- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Canım günaydın son durumların nedir.benim 10. Gün dün test yaptım ve silik çizgi çıktı hayatımda ilk defa ikinci çizgiyi gördüm çok silik ama korkuyorum ki ignedeki HCG den dolayı çıkması Allah büyük çok ağladım dün hıçkıra hıçkıra rabbim inşallah vardır Allah büyükÇar cuma pazartesi gittim canim çarşamba tekrar çağırdı. Yum çok var da biri büyümüş herhalde.yarına kadar buyur de inşallah iğne olurum. Evet canım adetin 5. Günü kullamaya başlamıştım .doktor da normal dedi dün 13. Gündü zaten. İnşallah tutunmustur canimm senin. Rabbim gonlundekini versinn
Mrbalar canım.bende şuan.aynı soruya cvp arıyorum benim doktorum 10. Gün yap dedi dün gece bende de silik.çıktı ama senin 13. Gün kesin olabilir kan ver bence canım Allah büyük inşallah vardırkızlarrrrrr çok acil birşey sormam lazım. pregnyl 5000 iğnesi vurulmuştum 20 martta. doktorum 14 gün sonra gel test yapalım dedi. bugun 13. günüm bende evde yaptım şimdi ve ikinci silikçizgi çıktı. sizce bu ilacın etkisimidir? yoksa hamilemiyim.
Insallah ya suan kann vermeye gdyrm evime yakin bi devlet hastanesi var insallah guzelsonuc gelir. Seninde insallah tutar canmMrbalar canım.bende şuan.aynı soruya cvp arıyorum benim doktorum 10. Gün yap dedi dün gece bende de silik.çıktı ama senin 13. Gün kesin olabilir kan ver bence canım Allah büyük inşallah vardır
bende öyle canım adeti bekliyorum adetin 3.günü pazara geldğinden 4.günü olcak test bakalımBenimde bi tek tsh ve prolaktine biliyorum diğerlerini pazartesi veya salı adet olunca yaptırcam inş
Ay inşallah canimmmm sonucu haber ver güzel haberlerle gel inşallahInsallah ya suan kann vermeye gdyrm evime yakin bi devlet hastanesi var insallah guzelsonuc gelir. Seninde insallah tutar canm
Canım bi test daha yapsana yarın sabahAy inşallah canimmmm sonucu haber ver güzel haberlerle gel inşallah
bana yazdın sanırım :) canm şimdi kan verdim 4 saat sonra cıkıcak sonuç dediler bakalım onu bekliyorum. :)Canım bi test daha yapsana yarın sabah
Ay şuan yakınımda eczane olsa yapcam ama sabah ilk idrarla yayapayim yarın sabah allahimm inşallah ilk defa ikinci çizgiyi gördüm silikte olsaCanım bi test daha yapsana yarın sabah
Günaydın canım. Dün gittim aynı kalmış gelişme yok dedi haftaya carsamba trkrar gel dedi. Doktot bisey demedi ama buyuk ihtimal kiste donustu ..canim çok skkindi benim de.artık adeti beklicem.inşallah çok fazla uzamaz. Canimm senin adına da çok sevindim inşallah meleğin seninledir Rabbim gönlünde yüreğinde ne varsa hayirlisiyla kabul etsin . bütün isteyen herkese dua ediyorum Rabbim kabul etsinCanım günaydın son durumların nedir.benim 10. Gün dün test yaptım ve silik çizgi çıktı hayatımda ilk defa ikinci çizgiyi gördüm çok silik ama korkuyorum ki ignedeki HCG den dolayı çıkması Allah büyük çok ağladım dün hıçkıra hıçkıra rabbim inşallah vardır Allah büyük
İnsallah ben hala adet olmadim. Regliden 10 gun once beta yapptirmistim 5 cikmisti bana negatif dediler. Simdi yaptirmaya korkuyorum ama belirtilerim var devam eden bel bacak agrisi goguslerim sis ama biraz aci var kasiklarim ara ara agriyor bide yogun bi akintim var acaba bende hamilemiyim ?amin insallah Rabb im bu duyguyu isteyen herkese yasatsin insallah :))) benim supheli iliskiden sonra gogus uclarim cok agridi 3 4 gun sonra belirgin olarak siddetli bel agrisi olustu.. zaten adetim 1 hafta kala beta 3.2 cikmisti doktor supheli gebelik dedi 2 gun sonra da idrar testinde gordum :))
