmıştım.
Bugün dr.a gittim, idrar testinin pozitif çıktığını söyledim. Bugün regl gecikmesinin 4. günü. Hemen ultrasonda baktı, kese görünmüyor dedi. Daha erken gerçi dedi. Sonra kan testine gönderdi. Öğleden sonra internetten sonuca baktım. B-Hcg 695,8 çıktııııı :) Yarın öğleden sonra tekrar dr.a gideceğim :)

Gözünaydın canım, Sağlıkla gelsin bebeğin

Evet canim buyuk ihtimal 0 ve1 negetif 2 ve 3ten sonrasi supeli gebelik sende erken yaptirmissin cok taze bebis demekki:)))

Gerçekten çok saçma nırmalde 1 saat sonra gel al derler bu da senin şansına canım ya.

Kızlar inşallah hamileyimdir reglime de daha var hemn umutlanmak istemiyorum hersey allahtan ama inşallah hamileyimdir 3 senedir bu anı bekliyorim

Gözünaydın canım, Sağlıkla gelsin bebeğin
Çook çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşallah.
Kaygılarım tabi ki bitmedi. Keseyi de görsem, bir kalbini dinlesem... Sonra doğuma kadar böyle böyle devam edecek endişeler, tedirginlikler. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…