Negatif değil yani ozaman ben tekrar gidiyim sonucu alayim doktora gosterim yada beklim mi napim bilemedim
Canim senden beslenmesede tutunuyor bunyenin saglam saglikli olmasi lazim hem ne derler ilk uc ay cok onemli gelisimi icin hem ben 17 kilo aldim dogumdan sonra emzirirsen geri kolay zayiflarsin ben hemen verdim bunlari simdiden dusunme onemli olan bebisleerr:))))ay ne güzel dedinde ister istemez morali bozuluyor insanın benim daha 2 aylık şuan benden beslenmiyor bile ondan ben takıldım sonuçta eşim sayesinde beslenme düzenide değişti aralarda ceviz fındık badem kuru kara üzüm falan olunca sayarakta yesen sanırım bi faydası olmuyor kilo alıyorsun biirde 3 gün abur cubur yedik eşimle 3 günde fark etti bünye olarak kolay kilo alabilen bir yapıya sahibim
Oyle deme yaa yinede arada bi goruyoruz bebisleri cinsiyeti falan iyi oluyo köyde olsak bilemeyizbu dönemler ne zor geçiyor köyde yaşasak doğurur köşeye bırakırdık elimizin altında internet var herşeyi araştırıyoruz sonrası
bence iki gün sonra yine yaptır 0-5 sınır bazı yerlerde şimdi asistan öyle dediyse dr öyle diyebilirNegatif değil yani ozaman ben tekrar gidiyim sonucu alayim doktora gosterim yada beklim mi napim bilemedim
Bencede hamilesin ama cok yenidir 2gun sonra tekrar kan ver test yaparsanda silik cikar buyuk ihtimal insallah vardir hayirli olsun:)Arkadaşlar merhaba belirtilerin üzerine kan tahlili verdim ama reglim daha çok var sizce beklemeliydim ? Kan sonu 5 cikti
kesinlikle haklısınOyle deme yaa yinede arada bi goruyoruz bebisleri cinsiyeti falan iyi oluyo köyde olsak bilemeyiz
Senin ilk mi cinsiyet ne istiyosun:)kesinlikle haklısın
Masallah canim rabbim sana bagislasin bebisinide saglikla kucagina alirsin insallah tabiki bacı iyi olur benim iki kizim var bu erkek olsun isterim:)rabbim kalbimizdekini nasip etsin hayirlisiyla insallahhbir kızım var bir kızım daha olasa hayır dememsağlıklı olsun da hayırlısı
İnanın gerçekten icime su serptiniz gerçekten belirtilerin üzerine gidip tahlili verdim ve reglime de günler var eğer gerçekten hamileysem çok ama ama çok mutlu olucam rabbime binlerce kez sukurler olsun kız ole dedi negatif deyince çok üzüldüm şimdi hamileyim oylemi allahım sana şükürler olsunyaparsanda
teşekkürler kızlar of kimyasal ve boş riski hala devam ediyordur dimi
ne biliyim ya hep bu internet işte canım ya araştırıyorumYükseliyo olduğu için kimyasal riski olmazki, hem niye sokuyosun aklına böle şeler
kızlar bişey sorcam hamile kaldıktan sonra kilo alan var mı ben 1,5 ve ya 2 kiloya yakın almışım nasıl verebilirim kilo şuan eşim çok kızıyor yemeden olmaz diye az yiyincede kızıyor öyle az olmaz diye sizde durumlar nedir
ne biliyim ya hep bu internet işte canım ya araştırıyorum
Evde idrar yapsam çıkar mı pekivardir
gripken geniz akintimdan dolayi midem cok bulanmisti o yuzden yememistim.. simdi iyilestim ara ara hafif bulaniyo midem ama sut iciyorum naneli seker atiyorum agzima bastiriyo cok sukur daha hic oyle istifra edecek pozisyonum olmaz :)) bebek gelisimi icin muz ve yumurta ye ve sut ic.. bunlar bebegi gelistiriyobenim hiç bulantım olmadı hiç bulantı yaşamadım gariptir ki bi farklı iştahımda açıldı ama ben gebelikten olduğunu düşünmüyorum eşimle 3 gün arka arkaya abur cubur yedik hiç yemezdik alışkanlık oldu hemen bide ek olarak ceviz fındık badem yiyorum aralarda kara üzüm çekirdekli acaba diyorum onlar mı yapıyor halbu ki sayarak yiyorum birde çok yememek içinay sen ne güzel 2 kilo vermişsin keşke bende verseydim maşallah sana
sen hic moralini bozma.. 29unda doktoruna gittiginde anlat bu durumu o ne diyecek bakalim ama dedigim gibi boyle bir ihtimal varsa bile caresi var ilaclar igneler felan sen icini ferah tutbhchrk canım özele gidiyordum 29 u gel kese yi görelim dedi .beklerken 29 u devlette hormon testi yaptırmıştım geçen ay onun sonucunu gösteriyim birde hcg bakılır dedim ondan gittim
yarin sabah ilk idrarinla yap bakalim silik de olsa cikmaliEvde idrar yapsam çıkar mı peki
Çok sagolun inşallah hamileyimdirbakalim
haberlerini bekliyoruzÇok sagolun inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?