Masallah canımmm..ben tahmin edemem bu sekilde ama benim icimden kiz geciyoEvet kizlaar geldim doktordan bebegim 6 hafta 5 gunlukmus. 0.76 cm boyu :) kalp atislarinida duyduk cok sukur. Doktor cok iyi dedi hic bi sikinti yokmus 3 hafta sonra yeniden cagirdi :) hadi bakalim buna gore kiz mi erkek mi :)
Hepinizin ağzı bal yesin Rabbim olmayanlara 2 ser 2 ser versin. Sonucu almaya gittim bana gebelik yok dedi ordaki hemşire bende kagiidi attım. Hatta 5 yazıyordu niye bu şekilde yazmışlar falan dediler batada daha 8 gün var inşallah hamileyimdir
Anladım canım,aklına kötü şeyler getirme allah korusun kendi birşeyler meşgul etmeye çalış canımEşim işe gitti yalnız gitmek istemiyorum hava kararıyor. Yarını bekleyeceğim artık. Pembe bir akıntı geldi bir damla çok korktum ya resmen 6 gün bitti ve ben varsa da stresten düşüreceğim Allah korusuneşim de arayıp sakin ol diyor ama yalnız olunca da kafamda kurup duruyorum hayırlısı ahhhh bu işler çok zormuş :)
Evet kizlaar geldim doktordan bebegim 6 hafta 5 gunlukmus. 0.76 cm boyu :) kalp atislarinida duyduk cok sukur. Doktor cok iyi dedi hic bi sikinti yokmus 3 hafta sonra yeniden cagirdi :) hadi bakalim buna gore kiz mi erkek mi :)
Kizlar bir iki gun siteye girmicem.acil siparislerim var.onlari yetistirmem gerekbebek olmadigina ve kafamdan cikarmam icin islere asilayim biraz
Masallah canim Allah tamamina erdirsin gozun aydinn:)))ben tahmin edemedim cinsiyeti zaten inanma :)))Evet kizlaar geldim doktordan bebegim 6 hafta 5 gunlukmus. 0.76 cm boyu :) kalp atislarinida duyduk cok sukur. Doktor cok iyi dedi hic bi sikinti yokmus 3 hafta sonra yeniden cagirdi :) hadi bakalim buna gore kiz mi erkek mi :)
Aynen öyle yapayım cok sagol canim benim ya:) bi kocama bir de size anlatiyorum dertlerimi napayimAnladım canım,aklına kötü şeyler getirme allah korusun kendi birşeyler meşgul etmeye çalış canım
kızlar beta hcg 15 mart 8,85 -17 mart 33- 22 mart 222,2 çıkmış artış sizce nasıl
Arkadaşlar merhaba belirtilerin üzerine kan tahlili verdim ama reglim daha çok var sizce beklemeliydim ? Kan sonu 5 cikti
Bu arada kızlar, benim de silik falan çıktı testler, sonra net gördüm çift çizgiyi ama dün sağlık ocağında yaşadığım olayı anlatmıştım.
Bugün dr.a gittim, idrar testinin pozitif çıktığını söyledim. Bugün regl gecikmesinin 4. günü. Hemen ultrasonda baktı, kese görünmüyor dedi. Daha erken gerçi dedi. Sonra kan testine gönderdi. Öğleden sonra internetten sonuca baktım. B-Hcg 695,8 çıktııııı :) Yarın öğleden sonra tekrar dr.a gideceğim :)
Kızlar hamile degilim malesefkan verdim deger 2 cikti.simdi ogrendim sonucu gunum gecmeden test yapmicam bidaha.hic guvenim kalmadi idrar testlerine
Evet kizlaar geldim doktordan bebegim 6 hafta 5 gunlukmus. 0.76 cm boyu :) kalp atislarinida duyduk cok sukur. Doktor cok iyi dedi hic bi sikinti yokmus 3 hafta sonra yeniden cagirdi :) hadi bakalim buna gore kiz mi erkek mi :)
sanirsam kiz :)))Evet kizlaar geldim doktordan bebegim 6 hafta 5 gunlukmus. 0.76 cm boyu :) kalp atislarinida duyduk cok sukur. Doktor cok iyi dedi hic bi sikinti yokmus 3 hafta sonra yeniden cagirdi :) hadi bakalim buna gore kiz mi erkek mi :)
Aynen öyle yapayım cok sagol canim benim ya:) bi kocama bir de size anlatiyorum dertlerimi napayim
benim daha ilk hamileligim ama kendini guzellesmis hissediyorsan ve bunu diyenler de oluyorsa erkek olma ihtimali yuksek canim :)) bi de tuzlu eksi seyler aseriyorsan ve ayaklarin usuyorsa yine erkek olma ihtimali var diye biliyorum :))Kizlar inanmiyorum diyorum ama cok merak ediyorum haftaya carsamba 30 unda gidicem Allah izin verirse oglu olanlar hamilelikte yasadiklari degisik belirtileri yazabilirmi)
Tam tersi canim yuzumu sivilce basti tatli canim istiyor ama ayaklarim usuyor isin garibi kizlarimda yuzum guzellesti hep eksi tuzlu yedim:)))kafam cok karisik cok en iyisi beklemekbenim daha ilk hamileligim ama kendini guzellesmis hissediyorsan ve bunu diyenler de oluyorsa erkek olma ihtimali yuksek canim :)) bi de tuzlu eksi seyler aseriyorsan ve ayaklarin usuyorsa yine erkek olma ihtimali var diye biliyorum :))
Her zaman yanındayız canım sen sıkıldıkça yaz arada sohbet ederiz zaman çabuk geçerAynen öyle yapayım cok sagol canim benim ya:) bi kocama bir de size anlatiyorum dertlerimi napayim
Slm canım nasılsınSelam kızlar :)
Canım benim oğlum var,ben limon,yeşillik ,kısır,bunlara aşerdim,et yiyemiyordum miydemi mahvedıyordu,iştahım pek yoktuKizlar inanmiyorum diyorum ama cok merak ediyorum haftaya carsamba 30 unda gidicem Allah izin verirse oglu olanlar hamilelikte yasadiklari degisik belirtileri yazabilirmi)
Ayyyyy canım benim yaaa ne kadar tatlısın :) bence kırmızılar gelecek leke gibi birşeyler geldi ama doktora gidecem çünkü ilk defa böyle birşey yaşıyorum tutunamadı belki de bebişimHer zaman yanındayız canım sen sıkıldıkça yaz arada sohbet ederiz zaman çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?