- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
İnşallah hayırlısı ile haberi verecegim
canım yüksek beşin üstünde ama hızla artması lazım demekki daha bir haftalık fln12,8 HCG NASIL?
Kanaman çokmu yoksa leke halindemi ,leke halindeyse nekadar sürer belli olmaz ama korkulacak bir şey yoktur yaniSağol canım dr yumurtayı gördü 17 mm dedi iki gn verdi bu tarihlerde ilişki ye gir dedi bu kanama ne kadar sürer peki
csnım ne oldu sonucu aldınmı merak ettim
canım yüksek beşin üstünde ama hızla artması lazım demekki daha bir haftalık fln
Hayirli olsun cnm :)12,8 HCG NASIL?
Cuma günü tekrarlayayım o zman.
hamilesin tebrikler caniimm :)) 2 gun sonra tekrarla bakalim :))12,8 HCG NASIL?
Leke halinde canım çok sağol cevap verdiğin içinKanaman çokmu yoksa leke halindemi ,leke halindeyse nekadar sürer belli olmaz ama korkulacak bir şey yoktur yani
Rica ederim canım herzamanLeke halinde canım çok sağol cevap verdiğin için
Tebrik ederimm hayirli olsun Allah tamamina erdirsin:)))))Cuma günü tekrarlayayım o zman.
kamelyamsb
Negatif cikti canim zaten regl geldi. Bi güzel agladim ben de kocam da etrafimda pervane oldu bu sabah kahvaltimi falan hazirladi ilgilendi temizlik yaptı şimdi daha iyiyim
Üzülme canim olur insallahh bak neguzel ilgi gosteren bi esin var:))senin olay ne ilk bebismi olcak merak ettim:))kamelyamsb
Negatif cikti canim zaten regl geldi. Bi güzel agladim ben de kocam da etrafimda pervane oldu bu sabah kahvaltimi falan hazirladi ilgilendi temizlik yaptı şimdi daha iyiyim
Canın sağolsun canım bir dahaki aya inşallah .oh ne güzel kocaymış o dahane istiyon arkadaşım allahım daim etsin inşallahkamelyamsb
Arkadaşlar hayali çizgi mi görüyorum benadetimi 3 gün geçt dünden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum geç döllenme olabilir mi @limon06 rica etsem kontrastıyla oynar mısın canım?
Var gibi sen net goruyosan vardir insallah hamilesimdir:))Arkadaşlar hayali çizgi mi görüyorum benadetimi 3 gün geçt dünden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum geç döllenme olabilir mi @limon06 rica etsem kontrastıyla oynar mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?