Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm hayalet cizgiyi ben gordum :) insallah dogru goruyorumdur :)

bhchrk @ceyagem sekerli_seker @limon06 @HSkuzu unuttugum olabilir aklimdakiler bunlar kizlar bebisim erkek dedi doktor Allah nasip ederse cok mutluyum:))
ayyyy hayırlı evlat olsun inşallah canımmm :)) ben de erkek hissediyorum senin gibiiii inşallah hayırlısı olsuunn :))

2haftadır sorun yok canım kanamam yok Allah a şüküürr :)) senin için de burada daha iyi olacak bence bu sefer hamile kalacaksın :)))

Bana da belli tarih verdi gel diye gittiğimde yumurtaya mi bakcakkkk oluşup olusmadigina sonra ilişki onerip catlqtmaaa ignesimi vuruncam
Evet canim klomeni kullandiktan sonra dedigi gun gittim benim yumurtamin gelistigini hemen bugun vurulmami ve vuruldugum gunle itibaren gun asiri birliktelik soyledi

Kızlar yaa ben dün pozitifi gördüm ovulasyonda foto da ekledim hatta bugün silikleşti.. ama ben dün değerlendirmedim başım döndü çok akşam hatta erken yattım.. dişimi çektirdim çarşamba günü ilaçlarım da bitti .. bugünü değerlendirsem mi bilemedim

Canım zaten pozitif görünce 24 saat içinde yumurtlama olacak demektir yani dün yapsan iyi olurdu ama bişey kaybetmiş sayılmazsın bugün mutlaka yap ama

Kesinlikle kacirma bugunu bence

Kesinlikle değerlendir bugünü canım ben aynı senin gibi koyu çıktığı günü değerlendirdim 1 gün boş geçtik diğer günün sabahı değerlendirdik ki hemen tuvalete koştum idrar yolu enfeksiyonu olmuştumo gün antibiyotik aldım geçti Allahtan ama sen bugün ve yarını arka arkaya değerlendir mutlaka..

Evet canım bende öyle düşünüyorum katlanması az gibi bakalım hayırlısı zaten umut beslemiyorum bu ay için artık :)
Canım hayırlısı olsun üzülme bak ben hsg çekildim tam çalışmaya başladık yumurtlama sabahı idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ,herşey nasip kısmet
nisan da yumurta takibine başlıcağım için bu ayı kafaya takmıyorum bakalım..

Canım bencede devam ediyor değerlendir neolur neolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…