Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar araniza yeni katildim..Her ay ümitlenip üzülmek istemiyorum..ikinci ay denememdeyim..dün yumurtlama günumdü..kafayi takmamaya calisiyorum ama yumurtlama günu hesapla, vücudumda degisiklik varmi diye kendini dinle derken bi bakmisim sadece bebekle ilgili düsünuyorum..yaşim 34 sanirim bu yuzden hamile kalamamaktan korkuyorum..umarim herkes arzu ettigi zaman bebegine kavusur

geçmiş olsun canım oda zor ve sancılı bi hastalık inş bu ay bi problem çıkmaz.. hsg sonucun nasıl? birde doktor senden neden hsg istedi?

Merhaba canım, hoşgeldin..
Daha 2.ay bukadar ümitsiz olma, kafaya takıncada olmuyormuş. Hatta doktorlar 1seneye kadar normal diyorlar ama bizim sabırsızlığımız işte. Hayırlısıyla en kısa sürede bebeğin karnında olur inşallah..

canim ben kaybettim bebegimi. umarim senin bebegin sana tutunmustur
\
Hadi ya (( geçmiş olsun cnm vennet kapısında şefaatçin seni bekliyor üzülme cnm Bnm Rabbim en yakın Zaman'da nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde. Ben adet oldum cnm başka zamana artık me Zaman planlarsak

kızlar günaydın. ben yine belirti avcısı oldum resmen. idrarimı yaparken sanki idrara sıkışmışım gibi kasığıma ağrı vuruyo ve altıma kaçırmışım gibi ıslak bi akıntım var su gibi sanki. acaba üşüttüm mü? belim dünden beri ara ara çok ağrıyo ama yürüyünce yada hareket edince geçiyo. karın ağrım da adet agrısı gıbı vurup geçiyo. bi adet olsam da rahatlasam ama inş bebiştendir

geçmiş olsun canım oda zor ve sancılı bi hastalık inş bu ay bi problem çıkmaz.. hsg sonucun nasıl? birde doktor senden neden hsg istedi?
Sağol canım 1 günde geçti çok şükür 6 ayda 1 oluyor geçiyor
Hsg temiz tüpler bariz açık dedi çeken doktor .
Doktorlar çok ağırdan alıyorlar baktım 1 yılı geçti olmuyor ben karar verdim gittim bi merkezde çektirdim
Şimdi sonucumla doktora gidip tedavimi olcam
Aklımda soru işareti kalmadı yani.

arkadşlar merhaba benim de 3 gün geçti adetim bir senedir korunmadan deniyoruz test yaptım bu sabah evde negatif çıktı acaba kandan yaptırsam mı çıkmassa diye çok korkuyorum

İyi canım çok şükür inşallah diğer hormon testlerinde olumlu olur :) tetkiklerin tamsa gerisi Allaha kalmış

Kizlarr benimde bat 9 nisan ve bi ka gundur cok basim agriyo akintimda cok halsizlik mide bulantisi karnim agriyo boyle nasil dyim son iki uc gundurde mal gibiyim :))) ve gecen tuvalette idrrdan sonra vajinami silerken pembe ve cok cok az nokta gibi kirmizi kan vardi daha olmadi ve ben bu ay hsg cekildm solda yumurtam olusuyodu ama tikanikmis acildi hsgden sonrada dogurgan doneme girdm sizce hamile miyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…