İnsallah cnmniseem3
Egitimimi bırakmayı hiç dusunmedim canım iyi ki de okudum. Calismasam bile her zamsn işime yarıyor aldığım eğitim ama ben de isterdim şimdi kocaman cocuklarım olsun :) nasip insallah olur
Aynen canim hersey nasip işte. biz de eşimle işyeri açma planlarimiz var ama ben anne olmak istiyorum :) insallah zamanla hepsi olacak evimde minik ayaklar dolaşsin en buyuk hayalim bu :)bhchherşey nasist: 45737671 .!.:vala hiç bir şey için geç değildir bence :)) vala ben eczacılığı bitirdim yüksek lisans yaptım evlendim eczane açtım şimdi de çocuk yapıcam ve daha 25 yaşımdayım :))) yani çocuk da yaparım kariyerdeeeeee
canım genişliyor karnın mutlaka bebe yağı falan sür... ben sürmemiştim badem yağı sürmüştüm oda kıllanma yaptı diye bırakmıştım harita gibi olmuştum sıpam iriydi benim..şimdi zeytinyağı sürerek geçirdim çatlaklarımın olduğu kısımlar beyazlaştı baya açıldı
Genişlemese iyidi.Sürecğim bende canım umarım iyi gelir çok tatlı kaşınıyor bazen.
Özendim sana inşallah benimde oğlum olur.
niseem3
Egitimimi bırakmayı hiç dusunmedim canım iyi ki de okudum. Calismasam bile her zamsn işime yarıyor aldığım eğitim ama ben de isterdim şimdi kocaman cocuklarım olsun :) nasip insallah olur
Genişlemese iyidi.Sürecğim bende canım umarım iyi gelir çok tatlı kaşınıyor bazen.
Özendim sana inşallah benimde oğlum olur.
Senin yaşın daha neyki canım benim çok güzel yaşta evlenmişsin yaşı kafaya takıpta psikolojini bozma herkes 40 ından sonra doğuruyoŞimdiki aklım olsa okumayı degil evliliği ön plana alır erken evlenir çocuk yapardım. Evliyken de okurdum zaten koca çalıştırmıyor şimdi. Eğitim şart ama evlilik de gecikmemeli bence
ahh ahh genişliyor ve çok tatlı kaşınıyor.. benimde çok erken başlamıştı çatlamaya sıkıcı bir durum ama değerinşallah canım olur gönlünün istediği evladın sıpam 6 yaşında şuan kardeş istiyor hem de çoook inşallah bu ay istediği gibi kardeşi karnımda olur her gün sabah akşam sür banyodan çıkınca daha tenin nemliyken özellikle sür ihmal etme benim gibi :)
sekerli_seker
İlerleyen zamanlarda kendi işimizi kurmayi dusunuyoruz insallah o zaman calisacagim canim omur boyu evde oturmak için okumadik yıllarca. Ama işte bazır eevdeyke bi bebeğimolsa cçok güzel olardı :)
Mutlaka yapacağım canım, çok teşekkür ederim..
Allah sana bağışlasın maşallah, inşallah yakın zamanda kardeşide gelir dünyaya.. Allah onun sesini duysun
Kızlar kaç gündür formu heyecanla takip ediyordum bi ihtimal ben de hamileyımdir diyordum ama hiç belirti yoktu Son adetim 19 şubattı. 10 gun once bacağıma yürürken bi sancı giriyordu en yukarısına.göğüs şişmesi baş dönmesı olmadı sadece dustan çıkınca Basim dönüyor kulaklarım çınlıyordu adetim bugün 3. Gün de olmayınca doktora gittim hamileymis im 1078 çıktı sonucu ama kese yok daha
hayirli olsun canim :))) kan degerin 3000 olunca kese gorunuyor mutlaka 3-4gun sonra gozukurKızlar kaç gündür formu heyecanla takip ediyordum bi ihtimal ben de hamileyımdir diyordum ama hiç belirti yoktu Son adetim 19 şubattı. 10 gun once bacağıma yürürken bi sancı giriyordu en yukarısına.göğüs şişmesi baş dönmesı olmadı sadece dustan çıkınca Basim dönüyor kulaklarım çınlıyordu adetim bugün 3. Gün de olmayınca doktora gittim hamileymis im 1078 çıktı sonucu ama kese yok daha
Teşekkür ederim inşallah cuma tekrar çağırdı bakalım hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinhayirli olsun canim :))) kan degerin 3000 olunca kese gorunuyor mutlaka 3-4gun sonra gozukur) Rabb im saglikli hamilelik ve bebis nasip etsin :))
Hayirli olsun cnm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar kaç gündür formu heyecanla takip ediyordum bi ihtimal ben de hamileyımdir diyordum ama hiç belirti yoktu Son adetim 19 şubattı. 10 gun once bacağıma yürürken bi sancı giriyordu en yukarısına.göğüs şişmesi baş dönmesı olmadı sadece dustan çıkınca Basim dönüyor kulaklarım çınlıyordu adetim bugün 3. Gün de olmayınca doktora gittim hamileymis im 1078 çıktı sonucu ama kese yok daha
Teşekkür ederim çok süpriz oldu burdan belirtileri okuyordum en Son dün gece hatta dedim bende hiç belirti yok adet gecikti sadece o da iki güne olur diyordum ama oluyormuş belirti olmadan doktor hamilesin dediginde inanamadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?