Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bir iki gun siteye girmicem.acil siparislerim var.onlari yetistirmem gerek bebek olmadigina ve kafamdan cikarmam icin islere asilayim biraz

Evet kizlaar geldim doktordan bebegim 6 hafta 5 gunlukmus. 0.76 cm boyu :) kalp atislarinida duyduk cok sukur. Doktor cok iyi dedi hic bi sikinti yokmus 3 hafta sonra yeniden cagirdi :) hadi bakalim buna gore kiz mi erkek mi :)
Masallah canımmm..ben tahmin edemem bu sekilde ama benim icimden kiz geciyo

Anladım canım,aklına kötü şeyler getirme allah korusun kendi birşeyler meşgul etmeye çalış canım

Evet kizlaar geldim doktordan bebegim 6 hafta 5 gunlukmus. 0.76 cm boyu :) kalp atislarinida duyduk cok sukur. Doktor cok iyi dedi hic bi sikinti yokmus 3 hafta sonra yeniden cagirdi :) hadi bakalim buna gore kiz mi erkek mi :)

Maşallah canım hep böyle devam etsin inşallah..
Ben anlamıyorum yorum yapamıcam

Kizlar bir iki gun siteye girmicem.acil siparislerim var.onlari yetistirmem gerek bebek olmadigina ve kafamdan cikarmam icin islere asilayim biraz

Canım herşeyin hayırlısı en kısa sürede sende bize katılırsn inşallah Allahım 2 çocuğuna can sağlık versin.. Fazla geç kalma

Masallah canim Allah tamamina erdirsin gozun aydinn:)))ben tahmin edemedim cinsiyeti zaten inanma :)))

kızlar beta hcg 15 mart 8,85 -17 mart 33- 22 mart 222,2 çıkmış artış sizce nasıl

gayet güzel canım maşallahhhh

Arkadaşlar merhaba belirtilerin üzerine kan tahlili verdim ama reglim daha çok var sizce beklemeliydim ? Kan sonu 5 cikti

birkaç gün sonra testi tekrarlat canım şüpheli olabilme ihtimali var :)

gözün aydın canım sağ salim kucağına da alırsın inşallahh

Kızlar hamile degilim malesef kan verdim deger 2 cikti.simdi ogrendim sonucu gunum gecmeden test yapmicam bidaha.hic guvenim kalmadi idrar testlerine

az daha sabret canım bata daha var nasılsa... bakarsın yükselir değer... olur mu olur yaniiii :)

oyy annesi kuzu o kuzu maşallahh valla daha minicik erkek geçiyor benim içimden bilemem ama :)

Kizlar inanmiyorum diyorum ama cok merak ediyorum haftaya carsamba 30 unda gidicem Allah izin verirse oglu olanlar hamilelikte yasadiklari degisik belirtileri yazabilirmi )

Kizlar inanmiyorum diyorum ama cok merak ediyorum haftaya carsamba 30 unda gidicem Allah izin verirse oglu olanlar hamilelikte yasadiklari degisik belirtileri yazabilirmi )
benim daha ilk hamileligim ama kendini guzellesmis hissediyorsan ve bunu diyenler de oluyorsa erkek olma ihtimali yuksek canim :)) bi de tuzlu eksi seyler aseriyorsan ve ayaklarin usuyorsa yine erkek olma ihtimali var diye biliyorum :))

benim daha ilk hamileligim ama kendini guzellesmis hissediyorsan ve bunu diyenler de oluyorsa erkek olma ihtimali yuksek canim :)) bi de tuzlu eksi seyler aseriyorsan ve ayaklarin usuyorsa yine erkek olma ihtimali var diye biliyorum :))
Tam tersi canim yuzumu sivilce basti tatli canim istiyor ama ayaklarim usuyor isin garibi kizlarimda yuzum guzellesti hep eksi tuzlu yedim:)))kafam cok karisik cok en iyisi beklemek

Canım benim oğlum var,ben limon,yeşillik ,kısır,bunlara aşerdim,et yiyemiyordum miydemi mahvedıyordu,iştahım pek yoktu

Her zaman yanındayız canım sen sıkıldıkça yaz arada sohbet ederiz zaman çabuk geçer
Ayyyyy canım benim yaaa ne kadar tatlısın :) bence kırmızılar gelecek leke gibi birşeyler geldi ama doktora gidecem çünkü ilk defa böyle birşey yaşıyorum tutunamadı belki de bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…