- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Pco var işte canım yumurtlama ilacı kontrol ve iğne isticem Allah büyük çok düşmüyorum üstüne bakalım hayırlısıİyi canım çok şükür inşallah diğer hormon testlerinde olumlu olur :) tetkiklerin tamsa gerisi Allaha kalmış
Canım 10 gün önce 5 çıktıysa mutlaka hamilesin geç kalmadan testyap inşallah dahada yükselmiştr ki öyledir korkma hamilesinCok hevesliyim insallah oleyimdir ama korkuyorummda bi yandan. Cunku 10 gun once beta hcg 5 cikmisti ama ben demistimki testi yapsinlar diye 2 gun gecti demistim. Kizda bana negatif demisti sizce hamilemiyimdir ? Cunku kasiklarim ara ara agriyo bacaklarim ve belim cok agriyo gunde 2 tane kilot degistiriyorum akinti okadar cok var
Canım belirtilerin tamam da hcg de yüksekmiş bence hamilesinCanım 10 gün önce 5 çıktıysa mutlaka hamilesin geç kalmadan testyap inşallah dahada yükselmiştr ki öyledir korkma hamilesin
Bende 3.5 yıllık evliyim keşke baştan hiç korunmasaydım 30 yaşında oldum bile 1.5 yıldır hiç hamile kalamadımBirazda çevre ile ilgili ben 6 aydır evliyim herkes gözüme bakıyo aslında çok da umursamazdış ama yaşım 30 yani benimde çok vaktim yok beklemek için
İnsalllah Allah olmayan herkese nasip etsin insallah hamileyimdir :) pazartesiyi beklicem garanti olsun hemde tam garanti olsun :) cok sagolun bana cevap verdiniz icimi rahatlattiniz
Amin canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsi hayırlı haberini paylaşırsın inşallahİnsalllah Allah olmayan herkese nasip etsin insallah hamileyimdir :) pazartesiyi beklicem garanti olsun hemde tam garanti olsun :) cok sagolun bana cevap verdiniz icimi rahatlattiniz
Tadını çıkar canımİTİRAF EDİYORUUMM HALAA GEBELİK TESTİ YAPIYORUUMMM NAPAYIM MUTLU OLUYORUUMM
İnsalllaahpaylaşırsın
iyi dileklern için tesekkür ederm ama olmadı maalesef kan testi de yapıldı ama olmadı işte yokmuşbence test yap varsa kesin cikar ya da tam emin olayim dersen kan testi yaptir zaten adet gunun bugun yada dun olmaliydi) guzel haberlerini bekliyoruz :))
İTİRAF EDİYORUUMM HALAA GEBELİK TESTİ YAPIYORUUMMM NAPAYIM MUTLU OLUYORUUMM
Acaba bide bu tatli tatli kasik agrim oluyor sizce olur mu boyle arada ?paylaşırsın
Hamilemisiniz ?:)OLUYORUUMM
hayirlisi olsun o zaman uzulmek yok stres yapma insallah bi dahaki ay olur :)))iyi dileklern için tesekkür ederm ama olmadı maalesef kan testi de yapıldı ama olmadı işte yokmuş((((
evet 2 ayimizi doldurduk :))Hamilemisiniz ?:)
Olur canım merak etme hamile olduğunu öğren geçerAcaba bide bu tatli tatli kasik agrim oluyor sizce olur mu boyle arada ?
Bende bebek düşünmüyordum ilk bir yıl. Banada zaten hemen deyince olmuyo korunma dediler gerçekten iyi ki dinlemişim bak korunmuyorm ama olmuyo dediğin gibi Rabbim nasip edecek gerisi bahane. Brn çikolata kisti olup yine senin gibi pco olup hamiş olanları da çok duydum. Benim öyle bi problemim yok ama benim de prolaktinim normal değerin üstünde biraz belkide ondan çatlamıyo yumurta bilmiyorum. Fsh lh onlara hiç baktırmadım bu ay adet olunca ilk iş onlara bakacam. :) hiç bozma moralini çok şükür daha yaşımız genç bi gün bizimde yüzümüz güler inşallah. Bu arada bende spora devam ediyorum düzenli yürüyüşlere başladım bebiş olmuyo bari Birax kilo vereyim dedim. Senin nasıl gidiyo spor?Bende 3.5 yıllık evliyim keşke baştan hiç korunmasaydım 30 yaşında oldum bile 1.5 yıldır hiç hamile kalamadım
Yeri geldi kafama deli gibi taktım uçuk çıksa hamileyim dedim :)
Yeri geldi hiiiiç üstüne düşmedim 4 gün gecikti bu yaşıma kadar olmamıştı ve kahverengi gelip kesilmişti hiç test yapmadım üstüne düşmedim yine olmadı yine olmadı
Allah isticek işte bence bişeyle ilgisi yok.
Süper gidiyor canım 96 lardan 78 e düştüm ve devam ediyorum 46 giyen ben şimdi 40 beden giyiyorum süperim Morel olarakBende bebek düşünmüyordum ilk bir yıl. Banada zaten hemen deyince olmuyo korunma dediler gerçekten iyi ki dinlemişim bak korunmuyorm ama olmuyo dediğin gibi Rabbim nasip edecek gerisi bahane. Brn çikolata kisti olup yine senin gibi pco olup hamiş olanları da çok duydum. Benim öyle bi problemim yok ama benim de prolaktinim normal değerin üstünde biraz belkide ondan çatlamıyo yumurta bilmiyorum. Fsh lh onlara hiç baktırmadım bu ay adet olunca ilk iş onlara bakacam. :) hiç bozma moralini çok şükür daha yaşımız genç bi gün bizimde yüzümüz güler inşallah. Bu arada bende spora devam ediyorum düzenli yürüyüşlere başladım bebiş olmuyo bari Birax kilo vereyim dedim. Senin nasıl gidiyo spor?
Ayy insallah allah olmayanlara nasip etsin :) saglikla sihatle buyutun insallah kucaginiza aldiginiz gunleri gorun :) belirtilerinizi yazarmisiniz ?doldurduk
İnsallah hamileyimdir cok dua ediyorum bakalim insallah kirmizilari gormemolduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?