canım ben 6-7 ay önce hormonlarıma baktırdığımda tsh 1.90 prolaktinde 20ydi..7 ay olmayınca gittiğimde bu sefer tsh 5.20lerdeydi prolaktinde 30du..senin muhtemelen guatrdan yükselmiş dedi..ama sinir stresde prolaktini yükseltiyormuş..evet doktorlar hormon haplarını pek verme taraftarı değil..hatta kadın doğum doktorum muhtemelen endokrin buna ilaç vermez demişti..ama ben endokrin bölümüne gittiğimde 1 yıl felan oldu deneyeli ilaç vercekmisiniz bunun için dediğimde evet verelim normal seviyelere düşürelim dedi..zaten guatr haplarını kullandıkça da o normalleşir dedi..zaten bana çok düşük doz verdi baya etkili bir ilaçmış..haftada 1 kere yarım tablet alıyorum..prolaktin aydan aya değişen bir hormon..sen de guatr olmayınca stresten yükselmiştir belki düşer diye vermemiştir..gittiğinde bir daha ölçtür yine böyleyse ilaç iste istersen..ben araştırdım bu değerlere bazı doktorlar ilaç veriyor bazısı vermiyorr..Canım benim ki enson 29 du doktor ilaç vermedi belki ondan dolayı olmuyokeşke verseydi Ya zaman kaybı gibi geliyo bana aslında iyi bir doktorum var ama galiba hormon yüklemesi yapmak istemedi kendiliğinden düşer diye düşündü. Bu ay da baktırcam. Bu arada benim tsh 2.24 falanmış aslında normal ama bu prolaktin belası neden yüksek bi türlü anlam veremiyorum
canım guatr çok az yüksek..bana endokrin doktorum iyi bir hamilelik için tsh değerleri 2.oo civarlarında olmalı demişti..senin değerinde hamileliğe engel değil..ama prolaktini yükseltmiştir belki biraz..senin guatr değerine ilaç verilmez heralde zaten..ama bence bir daha baktır hormonlara benim 7 ayda değişmiş baya..diğer hormon değerlerin anladığım kadarıyla güzel ama..
Amin kuzum çok sağol ama ben sana ne dedim ümitsizliğe kapılmak yok hem kiste daha dönüşmesi belli olmaz pztesi tekrar git çarşambayı bekleme o arada çalışmanı yap belli mi olur lütfen kendini uzmezsen sikmazsan olucak biliyorum çok zor kaç aydır aynı şeyleri yaşıyorum he benismde kesin değil ama sabretmek dua etmek zorundayızGünaydın canım. Dün gittim aynı kalmış gelişme yok dedi haftaya carsamba trkrar gel dedi. Doktot bisey demedi ama buyuk ihtimal kiste donustu ..canim çok skkindi benim de.artık adeti beklicem.inşallah çok fazla uzamaz. Canimm senin adına da çok sevindim inşallah meleğin seninledir Rabbim gönlünde yüreğinde ne varsa hayirlisiyla kabul etsin . bütün isteyen herkese dua ediyorum Rabbim kabul etsin
Canım benimdr duş almadığım geceler oldu Allah affetsin ama rabbim biliyor icimizdeki önemli eşime derim sen al ne kadar geç olsa da derim yani ben çat. İgnesi kullandım gündüz oldu bizim ilski 1 saat yattim sonra ise gittim duş almadan evet günah ama rabbime sığındim.. Gecelerin bnde hep huzursuz yattim hep korkuttular.. Sen kötüye yorma rüyani suya anlat aksın gitsinArkadaşlar günaydın dün eşimle birlikteliğimiz oldu üç dört gündür ev taşıma yerleştirme işiyle uğraşıyorum haliyle coknyorgunum dünkü birliktelikten sonra banyo yapmadım yapamadım rüyamda çok kötü korkutuldum kundakda bir bebek ve bebeğin bir yanagiiii düzgün ama diğer yanagindannnn kurtlar çıkıyor giriyor gesiyor çok korktum illaki dussssalmadigim için bunu yaşadım ama yinede bir anlamı Var midir bunun
Çok teşekkür ederim canım ışte anında abdest almadığım benim zamanlarda oldu insankorkuyor acaba çocuğum bundanmi olmuyor yada sakat olurmu bitonkotu şey düşünüyor insan hayırlısı hakkinizdaCanım benimdr duş almadığım geceler oldu Allah affetsin ama rabbim biliyor icimizdeki önemli eşime derim sen al ne kadar geç olsa da derim yani ben çat. İgnesi kullandım gündüz oldu bizim ilski 1 saat yattim sonra ise gittim duş almadan evet günah ama rabbime sığındim.. Gecelerin bnde hep huzursuz yattim hep korkuttular.. Sen kötüye yorma rüyani suya anlat aksın gitsin
Amin canım inşallah..kötü düşünme içini ferah tut Allah biliyor zevk için abdestsiz gezmiyoruz yaÇok teşekkür ederim canım ışte anında abdest almadığım benim zamanlarda oldu insankorkuyor acaba çocuğum bundanmi olmuyor yada sakat olurmu bitonkotu şey düşünüyor insan hayırlısı hakkinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?