- 26 Mart 2016
- 58
- 65
- 38
- 31
Canım yum.catlamadigi için olmaz ama spermler için iyi bizde yaptık gün aşırı illkai faydası vardır benimde yarın 10 gün oluyor ama pztesi kan testi yaptıracağımI
Çok teşekkür ederim bilgiler için bende hap kullNmaya başladım ayın beşinde gelmemi istedi doktor ozamana kadar yasanilann birlikteliklerin bir önemi Var mi yoksa önemli olan kontrole gittikten sonra yasanilan birlikteliklermi
İnşallah canım büyük ihtimalle görmiceksinİnsallah hamileyimdir cok dua ediyorum bakalim insallah kirmizilari gormem
canım benim prolaktin 30du doktor bana da sınırda ama ilaç verelim dedi..2 aydır kullanıyorum 7-8lere düştü ama bebek olana kadar devam edelim..yüksek olması hamileliği engelleyebilir dedi..bence sende bir daha gittiğinde sor..haftada bir kullanılan bir ilaç..bide tsh baktırmadıysan baktır benim tshımdan dolayı prolaktinim yükselmiş..Süper gidiyor canım 96 lardan 78 e düştüm ve devam ediyorum 46 giyen ben şimdi 40 beden giyiyorum süperim Morel olarak
Kilo gerçekten çok kötü bişey doktor bu kiloyla zor hamile kalırsın dedi 5 aydır yolumdan dönmedim , herşey bebeğim için..
Benim bütün hormonlarım normal sadece prolaktin 35 di doktor sınır dedi ilaç vermemişti şimdi yine kan vercem adet olsun bir an evvel tedaviye başlayım diyorum
Birde inofolic içiyorum 1 doz çok iyimiş uzun uzun yazılar okudum sende incele istersen kullanıp hamile kalan çok.
İnsallahh testi yaptirinca olumlu yada olumsuz yazicam :) umut oldunuz bana tesekkur ederimihtimalle
Nedemek her zaman yardımcı olmaya çalışırıİnsallahh testi yaptirinca olumlu yada olumsuz yazicam :) umut oldunuz bana tesekkur ederim
Ben de senle aynı durumdayım. Beyaz akıntı devam ediyor. Merak var merakkkkk/:Kizlar du. Bat gunumdu fakat olmadim bugunde gelen giden yok sadece akintim var oda su gibi geliyo beyaz beyaz sizce olma ihtimali ,?
Canım bende folbiol içiyorum yeni başladım 5 mg. Oda kaliteli yumurta olmasını sağlıyormuş. Bende hamiş kalırsam zayıf olayım istiyorum onun için biraz kilo versem on numara olacakSüper gidiyor canım 96 lardan 78 e düştüm ve devam ediyorum 46 giyen ben şimdi 40 beden giyiyorum süperim Morel olarak
Kilo gerçekten çok kötü bişey doktor bu kiloyla zor hamile kalırsın dedi 5 aydır yolumdan dönmedim , herşey bebeğim için..
Benim bütün hormonlarım normal sadece prolaktin 35 di doktor sınır dedi ilaç vermemişti şimdi yine kan vercem adet olsun bir an evvel tedaviye başlayım diyorum
Birde inofolic içiyorum 1 doz çok iyimiş uzun uzun yazılar okudum sende incele istersen kullanıp hamile kalan çok.
Bakıldı canım hepsine, yarın yazayım değerimi ben pek anlamıyorumcanım benim prolaktin 30du doktor bana da sınırda ama ilaç verelim dedi..2 aydır kullanıyorum 7-8lere düştü ama bebek olana kadar devam edelim..yüksek olması hamileliği engelleyebilir dedi..bence sende bir daha gittiğinde sor..haftada bir kullanılan bir ilaç..bide tsh baktırmadıysan baktır benim tshımdan dolayı prolaktinim yükselmiş..
