Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bende çok mide bulantısı var en sevdiğim şey domatesten bile midem bulandı kokuya karşı hassasiyet var özellikle patates yağı basim dönüyor ara sıra kasiklarim çok şiş ve sert herşeye aglayasim geliyor çabuk huzunleniyorum ve vajinal akintilarim arttı kasiklarim batmalar oluyor özellikle sol kasık adetimi de 9 gün gecikti ama bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı sizce yanlış olma hamile olma ihtimalim varmı ve sanki var gibi geliyor elim hep karnima gidiyor

Canım 9 gün geçti diosun çıkması lazımdı testte ama yanlışta olabilir. Yarın sabah ilk idrarla tekrar dene istersen..
Gecikme oluyormuydu normalde?

Canım 2 ay önce benim 3 gün gecikti onhalde 1.20 çıkmıştı ama işte negatif belli mi olur allahtan ümit kesilmez
Yani canım bu ay artık geçti benden adet zamanı hormon testlerini yaptırıp bi aksilik var mı onun üzerinde durmak istiyorum birde biliyorsun benim prolaktin bazen yükseliyor onu kontrol altına almak lazım :) sendw kontrole gittin mi canım tekrar?

Aminn canim cumlemizin benim dualarim kabul oldu rabbim kabul etti nasip etti sukurler olsunn ogrendim bugun oğluşum yolda kuzum darisi sana rabbim herkesin gonlune gore versin

Bana da belli tarih verdi gel diye gittiğimde yumurtaya mi bakcakkkk oluşup olusmadigina sonra ilişki onerip catlqtmaaa ignesimi vuruncam

I
Çok teşekkür ederim bilgiler için bende hap kullNmaya başladım ayın beşinde gelmemi istedi doktor ozamana kadar yasanilann birlikteliklerin bir önemi Var mi yoksa önemli olan kontrole gittikten sonra yasanilan birlikteliklermi

v
var gibi sanki ama hadi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…