- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Merhaba bayanlar Erken gebelik testi deneyi mi ve önerisi olan var mı ?
geçmiş olsun canım oda zor ve sancılı bi hastalıkCanım hayırlısı olsun üzülme bak ben hsg çekildim tam çalışmaya başladık yumurtlama sabahı idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ,herşey nasip kısmet
nisan da yumurta takibine başlıcağım için bu ayı kafaya takmıyorum bakalım..
Tesekkür ederimm bilginiz içinn birde ilişkiden 7 gün sonra olanlar var onlar nasıl acaba benim bat 19 nisan insan sabırsızlanıyor geçmiyor şu zamanReglme 3 gün kala Predictor Early marka erken gebelik testi yaptım.. Üzerinde 6 gün öncesine kesin sonuç yazıyordu.
Merhaba canım, hoşgeldin..Merhabalar araniza yeni katildim..Her ay ümitlenip üzülmek istemiyorum..ikinci ay denememdeyim..dün yumurtlama günumdü..kafayi takmamaya calisiyorum ama yumurtlama günu hesapla, vücudumda degisiklik varmi diye kendini dinle derken bi bakmisim sadece bebekle ilgili düsünuyorum..yaşim 34 sanirim bu yuzden hamile kalamamaktan korkuyorum..umarim herkes arzu ettigi zaman bebegine kavusur
Rica ederim canım. Ben öyle bi test duymadım bilgim yok.Tesekkür ederimm bilginiz içinn birde ilişkiden 7 gün sonra olanlar var onlar nasıl acaba benim bat 19 nisan insan sabırsızlanıyor geçmiyor şu zaman
Amin cnm Bnm cümlemize inşallah sende durumlar neİnşallah canım benim hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin
Senden de razı olsun cnm Bnm Amin inşallah :))Amin yaaa hepiniz cansiniz Allah razi olsun guzel dilekleriniz icin sizlere ve isteyen herkese yasatsin insallah:)))
Hadi yacanim ben kaybettim bebegimi. umarim senin bebegin sana tutunmustur
\
Bende durumlar aynı cnm yaa adetim gecikeli bugün 13 gün oldu salı Dr gittim 18mm yumurtan var dedi bu aralar sık ilişki olsun falan dedi bakalım Rabbim ne gösterecek.Amin cnm Bnm cümlemize inşallah sende durumlar ne
Sağol canım 1 günde geçti çok şükür 6 ayda 1 oluyor geçiyorgeçmiş olsun canım oda zor ve sancılı bi hastalıkinş bu ay bi problem çıkmaz.. hsg sonucun nasıl? birde doktor senden neden hsg istedi?
İyi canım çok şükür inşallah diğer hormon testlerinde olumlu olur :) tetkiklerin tamsa gerisi Allaha kalmışSağol canım 1 günde geçti çok şükür 6 ayda 1 oluyor geçiyor
Hsg temiz tüpler bariz açık dedi çeken doktor .
Doktorlar çok ağırdan alıyorlar baktım 1 yılı geçti olmuyor ben karar verdim gittim bi merkezde çektirdim
Şimdi sonucumla doktora gidip tedavimi olcam
Aklımda soru işareti kalmadı yani.
Aminn Cookkk sagol canim benim Allah razi olsun
Amin tsk ederim canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin darisi sanaa:))))))ooooo canım çok sevindim valla.. Gözünaydın sağlıkla al oğlunu kucağına
Amin tsk ederim canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin darisi sanaa:))))))
Merhaba canım, hoşgeldin..
Daha 2.ay bukadar ümitsiz olma, kafaya takıncada olmuyormuş. Hatta doktorlar 1seneye kadar normal diyorlar ama bizim sabırsızlığımız işte.Hayırlısıyla en kısa sürede bebeğin karnında olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?