Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım 10 gün önce 5 çıktıysa mutlaka hamilesin geç kalmadan testyap inşallah dahada yükselmiştr ki öyledir korkma hamilesin

Birazda çevre ile ilgili ben 6 aydır evliyim herkes gözüme bakıyo aslında çok da umursamazdış ama yaşım 30 yani benimde çok vaktim yok beklemek için
Bende 3.5 yıllık evliyim keşke baştan hiç korunmasaydım 30 yaşında oldum bile 1.5 yıldır hiç hamile kalamadım
Yeri geldi kafama deli gibi taktım uçuk çıksa hamileyim dedim :)
Yeri geldi hiiiiç üstüne düşmedim 4 gün gecikti bu yaşıma kadar olmamıştı ve kahverengi gelip kesilmişti hiç test yapmadım üstüne düşmedim yine olmadı yine olmadı
Allah isticek işte bence bişeyle ilgisi yok.

İnsalllah Allah olmayan herkese nasip etsin insallah hamileyimdir :) pazartesiyi beklicem garanti olsun hemde tam garanti olsun :) cok sagolun bana cevap verdiniz icimi rahatlattiniz
Amin canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsi hayırlı haberini paylaşırsın inşallah

Bende bebek düşünmüyordum ilk bir yıl. Banada zaten hemen deyince olmuyo korunma dediler gerçekten iyi ki dinlemişim bak korunmuyorm ama olmuyo dediğin gibi Rabbim nasip edecek gerisi bahane. Brn çikolata kisti olup yine senin gibi pco olup hamiş olanları da çok duydum. Benim öyle bi problemim yok ama benim de prolaktinim normal değerin üstünde biraz belkide ondan çatlamıyo yumurta bilmiyorum. Fsh lh onlara hiç baktırmadım bu ay adet olunca ilk iş onlara bakacam. :) hiç bozma moralini çok şükür daha yaşımız genç bi gün bizimde yüzümüz güler inşallah. Bu arada bende spora devam ediyorum düzenli yürüyüşlere başladım bebiş olmuyo bari Birax kilo vereyim dedim. Senin nasıl gidiyo spor?

Merhaba arkadaşlar 9 gun oldu hala olamadım adet karnım çok rahatsız hep sanci hissediyorum sürekli sis varmis gibi hissediyorum çok rahatsızım ne yapicam ben . Doktora gitsem mi ya da test mi yapayım :/

Süper gidiyor canım 96 lardan 78 e düştüm ve devam ediyorum 46 giyen ben şimdi 40 beden giyiyorum süperim Morel olarak
Kilo gerçekten çok kötü bişey doktor bu kiloyla zor hamile kalırsın dedi 5 aydır yolumdan dönmedim , herşey bebeğim için..
Benim bütün hormonlarım normal sadece prolaktin 35 di doktor sınır dedi ilaç vermemişti şimdi yine kan vercem adet olsun bir an evvel tedaviye başlayım diyorum
Birde inofolic içiyorum 1 doz çok iyimiş uzun uzun yazılar okudum sende incele istersen kullanıp hamile kalan çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…