- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Evet nasip olursa ilk olacak canım. Cok şükür kocam bana her konuda destektir ben ona bebek veremedigim için uüzüldümo ben uüzüldüm diye üzüldü :) olsun aşkim önümüzdeki ay cok calisir kazaniriz diyo güldürüyo beni eşşekÜzülme canim olur insallahh bak neguzel ilgi gosteren bi esin var:))senin olay ne ilk bebismi olcak merak ettim:))
Masallah canim Allah bozmasin isteyen herkese nasip etsin kac yasindasin:)Evet nasip olursa ilk olacak canım. Cok şükür kocam bana her konuda destektir ben ona bebek veremedigim için uüzüldümo ben uüzüldüm diye üzüldü :) olsun aşkim önümüzdeki ay cok calisir kazaniriz diyo güldürüyo beni eşşek
Canın sağolsun canım bir dahaki aya inşallah .oh ne güzel kocaymış o dahane istiyon arkadaşım allahım daim etsin inşallah
Amin canim Allah razi olsun. Nasip degilmiş artik onumuzdeki maclara bakacagiz :) eşimden Allah razi olsun 1 seneden cok vajinismus yaşadim beraber olamadik şimdi bebek için uğrasiyoruz daha bir kere of etmedi yuzume vurmadı. Masallah Allah bozmasin erkek daha cok sevince o yuva daha guzel oluyorCanın sağolsun canım bir dahaki aya inşallah .oh ne güzel kocaymış o dahane istiyon arkadaşım allahım daim etsin inşallah
Canım resimde ben göremedim ama ben farketmiyo olabilirim.
Var gibi sen net goruyosan vardir insallah hamilesimdir:))
İnşallah hamileyimdir :) eğer öyleyse çok çok geç döllenmiş olacak...ipincecik pembe bir çizgi var...gün ışığında belli olan hayırlısı olsun artık...
O cizgiyi gorduysen tamamdir kuzum bende hep o cizgiyi gordum kimse inanmadi ama sonuc ucundede hamileydim:)) insallah seninde oyle olur sonuc ama leke neden var onu anlamadim ben hic yasamadim cunkuİnşallah hamileyimdir :) eğer öyleyse çok çok geç döllenmiş olacak...ipincecik pembe bir çizgi var...gün ışığında belli olan hayırlısı olsun artık...
Masallah cnm sen benden buyuksunn:)))
Ne yani bana yaşlı mı demek istedin sen :) olsun ben yaşımı göstermiyorum zaten fıstık gibi hatunumMasallah cnm sen benden buyuksunn:)))
İnsallah canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah yok senin tam zamani ben erkenciyim:)))Ne yani bana yaşlı mı demek istedin sen :) olsun ben yaşımı göstermiyorum zaten fıstık gibi hatunumşaka bi yana evet zamanı geldi gecigeçiyor bile anne olmayi en kısa zamanda nasip etsin Rabbim inşallah
Şimdiki aklım olsa okumayı degil evliliği ön plana alır erken evlenir çocuk yapardım. Evliyken de okurdum zaten koca çalıştırmıyor şimdi. Eğitim şart ama evlilik de gecikmemeli benceİnsallah canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah yok senin tam zamani ben erkenciyim:)))
Kızlar ya ben birşey soracağım fikri olan yada bilen yazarsa çok sevinirim.
Bebeğim 8hafta 4günlük oldu, 3gündür karnımda kaşıntı ve aradabir böyle karnımın bir bölgesinde karıncalanma hissediyorum hissettirip geçio bu durum normal mi neden oluyor acaba?
İnternetten bakim dedimde birşey bulamadım net olarak.
12,8 HCG NASIL?
@kamelyamsb
Negatif cikti canim zaten regl geldi. Bi güzel agladim ben de kocam da etrafimda pervane oldu bu sabah kahvaltimi falan hazirladi ilgilendi temizlik yaptı şimdi daha iyiyim
Arkadaşlar hayali çizgi mi görüyorum benadetimi 3 gün geçt dünden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum geç döllenme olabilir mi @limon06 rica etsem kontrastıyla oynar mısın canım?
vala hiç bir şey için geç değildir bence :)) vala ben eczacılığı bitirdim yüksek lisans yaptım evlendim eczane açtım şimdi de çocuk yapıcam ve daha 25 yaşımdayım :))) yani çocuk da yaparım kariyerdeeeeeeŞimdiki aklım olsa okumayı degil evliliği ön plana alır erken evlenir çocuk yapardım. Evliyken de okurdum zaten koca çalıştırmıyor şimdi. Eğitim şart ama evlilik de gecikmemeli bence
canım genişliyor karnın mutlaka bebe yağı falan sür... ben sürmemiştim badem yağı sürmüştüm oda kıllanma yaptı diye bırakmıştım harita gibi olmuştum sıpam iriydi benim..şimdi zeytinyağı sürerek geçirdim çatlaklarımın olduğu kısımlar beyazlaştı baya açıldı
hayırlı olsun canım... hamilesiiin :))
canım yaa üzülme bu ay olmadıysa diğer ay olur... :) bak aynı yaştayız seninle olur olur üzülme
canım yanıltmak istemem seni ama sanki incecik pembe bir çizgi var gibi geldi bana... yarın bir kan ver istersen belki değer yükselmiştir.. lekelenme eğer yoğun değilse yerleşme olabilir..
O cizgiyi gorduysen tamamdir kuzum bende hep o cizgiyi gordum kimse inanmadi ama sonuc ucundede hamileydim:)) insallah seninde oyle olur sonuc ama leke neden var onu anlamadim ben hic yasamadim cunku
Nasip kismet hersey canim hayirlisi olsun ben cok erken anne oldum 18 yasinda buyuk kizimi dunyaya getirdim hic pisman degilim onlarla birlikte buyudum ama okumadigim icin pismanimŞimdiki aklım olsa okumayı degil evliliği ön plana alır erken evlenir çocuk yapardım. Evliyken de okurdum zaten koca çalıştırmıyor şimdi. Eğitim şart ama evlilik de gecikmemeli bence
Hayirlisi olsun bakalim insallah yerlesmedir:))Bir tek ben görüyorum yine sanırım :) leke yerleşme olabilir deniyor ama tabi aklım oyun oynuyor regl gelecek de olabilir...
insaallah hatuncuk inşallah :)canım genişliyor karnın mutlaka bebe yağı falan sür... ben sürmemiştim badem yağı sürmüştüm oda kıllanma yaptı diye bırakmıştım harita gibi olmuştum sıpam iriydi benim..şimdi zeytinyağı sürerek geçirdim çatlaklarımın olduğu kısımlar beyazlaştı baya açıldı
hayırlı olsun canım... hamilesiiin :))
canım yaa üzülme bu ay olmadıysa diğer ay olur... :) bak aynı yaştayız seninle olur olur üzülme
canım yanıltmak istemem seni ama sanki incecik pembe bir çizgi var gibi geldi bana... yarın bir kan ver istersen belki değer yükselmiştir.. lekelenme eğer yoğun değilse yerleşme olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?