Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim belirtilerim gogus uclarimda acimalar bel ağrılarım oluyo kasik ağrılarım oluyo sürekli acikma hissi sabah uyananamak gibi .... ?

Canım yum.catlamadigi için olmaz ama spermler için iyi bizde yaptık gün aşırı illkai faydası vardır benimde yarın 10 gün oluyor ama pztesi kan testi yaptıracağım

canım benim prolaktin 30du doktor bana da sınırda ama ilaç verelim dedi..2 aydır kullanıyorum 7-8lere düştü ama bebek olana kadar devam edelim..yüksek olması hamileliği engelleyebilir dedi..bence sende bir daha gittiğinde sor..haftada bir kullanılan bir ilaç..bide tsh baktırmadıysan baktır benim tshımdan dolayı prolaktinim yükselmiş..

Canım bende folbiol içiyorum yeni başladım 5 mg. Oda kaliteli yumurta olmasını sağlıyormuş. Bende hamiş kalırsam zayıf olayım istiyorum onun için biraz kilo versem on numara olacak senin maşallahın varmış azmin süper bu prolaktin demekki herkesin başının belası benimde bi ay 52 idi sonra 29 A düştü bu ay ama daha düşük olması şansı artırormış bakalım dediğin gibi moral olarak iyi olursak gerisi gelecek inşallah. Birbirimizi motive edip yükseltelim canım:)

Bakıldı canım hepsine, yarın yazayım değerimi ben pek anlamıyorum
Şimdi başka doktora gitcem
Bu doktordan memnun kalmadım bencede ilaç vermesi gerekirdi

Aynen canım
Ben Şase olanını 1 paket suda eriterek içiyorum canım
Sen kapsül içiyorsun galiba
Benim içtiğim pkolu olanlara özellikle veriliyormuş inozitol +folik asit

Aynen canım
Ben Şase olanını 1 paket suda eriterek içiyorum canım
Sen kapsül içiyorsun galiba
Benim içtiğim pkolu olanlara özellikle veriliyormuş inozitol +folik asit
Canim bende de pko var. Folbiol ve glukofen iciyorum.doktora sordum bugün inofolic nasıl sizce dedim.bilmiyorum dedi netten baktı.folik asit ve vitamin içeren bi ilaç dedi. İstersen kullanabilirsin ama zaten folbiol ve glukofen verdim sana dedi. Sizce napim bu ictigi m ilclarla aynı anda içilir mi bu

Canım inan bende kafama göre aldım ama pco için benim içtiğim i öneriyorlar
Bi Dr una sor derim

Hsgggg çok ağrılı bir yontemmi
Hayır cnm artık ağrısız yapılıyor eski tür aletler biraz ağrı sızı yapıyormuş ben netten araştırdım ağrısız yapan bir görüntüleme merkezine gittim makineyi yerleştirme sürecinde hiç hissetmedim ama sıvı verilince adet sancısı gibi bi ağrı hissettim o kadar

Ayy insallah allah olmayanlara nasip etsin :) saglikla sihatle buyutun insallah kucaginiza aldiginiz gunleri gorun :) belirtilerinizi yazarmisiniz ?
amin insallah Rabb im bu duyguyu isteyen herkese yasatsin insallah :))) benim supheli iliskiden sonra gogus uclarim cok agridi 3 4 gun sonra belirgin olarak siddetli bel agrisi olustu.. zaten adetim 1 hafta kala beta 3.2 cikmisti doktor supheli gebelik dedi 2 gun sonra da idrar testinde gordum :))

Canım benim ki enson 29 du doktor ilaç vermedi belki ondan dolayı olmuyo keşke verseydi Ya zaman kaybı gibi geliyo bana aslında iyi bir doktorum var ama galiba hormon yüklemesi yapmak istemedi kendiliğinden düşer diye düşündü. Bu ay da baktırcam. Bu arada benim tsh 2.24 falanmış aslında normal ama bu prolaktin belası neden yüksek bi türlü anlam veremiyorum

Arkadaşlar günaydın dün eşimle birlikteliğimiz oldu üç dört gündür ev taşıma yerleştirme işiyle uğraşıyorum haliyle coknyorgunum dünkü birliktelikten sonra banyo yapmadım yapamadım rüyamda çok kötü korkutuldum kundakda bir bebek ve bebeğin bir yanagiiii düzgün ama diğer yanagindannnn kurtlar çıkıyor giriyor gesiyor çok korktum illaki dussssalmadigim için bunu yaşadım ama yinede bir anlamı Var midir bunun

canım benim değerim tsh 2.87,Lh 5.20,fsh 5.07 e2 18.46 prolaktin 35 en son 5 ay önce yapılmış
E ecrinny den alıntı yapcaktım yalnışlıkla seni yapmışım canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…