Aynen canımCanım bende folbiol içiyorum yeni başladım 5 mg. Oda kaliteli yumurta olmasını sağlıyormuş. Bende hamiş kalırsam zayıf olayım istiyorum onun için biraz kilo versem on numara olacaksenin maşallahın varmış azmin süper bu prolaktin demekki herkesin başının belası benimde bi ay 52 idi sonra 29 A düştü bu ay ama daha düşük olması şansı artırormış bakalım dediğin gibi moral olarak iyi olursak gerisi gelecek inşallah. Birbirimizi motive edip yükseltelim canım:)
Canim bende de pko var. Folbiol ve glukofen iciyorum.doktora sordum bugün inofolic nasıl sizce dedim.bilmiyorum dedi netten baktı.folik asit ve vitamin içeren bi ilaç dedi. İstersen kullanabilirsin ama zaten folbiol ve glukofen verdim sana dedi. Sizce napim bu ictigi m ilclarla aynı anda içilir mi buAynen canım
Ben Şase olanını 1 paket suda eriterek içiyorum canım
Sen kapsül içiyorsun galiba
Benim içtiğim pkolu olanlara özellikle veriliyormuş inozitol +folik asit
Canım inan bende kafama göre aldım ama pco için benim içtiğim i öneriyorlarCanim bende de pko var. Folbiol ve glukofen iciyorum.doktora sordum bugün inofolic nasıl sizce dedim.bilmiyorum dedi netten baktı.folik asit ve vitamin içeren bi ilaç dedi. İstersen kullanabilirsin ama zaten folbiol ve glukofen verdim sana dedi. Sizce napim bu ictigi m ilclarla aynı anda içilir mi bu
Sordum canim sen bilirsin kullanabilirsin ama folbiol ve glukofen ona eşdeğer dedi..bende inofolicin çok iyi olduğunu duydum ama bilemedimm napsamCanım inan bende kafama göre aldım ama pco için benim içtiğim i öneriyorlar
Bi Dr una sor derim
İTİRAF EDİYORUUMM HALAA GEBELİK TESTİ YAPIYORUUMMM NAPAYIM MUTLU OLUYORUUMM
Anladım canım evet benim ki hap bildiğin. İçiyorum bakalım faydası olur inşallah. Şifa niyetineAynen canım
Ben Şase olanını 1 paket suda eriterek içiyorum canım
Sen kapsül içiyorsun galiba
Benim içtiğim pkolu olanlara özellikle veriliyormuş inozitol +folik asit
Hayır cnm artık ağrısız yapılıyor eski tür aletler biraz ağrı sızı yapıyormuş ben netten araştırdım ağrısız yapan bir görüntüleme merkezine gittim makineyi yerleştirme sürecinde hiç hissetmedim ama sıvı verilince adet sancısı gibi bi ağrı hissettim o kadarHsgggg çok ağrılı bir yontemmi
amin insallah Rabb im bu duyguyu isteyen herkese yasatsin insallah :))) benim supheli iliskiden sonra gogus uclarim cok agridi 3 4 gun sonra belirgin olarak siddetli bel agrisi olustu.. zaten adetim 1 hafta kala beta 3.2 cikmisti doktor supheli gebelik dedi 2 gun sonra da idrar testinde gordum :))Ayy insallah allah olmayanlara nasip etsin :) saglikla sihatle buyutun insallah kucaginiza aldiginiz gunleri gorun :) belirtilerinizi yazarmisiniz ?
Canım benim ki enson 29 du doktor ilaç vermedi belki ondan dolayı olmuyocanım benim prolaktin 30du doktor bana da sınırda ama ilaç verelim dedi..2 aydır kullanıyorum 7-8lere düştü ama bebek olana kadar devam edelim..yüksek olması hamileliği engelleyebilir dedi..bence sende bir daha gittiğinde sor..haftada bir kullanılan bir ilaç..bide tsh baktırmadıysan baktır benim tshımdan dolayı prolaktinim yükselmiş..
canım benim değerim tsh 2.87,Lh 5.20,fsh 5.07 e2 18.46 prolaktin 35 en son 5 ay önce yapılmışCanım bende folbiol içiyorum yeni başladım 5 mg. Oda kaliteli yumurta olmasını sağlıyormuş. Bende hamiş kalırsam zayıf olayım istiyorum onun için biraz kilo versem on numara olacaksenin maşallahın varmış azmin süper bu prolaktin demekki herkesin başının belası benimde bi ay 52 idi sonra 29 A düştü bu ay ama daha düşük olması şansı artırormış bakalım dediğin gibi moral olarak iyi olursak gerisi gelecek inşallah. Birbirimizi motive edip yükseltelim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?