Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım günaydın son durumların nedir.benim 10. Gün dün test yaptım ve silik çizgi çıktı hayatımda ilk defa ikinci çizgiyi gördüm çok silik ama korkuyorum ki ignedeki HCG den dolayı çıkması Allah büyük çok ağladım dün hıçkıra hıçkıra rabbim inşallah vardır Allah büyük

kızlarrrrrr çok acil birşey sormam lazım. pregnyl 5000 iğnesi vurulmuştum 20 martta. doktorum 14 gün sonra gel test yapalım dedi. bugun 13. günüm bende evde yaptım şimdi ve ikinci silikçizgi çıktı. sizce bu ilacın etkisimidir? yoksa hamilemiyim.

Mrbalar canım.bende şuan.aynı soruya cvp arıyorum benim doktorum 10. Gün yap dedi dün gece bende de silik.çıktı ama senin 13. Gün kesin olabilir kan ver bence canım Allah büyük inşallah vardır

Mrbalar canım.bende şuan.aynı soruya cvp arıyorum benim doktorum 10. Gün yap dedi dün gece bende de silik.çıktı ama senin 13. Gün kesin olabilir kan ver bence canım Allah büyük inşallah vardır
Insallah ya suan kann vermeye gdyrm evime yakin bi devlet hastanesi var insallah guzelsonuc gelir. Seninde insallah tutar canm

Kızlar bişey merak ediyorum aranızda benim gibi hsg çektirdikten sonra tek taraflı (özellikle yorulunca dün aşkam felaketti)sağ kasığımda sızılar vardı elimi götürüp bastırdım bi sıçradım nasıl acıydı öyle kasığımda, uyuyakalmışım sonra ,hsg çekildikten hemen sonra başladı ama hamilelik belirtisiyle ilgisi yok ..

Günaydın canım. Dün gittim aynı kalmış gelişme yok dedi haftaya carsamba trkrar gel dedi. Doktot bisey demedi ama buyuk ihtimal kiste donustu ..canim çok skkindi benim de.artık adeti beklicem.inşallah çok fazla uzamaz. Canimm senin adına da çok sevindim inşallah meleğin seninledir Rabbim gönlünde yüreğinde ne varsa hayirlisiyla kabul etsin . bütün isteyen herkese dua ediyorum Rabbim kabul etsin

İnsallah ben hala adet olmadim. Regliden 10 gun once beta yapptirmistim 5 cikmisti bana negatif dediler. Simdi yaptirmaya korkuyorum ama belirtilerim var devam eden bel bacak agrisi goguslerim sis ama biraz aci var kasiklarim ara ara agriyor bide yogun bi akintim var acaba bende hamilemiyim ?

canım ben 6-7 ay önce hormonlarıma baktırdığımda tsh 1.90 prolaktinde 20ydi..7 ay olmayınca gittiğimde bu sefer tsh 5.20lerdeydi prolaktinde 30du..senin muhtemelen guatrdan yükselmiş dedi..ama sinir stresde prolaktini yükseltiyormuş..evet doktorlar hormon haplarını pek verme taraftarı değil..hatta kadın doğum doktorum muhtemelen endokrin buna ilaç vermez demişti..ama ben endokrin bölümüne gittiğimde 1 yıl felan oldu deneyeli ilaç vercekmisiniz bunun için dediğimde evet verelim normal seviyelere düşürelim dedi..zaten guatr haplarını kullandıkça da o normalleşir dedi..zaten bana çok düşük doz verdi baya etkili bir ilaçmış..haftada 1 kere yarım tablet alıyorum..prolaktin aydan aya değişen bir hormon..sen de guatr olmayınca stresten yükselmiştir belki düşer diye vermemiştir..gittiğinde bir daha ölçtür yine böyleyse ilaç iste istersen..ben araştırdım bu değerlere bazı doktorlar ilaç veriyor bazısı vermiyorr..

canım benim değerim tsh 2.87,Lh 5.20,fsh 5.07 e2 18.46 prolaktin 35 en son 5 ay önce yapılmış
E ecrinny den alıntı yapcaktım yalnışlıkla seni yapmışım canım
canım guatr çok az yüksek..bana endokrin doktorum iyi bir hamilelik için tsh değerleri 2.oo civarlarında olmalı demişti..senin değerinde hamileliğe engel değil..ama prolaktini yükseltmiştir belki biraz..senin guatr değerine ilaç verilmez heralde zaten..ama bence bir daha baktır hormonlara benim 7 ayda değişmiş baya..diğer hormon değerlerin anladığım kadarıyla güzel ama..

Amin kuzum çok sağol ama ben sana ne dedim ümitsizliğe kapılmak yok hem kiste daha dönüşmesi belli olmaz pztesi tekrar git çarşambayı bekleme o arada çalışmanı yap belli mi olur lütfen kendini uzmezsen sikmazsan olucak biliyorum çok zor kaç aydır aynı şeyleri yaşıyorum he benismde kesin değil ama sabretmek dua etmek zorundayız

Canım benimdr duş almadığım geceler oldu Allah affetsin ama rabbim biliyor icimizdeki önemli eşime derim sen al ne kadar geç olsa da derim yani ben çat. İgnesi kullandım gündüz oldu bizim ilski 1 saat yattim sonra ise gittim duş almadan evet günah ama rabbime sığındim.. Gecelerin bnde hep huzursuz yattim hep korkuttular.. Sen kötüye yorma rüyani suya anlat aksın gitsin

Çok teşekkür ederim canım ışte anında abdest almadığım benim zamanlarda oldu insankorkuyor acaba çocuğum bundanmi olmuyor yada sakat olurmu bitonkotu şey düşünüyor insan hayırlısı hakkinizda

Çok teşekkür ederim canım ışte anında abdest almadığım benim zamanlarda oldu insankorkuyor acaba çocuğum bundanmi olmuyor yada sakat olurmu bitonkotu şey düşünüyor insan hayırlısı hakkinizda
Amin canım inşallah..kötü düşünme içini ferah tut Allah biliyor zevk için abdestsiz gezmiyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…