- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bu tutuyo iste aynen oyle oluyo:)))
Evet yerleşmeden sonra yükseliyor canım. Öyle biliyorum ben.. devam etmezse birkaç gün sonra testi tekrarlatırsın
Gozun aydin cnm cok sevim. Ay bu hamile haberlerini duymak cok iyi gelio insana yaa cok mutlu.oluyorum utanmasam aglicam hamileliginde aglama kisminda etkisi var galiba :)Bu arada kızlar, benim de silik falan çıktı testler, sonra net gördüm çift çizgiyi ama dün sağlık ocağında yaşadığım olayı anlatmıştım.
Bugün dr.a gittim, idrar testinin pozitif çıktığını söyledim. Bugün regl gecikmesinin 4. günü. Hemen ultrasonda baktı, kese görünmüyor dedi. Daha erken gerçi dedi. Sonra kan testine gönderdi. Öğleden sonra internetten sonuca baktım. B-Hcg 695,8 çıktııııı :) Yarın öğleden sonra tekrar dr.a gideceğim :)
Cnm ama 2 supheli hamilelik olmuo muKızlar hamile degilim malesefkan verdim deger 2 cikti.simdi ogrendim sonucu gunum gecmeden test yapmicam bidaha.hic guvenim kalmadi idrar testlerine
ayni fikirdeyim kesinlikleCnm ama 2 supheli hamilelik olmuo mubhchrk 3.2ydi mesela Kozlenmis patates ninda sanirim basta sinirin altindaydi ilk yaptirdiginda emin degilim ama oyle hatiiyorum
Amin insallah oyledir canim hepinizden Allah razi olsun rabbim hepinizin gonlune gore versin birbirinize destek olup sevinc uzuntu paylasiyosunuz kizlar :)))Rabbim gönlüne göre versim canım inşallah istediğin hissettiğin gibidir :)
canım benimki ilki 8.85 di amaCnm ama 2 supheli hamilelik olmuo mubhchrk 3.2ydi mesela Kozlenmis patates ninda sanirim basta sinirin altindaydi ilk yaptirdiginda emin degilim ama oyle hatiiyorum
Slm canım bazen bizler zamanında yumurtlamıyoruz geç yumurtlama oluyo şanslısın doktora gittiğinde yumutanı görmüş yoksa sen yumutlama günü geçti diye beklicektin,hamile değilsen lekenin gelmesi hormonel canım benim başıma geldiği için biliyorum.Slm kızlar ara ara girebildim sayfaya sizlere birsey danışabilir miyim kafam çok karışık normal de adetim 24ile27 arası gelirdi bn adetim geçen ay kimyasalgebelik vardı bu ay da şüphelendim gebelikten dr gittim dün sol yumurtan büyümüş çatlayacak dedi ama bnm adetime 3.4 gün var dün ilişkiye girdik bu sabah leke geldiğini gördüm ne oluyor bilgisi olan var mı kafam çok karıştı
Slm kızlar ara ara girebildim sayfaya sizlere birsey danışabilir miyim kafam çok karışık normal de adetim 24ile27 arası gelirdi bn adetim geçen ay kimyasalgebelik vardı bu ay da şüphelendim gebelikten dr gittim dün sol yumurtan büyümüş çatlayacak dedi ama bnm adetime 3.4 gün var dün ilişkiye girdik bu sabah leke geldiğini gördüm ne oluyor bilgisi olan var mı kafam çok karıştı
@ceyagem demisti oyle oldugunda nemlendirici surun catlak olusma belirtisi diyeKızlar ya ben birşey soracağım fikri olan yada bilen yazarsa çok sevinirim.
Bebeğim 8hafta 4günlük oldu, 3gündür karnımda kaşıntı ve aradabir böyle karnımın bir bölgesinde karıncalanma hissediyorum hissettirip geçio bu durum normal mi neden oluyor acaba?
İnternetten bakim dedimde birşey bulamadım net olarak.
vucudumdaki ilk çatlakları gördüğümde çok kötü olmuştum sonra geçti gitti üzüntüm çatlaklar hala benimle@ceyagem demisti oyle oldugunda nemlendirici surun catlak olusma belirtisi diye)) ben simdiden basladim vala goguslerime kalcalarima belime gobegime biooil suruyorum yoksa dogumdan sonra yol yol catlaklar cok kotu oluyomuuss
@ceyagem demisti oyle oldugunda nemlendirici surun catlak olusma belirtisi diye)) ben simdiden basladim vala goguslerime kalcalarima belime gobegime biooil suruyorum yoksa dogumdan sonra yol yol catlaklar cok kotu oluyomuuss
ne demek canim benim :))öYLE mi canım bende yapayım ozman, karın genişliyor artık oyüzden oluyor demekki..
Teşekkür ederim.
vucudumdaki ilk çatlakları gördüğümde çok kötü olmuştum sonra geçti gitti üzüntüm çatlaklar hala benimleyapıyla da alakası var hiç çatlağı olmayanda var çatlağı olanda ama genişlediği için gerginleşiyor ve kaşıntı yapıyor nemlendirici ,yağ mutlaka kullanılmalı. ilk sütüm kızıma hamileligimin 6 . ayında kıyafetimi damla damla ıslatmıştı çok tuhaf ve güzeldi emzirmek mükemmel bir şey 2 yıl emzirdim kızımı hamilelik herşeye rağmen mucize mükemmel birşey tadını çıkrın kızlar
merhaba,
test yaptım silik 2. cizgi 20 dkka içerisinde oluştı. gidip kan verdim. yarımsaate çıkacak. bugün adet günümheyecandan kalbim duracak.
İnşallah hamilesindir canım, güzel haberlerle gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?