Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sağol canım dr yumurtayı gördü 17 mm dedi iki gn verdi bu tarihlerde ilişki ye gir dedi bu kanama ne kadar sürer peki

kamelyamsb
Negatif cikti canim zaten regl geldi. Bi güzel agladim ben de kocam da etrafimda pervane oldu bu sabah kahvaltimi falan hazirladi ilgilendi temizlik yaptı şimdi daha iyiyim

kamelyamsb
Negatif cikti canim zaten regl geldi. Bi güzel agladim ben de kocam da etrafimda pervane oldu bu sabah kahvaltimi falan hazirladi ilgilendi temizlik yaptı şimdi daha iyiyim
Üzülme canim olur insallahh bak neguzel ilgi gosteren bi esin var:))senin olay ne ilk bebismi olcak merak ettim:))

Arkadaşlar hayali çizgi mi görüyorum ben adetimi 3 gün geçt dünden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum geç döllenme olabilir mi @limon06 rica etsem kontrastıyla oynar mısın canım?

Eklentiler

• image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 104
kamelyamsb
Canın sağolsun canım bir dahaki aya inşallah .oh ne güzel kocaymış o dahane istiyon arkadaşım allahım daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…