Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim senden beslenmesede tutunuyor bunyenin saglam saglikli olmasi lazim hem ne derler ilk uc ay cok onemli gelisimi icin hem ben 17 kilo aldim dogumdan sonra emzirirsen geri kolay zayiflarsin ben hemen verdim bunlari simdiden dusunme onemli olan bebisleerr:))))

Arkadaşlar merhaba belirtilerin üzerine kan tahlili verdim ama reglim daha çok var sizce beklemeliydim ? Kan sonu 5 cikti
Bencede hamilesin ama cok yenidir 2gun sonra tekrar kan ver test yaparsanda silik cikar buyuk ihtimal insallah vardir hayirli olsun:)

bir kızım var bir kızım daha olasa hayır demem sağlıklı olsun da hayırlısı
Masallah canim rabbim sana bagislasin bebisinide saglikla kucagina alirsin insallah tabiki bacı iyi olur benim iki kizim var bu erkek olsun isterim:)rabbim kalbimizdekini nasip etsin hayirlisiyla insallahh

İnanın gerçekten icime su serptiniz gerçekten belirtilerin üzerine gidip tahlili verdim ve reglime de günler var eğer gerçekten hamileysem çok ama ama çok mutlu olucam rabbime binlerce kez sukurler olsun kız ole dedi negatif deyince çok üzüldüm şimdi hamileyim oylemi allahım sana şükürler olsun

Canım bende aldım birde ben yediklerime dikkat etmediğim dönemde hamile kaldım zaten kilolu başlamış oldum aslında
Bende takıyorum dediğin gibi çok yemiyorum ama benim eşimde cevizdi, fındıktı, fıstıktı, meyveydi bilemem süttü şuydu buydu derken baskı uyguluyor, ee bunlarda kilo yapan şeler +olarak kalori alıyoruz bi bakıma.. Sonumuz hayrolsun, yapcak bişey yok :)

gripken geniz akintimdan dolayi midem cok bulanmisti o yuzden yememistim.. simdi iyilestim ara ara hafif bulaniyo midem ama sut iciyorum naneli seker atiyorum agzima bastiriyo cok sukur daha hic oyle istifra edecek pozisyonum olmaz :)) bebek gelisimi icin muz ve yumurta ye ve sut ic.. bunlar bebegi gelistiriyo ben her doktora gidisimden bebek hep bi kac gun onden gidiyo gozukuyo ))

bhchrk canım özele gidiyordum 29 u gel kese yi görelim dedi .beklerken 29 u devlette hormon testi yaptırmıştım geçen ay onun sonucunu gösteriyim birde hcg bakılır dedim ondan gittim
sen hic moralini bozma.. 29unda doktoruna gittiginde anlat bu durumu o ne diyecek bakalim ama dedigim gibi boyle bir ihtimal varsa bile caresi var ilaclar igneler felan sen icini ferah tut )

Yok ya deli olacağım koskoca bursa'da Saglik ocağimda tahlil veriyoruz sonuçlar bir sonraki gün çıkıyor sanki emar çektirdin mübarek hamileysem de stresten düşürecem ya dakikalar geçmiyor yarını bekle diyor doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…