Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen canim hersey nasip işte. biz de eşimle işyeri açma planlarimiz var ama ben anne olmak istiyorum :) insallah zamanla hepsi olacak evimde minik ayaklar dolaşsin en buyuk hayalim bu :)

Kızlar... şu testlerden bir şey anlamadım.. dün koyulaşmaya başladı bugün silikleşti... anlamadım valla akıntım henüz yok o şeffaf olan.. bugün sarı-kahve arası bir akıntım oldu o kadar anlamadım.ateş ölçmede de 36.4 teydi kaç gündür bugün 36.6 oldu

Eklentiler

• 20160323_145626.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 41

niseem3
Egitimimi bırakmayı hiç dusunmedim canım iyi ki de okudum. Calismasam bile her zamsn işime yarıyor aldığım eğitim ama ben de isterdim şimdi kocaman cocuklarım olsun :) nasip insallah olur

Bana kalırsa iyikide okumuşsun canım bence, evlendikten sonra rahatlık geliyor insana.. Ben okumasaydım evlendikten sonra hiç okumazdım, tabi kendi adıma söylüyorum şimdi işimizde gücümüzdeyiz çok şükür.
Her zaman sana faydası olur eğitimin, bebeğinde olur inşallah en kısa zamanda daha genciz.

Genişlemese iyidi. Sürecğim bende canım umarım iyi gelir çok tatlı kaşınıyor bazen.
Özendim sana inşallah benimde oğlum olur.

ahh ahh genişliyor ve çok tatlı kaşınıyor.. benimde çok erken başlamıştı çatlamaya sıkıcı bir durum ama değer inşallah canım olur gönlünün istediği evladın sıpam 6 yaşında şuan kardeş istiyor hem de çoook inşallah bu ay istediği gibi kardeşi karnımda olur her gün sabah akşam sür banyodan çıkınca daha tenin nemliyken özellikle sür ihmal etme benim gibi :)

Şimdiki aklım olsa okumayı degil evliliği ön plana alır erken evlenir çocuk yapardım. Evliyken de okurdum zaten koca çalıştırmıyor şimdi. Eğitim şart ama evlilik de gecikmemeli bence
Senin yaşın daha neyki canım benim çok güzel yaşta evlenmişsin yaşı kafaya takıpta psikolojini bozma herkes 40 ından sonra doğuruyo

Mutlaka yapacağım canım, çok teşekkür ederim..
Allah sana bağışlasın maşallah, inşallah yakın zamanda kardeşide gelir dünyaya.. Allah onun sesini duysun

sekerli_seker
İlerleyen zamanlarda kendi işimizi kurmayi dusunuyoruz insallah o zaman calisacagim canim omur boyu evde oturmak için okumadik yıllarca. Ama işte bazır eevdeyke bi bebeğimolsa cçok güzel olardı :)

sekerli_seker
İlerleyen zamanlarda kendi işimizi kurmayi dusunuyoruz insallah o zaman calisacagim canim omur boyu evde oturmak için okumadik yıllarca. Ama işte bazır eevdeyke bi bebeğimolsa cçok güzel olardı :)

İşinizi kurmadan bebeğinde olur belirli bir yaşa gelir sende rahat rahat çalışırsın inşallah

Kızlar kaç gündür formu heyecanla takip ediyordum bi ihtimal ben de hamileyımdir diyordum ama hiç belirti yoktu Son adetim 19 şubattı. 10 gun once bacağıma yürürken bi sancı giriyordu en yukarısına.göğüs şişmesi baş dönmesı olmadı sadece dustan çıkınca Basim dönüyor kulaklarım çınlıyordu adetim bugün 3. Gün de olmayınca doktora gittim hamileymis im 1078 çıktı sonucu ama kese yok daha

Olur canım oda olur hiç meraklanma daha çok erken, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Tebrikler.

Teşekkür ederim çok süpriz oldu burdan belirtileri okuyordum en Son dün gece hatta dedim bende hiç belirti yok adet gecikti sadece o da iki güne olur diyordum ama oluyormuş belirti olmadan doktor hamilesin dediginde inanamadım bile

hayirli olsun canim :))) kan degerin 3000 olunca kese gorunuyor mutlaka 3-4gun sonra gozukur ) Rabb im saglikli hamilelik ve bebis nasip etsin :))

Hayirli olsun cnm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Belirti yaşamadanda hamile kalanlar var, herkeste farklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…