canim ben kaybettim bebegimi. umarim senin bebegin sana tutunmusturAdet gününde tekrarla olmazsa testi. Kan vermedim cnm bi kaç gün daha beklicem sanırım. Aman bi de bi duygusallık ota b.ka ağlıyorum
Canim katlanmasi düsük gibi geldi bana ama belli olmaz adet olmadan umut kaydebetmek yok.dur bakalim gec dollenmedir belki gec belli etcek kendini@maya_gallodisikartal87 @masalolsunnn bhchrk kızlar adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı bundan 1 hafta öncede 0.134 dü yani katlanmış ama yeterli değil galiba sizce artık umut var mı?
Cnm hayalet cizgiyi ben gordum :) insallah dogru goruyorumdur :)Kızlar ben bu sabah test yaptım ama negatif çıktı demiştim burada. Bu testi de her zaman yaptığım gibi sabah işe giderken çantama atmıştım ama bu seferkini unutmuştum. Az önce fark ettim. Resmimi yüklüyorum, lütfen yorumlayabilir misiniz? Teşekkürleeeeeeer :)
Ay ne guzel ogrenmissin cnm. Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla sihhatle. Allah bize de gosyerein cinsiyetini ogrendigimoz gunleri :)bhchrk @ceyagem sekerli_seker @limon06 @HSkuzu unuttugum olabilir aklimdakiler bunlar kizlar bebisim erkek dedi doktor Allah nasip ederse cok mutluyum:))
ayyyy hayırlı evlat olsun inşallah canımmm :)) ben de erkek hissediyorum senin gibiiii inşallah hayırlısı olsuunn :))bhchrk @ceyagem sekerli_seker @limon06 @HSkuzu unuttugum olabilir aklimdakiler bunlar kizlar bebisim erkek dedi doktor Allah nasip ederse cok mutluyum:))
2haftadır sorun yok canım kanamam yok Allah a şüküürr :)) senin için de burada daha iyi olacak bence bu sefer hamile kalacaksın :)))Selamun aleykum kizlar uzun zaman oldu yazamadim giremedim ben 17 martta adet oldum maalesef hayirlisi olsun artik..turkiyeye geldik elhamdulillah gunlerim yogun geciyor..kadin doguma randevu alicam bakalim ne var ne yok..bu arada haberler nasil sizlerde bilmiyorum baya mesaj birikmis okuyamam hepsini malum inseallah guzel haberler vardir sizlerde :)bhchrk sana cok sevindim duauk olmadigi icin sonraki mesajlari bilmiyorum artik inseallah sorun yoktur..
Allah razi olsun canim insallah:)) sana bi prenses nasip etsin rabbim isteyen herkese insallahHayırlı olsunn canım usg de tipide erkege benziyordu zatenAllah gonlune gore verdi.sagsalim kucagina al erkegini
ayyyy hayırlı evlat olsun inşallah canımmm :)) ben de erkek hissediyorum senin gibiiii inşallah hayırlısı
Saol canım aminn insallahhhAllah herkesin kalbine gonlune gore versin:)))
Amin tsk ederim canim benim insallah isteyen herkes yasasin bu mutlulugu :)))Ay ne guzel ogrenmissin cnm. Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla sihhatle. Allah bize de gosyerein cinsiyetini ogrendigimoz gunleri :)
Amin yaaa hepiniz cansiniz Allah razi olsun guzel dilekleriniz icin sizlere ve isteyen herkese yasatsin insallah:)))Gözün aydın cnm Bnm rabbim sağlıkla aldırsın kucağına
Evet canim klomeni kullandiktan sonra dedigi gun gittim benim yumurtamin gelistigini hemen bugun vurulmami ve vuruldugum gunle itibaren gun asiri birliktelik soylediBana da belli tarih verdi gel diye gittiğimde yumurtaya mi bakcakkkk oluşup olusmadigina sonra ilişki onerip catlqtmaaa ignesimi vuruncam
bhchrk @ceyagem sekerli_seker @limon06 @HSkuzu unuttugum olabilir aklimdakiler bunlar kizlar bebisim erkek dedi doktor Allah nasip ederse cok mutluyum:))
Evet canım bende öyle düşünüyorum katlanması az gibi bakalım hayırlısı zaten umut beslemiyorum bu ay için artık :)Canim katlanmasi düsük gibi geldi bana ama belli olmaz adet olmadan umut kaydebetmek yok.dur bakalim gec dollenmedir belki gec belli etcek kendini
Canım zaten pozitif görünce 24 saat içinde yumurtlama olacak demektir yani dün yapsan iyi olurdu ama bişey kaybetmiş sayılmazsın bugün mutlaka yap amaKızlar yaa ben dün pozitifi gördüm ovulasyonda foto da ekledim hatta bugün silikleşti.. ama ben dün değerlendirmedim başım döndü çok akşam hatta erken yattım.. dişimi çektirdim çarşamba günü ilaçlarım da bitti .. bugünü değerlendirsem mi bilemedim
Kesinlikle kacirma bugunu benceKızlar yaa ben dün pozitifi gördüm ovulasyonda foto da ekledim hatta bugün silikleşti.. ama ben dün değerlendirmedim başım döndü çok akşam hatta erken yattım.. dişimi çektirdim çarşamba günü ilaçlarım da bitti .. bugünü değerlendirsem mi bilemedim
Kesinlikle değerlendir bugünü canım ben aynı senin gibi koyu çıktığı günü değerlendirdim 1 gün boş geçtik diğer günün sabahı değerlendirdik ki hemen tuvalete koştum idrar yolu enfeksiyonu olmuştumKızlar yaa ben dün pozitifi gördüm ovulasyonda foto da ekledim hatta bugün silikleşti.. ama ben dün değerlendirmedim başım döndü çok akşam hatta erken yattım.. dişimi çektirdim çarşamba günü ilaçlarım da bitti .. bugünü değerlendirsem mi bilemedim
Canım hayırlısı olsun üzülme bak ben hsg çekildim tam çalışmaya başladık yumurtlama sabahı idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ,herşey nasip kısmetEvet canım bende öyle düşünüyorum katlanması az gibi bakalım hayırlısı zaten umut beslemiyorum bu ay için artık :)
Canım bencede devam ediyor değerlendir neolur neolmazKızlar yaa ben dün pozitifi gördüm ovulasyonda foto da ekledim hatta bugün silikleşti.. ama ben dün değerlendirmedim başım döndü çok akşam hatta erken yattım.. dişimi çektirdim çarşamba günü ilaçlarım da bitti .. bugünü değerlendirsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?