- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
şekerli şekerimCanım, aynı durum bendede olduğu için yazıyorum normalmiş, benimde ilk gittiğimde 3gün eksik gözüktü usgde.
Hasta oldum ben yine
Kızlar bende çok mide bulantısı var en sevdiğim şey domatesten bile midem bulandı kokuya karşı hassasiyet var özellikle patates yağı basim dönüyor ara sıra kasiklarim çok şiş ve sert herşeye aglayasim geliyor çabuk huzunleniyorum ve vajinal akintilarim arttı kasiklarim batmalar oluyor özellikle sol kasık adetimi de 9 gün gecikti ama bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı sizce yanlış olma hamile olma ihtimalim varmı ve sanki var gibi geliyor elim hep karnima gidiyor
Canım 2 ay önce benim 3 gün gecikti onhalde 1.20 çıkmıştı ama işte negatif belli mi olur allahtan ümit kesilmez@maya_gallo @disikartal87masalolsunnn bhchrk kızlar adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı bundan 1 hafta öncede 0.134 dü yani katlanmış ama yeterli değil galiba sizce artık umut var mı?
Yok canım normal de erken bile gelirdi bu sefer ilk defa bu kadar geciktiCanım 9 gün geçti diosun çıkması lazımdı testte ama yanlışta olabilir. Yarın sabah ilk idrarla tekrar dene istersen..
Gecikme oluyormuydu normalde?
Canım inşallah olmazssin son durumlar ne pekiBugun 14.gun canim ama regl olcak gibiyim sabah dayanamadim test yaptim negatif
Yok canım normal de erken bile gelirdi bu sefer ilk defa bu kadar gecikti
beklemedeyim canım inşallah ovulasyon testi yaptım çok silik dün gebelik testi de negatif bakalım pazara kadar bekleyecemCanım inşallah olmazssin son durumlar ne peki
Yani canım bu ay artık geçti benden adet zamanı hormon testlerini yaptırıp bi aksilik var mı onun üzerinde durmak istiyorum birde biliyorsun benim prolaktin bazen yükseliyor onu kontrol altına almak lazım :) sendw kontrole gittin mi canım tekrar?Canım 2 ay önce benim 3 gün gecikti onhalde 1.20 çıkmıştı ama işte negatif belli mi olur allahtan ümit kesilmez
Aminn canim cumlemizin benim dualarim kabul oldu rabbim kabul etti nasip etti sukurler olsunn ogrendim bugun oğluşum yolda kuzum darisi sana rabbim herkesin gonlune gore versinSen benim gibi erkek istiyor ve oyüzden erkek hissediyosun kuzum sanırım
İnşallah gönlümüze göredir, kızda olsa erkekte sağlıklısını hayırlısını layık gördüğünü versin Allahım.
Bana da belli tarih verdi gel diye gittiğimde yumurtaya mi bakcakkkk oluşup olusmadigina sonra ilişki onerip catlqtmaaa ignesimi vuruncamCanım merhaba bende bu ay ılk defa klomennn ve catlama ığnesı yaptırdım adetin 5.gunu klomennn basladım sabah akşam 1tane kullandım doktorun gel dedıgın gun gıttım solda 3yumurtanın oluşmuş hemen catlama yaptır sende yapabılırsek dedı enjeksiyonu ıle beraber ığnesı ufak bısey ben acının hemşirenin yaptırdım göbekten koldan yapılabilirmiş beklemedeyim sımdıden Rabbım ısteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın
Gözün aydın canım bak hislerin doğru çıktıbhchrk @ceyagem sekerli_seker Kozlenmis patates HSkuzu unuttugum olabilir aklimdakiler bunlar kizlar bebisim erkek dedi doktor Allah nasip ederse cok mutluyum:))
hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin evladın inşallahbhchrk @ceyagem sekerli_seker Kozlenmis patates HSkuzu unuttugum olabilir aklimdakiler bunlar kizlar bebisim erkek dedi doktor Allah nasip ederse cok mutluyum:))
Çok teşekkür ederim bilgiler için bende hap kullNmaya başladım ayın beşinde gelmemi istedi doktor ozamana kadar yasanilann birlikteliklerin bir önemi Var mi yoksa önemli olan kontrole gittikten sonra yasanilan birlikteliklermiMrbalar şimdi adetin 3. Günü klomene başlanıyor günde 1 veya 2 veriliyor benim yum. Gelisimi olmadığı için günde 2 içtim ve takip için seni çağırıyor işte 10. Gün veya 13. Gün tekrar yumurtanın durumuna gore şu gün iğne verelim diyor iğne hazır iğne ucu küçük ve devlet karşılamiyor 74 lira doktorumun dediği satte göbekten eşim vurdu çok basit can yakmiyor sadece yum. Cattladığında kasık ağrısı oluyor ilişki sırasında oldu benim a herşeye kutlanıyor insan iğneden 10 gün sonra test dedi ama ben 12 gün yaptıracağım umarım ilk aydan tutar herşeyin hayırlısı olsun bu arda ilaçla ikoz gebelik şansımız yüksek oluyor
Hsgggg çok ağrılı bir yontemmiBu hafta hsg çektirdim kızlar inş faydası olur. Doktor sıvıyı içeri verdiğinde tüplerden geçişini birebir hissettim pıt pıt açıldı sanki
var gibi sanki ama hadi inşKızlar ben bu sabah test yaptım ama negatif çıktı demiştim burada. Bu testi de her zaman yaptığım gibi sabah işe giderken çantama atmıştım ama bu seferkini unutmuştum. Az önce fark ettim. Resmimi yüklüyorum, lütfen yorumlayabilir misiniz? Teşekkürleeeeeeer :)
Allah razi olsun cok tsk ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhGözün aydın canım bak hislerin doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?