Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım maalesef hamile değilmişim. Akşam kan testi yaptırdım özel bir hastanede. Sonuç 0,1 çıktı
Moralim inanılmaz bozuk. Kendimi hala hamile sanmam da cabası yani. Salak mıyım neyim acaba?
Aynı şey bendede var idrar testinde negatif çıktı ama hala hamileymisim test yanlış çıkmış gibi geliyor cumartesi birdaha deniycem bakalım

Canım maalesef hamile değilmişim. Akşam kan testi yaptırdım özel bir hastanede. Sonuç 0,1 çıktı
Moralim inanılmaz bozuk. Kendimi hala hamile sanmam da cabası yani. Salak mıyım neyim acaba?

hiç bozma moralini umarım yasın genctir. adete kaç gün var .. enerjini üzülmeye harcama yaradanın takdiri bundada vardır bi hayır ... önümüzdeki aylara bak ..
benimde bu ay ilk denemem bu arada bu işlerin içindeyim anestezi teknikeriyim ona ragmen bat 11 gün kala idrar testi yaptım belirti var gibiydi ovulasyondan itibaren ki tamamen psikolojik sonra idrar pozitif cıkmasın mı ertesi gün kan testi yaptırdım 0,1 olsada cıkmazda umut işte ..
neys bata 9 gün kala yaptırdım. kantesti 0,29 yine umutlandım kendimi kandırdımm aaa yukselmiş bak işte ve 7 gun kala baktırım 0,575 aa yükseliyor daha c.tesi adet günüm iki gün önce dedim ki ben kendimi kandırıyorum hamile kesin değilim bütün belirtiler şak diye kesildi şimdi cumartesi olacağım adeti bekliyorum ..
hiç üzme kaderinde ne varsa ne zaman bebeğini almak varsa kucağına işte o zaman yaradan inşallah sapa sağlam verir kucağına..

Selamun aleykum kizlar uzun zaman oldu yazamadim giremedim ben 17 martta adet oldum maalesef hayirlisi olsun artik..turkiyeye geldik elhamdulillah gunlerim yogun geciyor..kadin doguma randevu alicam bakalim ne var ne yok..bu arada haberler nasil sizlerde bilmiyorum baya mesaj birikmis okuyamam hepsini malum inseallah guzel haberler vardir sizlerde :) bhchrk sana cok sevindim duauk olmadigi icin sonraki mesajlari bilmiyorum artik inseallah sorun yoktur..

Canım seni çok iyi anlıyorum bende hala umut arıyorum by salaklık değil sadece çok istiyoruz o kadar hiç üzülme bu ay yeni bi başlangıç olur inşallah ikimiz içinde Rabbim en iyi zamanı bilir önemli ola. Sağlıklı ve hayırlı bi evlat sahibi olmak :)

Yazını okudum canım benim de bat 2 nisan Bemde adete 7 gün kala beta 0.135 çıktı bugun yine yaptırdım 1.20 çıktı yeterince katlanmamış adete zaten kaldı 3 gün bu saatten sonra artmaz bu ayda kaçtı halbuki sağ kasığımda 1 haftadır sızı vardı midem ekşiyodu yani ne bileyim boş yere umut beskemişim hayırlısı olsun inşallah :)

Hoşgeldin canım nasılsın? Bizde yine bi bekleyiş ama ümitsiz bende bu ay çok umutlandım ama beta sonucum benim ayaklarımı yere bastırdı vardır bunda da bi hayırdiyorum. Neyse sen neler yapıyorsun

moralini sakın bozma dünyanın sonu değil. önemli olan sensin bi kaç ay daha denersin en kötü ihtimal bunun bir sürü tedevisi yöntemi var..
suantek yapa bileceğin dua etmek ..
ve temennim en kısa sürede yavruna kavusursun..

Bu hafta hsg çektirdim kızlar inş faydası olur. Doktor sıvıyı içeri verdiğinde tüplerden geçişini birebir hissettim pıt pıt açıldı sanki
Ayy cnm rahat geçti mi senin bende hastalanma mı bekliyorum ki hsg çekilecek çok korkuyorum ama

Canım durumun nasıl hasta oldun mu güzel haberlerin varmı
Oldum cnm dün oldum planlı olmadığı için sevindim mi üzüldüm mü bilemedim 3 sene oldu evleneli balayına bile gidememiştik hiç tatil yapamadık bu sene yapacaktık hamileysem gidemicez diye üzülmüştüm içimde ukte kaldı Çünkü rabbim kalbiminden geçeni razı eyledi ama tatilden sonra düşünürüz herhalde bebiş

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kucağımızı doldursun :) benim prolaktin 29 du en son sınırın biraz üzerinde belkide oda catlamayı etkiliyor doktor çok yüksek değil dedi ama bu ay adet olunca fsh prolaktin lh ve e2 testlerini yaptırmak istiyorum bakalım tedavi gerekecek mi hayırlısı :) sen yeni mi evlisin?

İnşallah canım benim hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin

Kozlenmis patates canım senin aldığın 100 testten sipariş ettim.gg den yoksa eczaneler benden yana köseyi donecekler eşim güvenilir testmi bak eczaneden 1 tane bile almak yok dedi güvenilir degilmi bu test

aynıları bndede vat 4gün snra aset olmsm gerek ama hiçberti yok birde benim gecen ayki adetten snra göğüslerim 2hafta patlucak gbiydi

Kozlenmis patates canım senin aldığın 100 testten sipariş ettim.gg den yoksa eczaneler benden yana köseyi donecekler eşim güvenilir testmi bak eczaneden 1 tane bile almak yok dedi güvenilir degilmi bu test
kesinlikle bence güvenilir canım ben ilk ayımda 100 ovu testi aldım bu aya da artı ve bitirdim bir tane cozuk çıkmadı kesinlikle .bu ay 100 gebelik 50 ovu alacağıma 50 ovuyuda gebelik aldım yanlışlıkla toplam yani 150 gebelik testim oldu son kalan gebelikten 40 adet ve şimdiye kadar yine bozuk test yok kezinlikle güvenerek al canım benim kullanıcı invi.... diye birşeydi rabbim en kısa zamanda bebeğini sana versin inşallah...

bozuk çıkmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…