- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Aaaa çok sevindim canım çok şükür inşallah kanda da pozitif çıkar Gözünaydın bak Rabbim sanada nasip edecek inşallahAy şuan yakınımda eczane olsa yapcam ama sabah ilk idrarla yayapayim yarın sabah allahimm inşallah ilk defa ikinci çizgiyi gördüm silikte olsa
Evet canım bana da doktor bi daha ki aya ölçtür yine yüksek olursa dostinex verelim dedi. Benim tsh dan değil ama stres ve yoğun iş temposu kaynaklı galiba. Bugün adet günüm hala olmadım..adet olunca 3. Günü hastaneye gidip hepsine baktırcam inşallah. Bugün adet olurmuyum oda belirsiz şu an sadece hafif Karun ağrım var dua ediyorum inşallah gebelik vardır diye :) sen prolaktin için hangi ilacı kullandın? Faydası oldu mu?canım ben 6-7 ay önce hormonlarıma baktırdığımda tsh 1.90 prolaktinde 20ydi..7 ay olmayınca gittiğimde bu sefer tsh 5.20lerdeydi prolaktinde 30du..senin muhtemelen guatrdan yükselmiş dedi..ama sinir stresde prolaktini yükseltiyormuş..evet doktorlar hormon haplarını pek verme taraftarı değil..hatta kadın doğum doktorum muhtemelen endokrin buna ilaç vermez demişti..ama ben endokrin bölümüne gittiğimde 1 yıl felan oldu deneyeli ilaç vercekmisiniz bunun için dediğimde evet verelim normal seviyelere düşürelim dedi..zaten guatr haplarını kullandıkça da o normalleşir dedi..zaten bana çok düşük doz verdi baya etkili bir ilaçmış..haftada 1 kere yarım tablet alıyorum..prolaktin aydan aya değişen bir hormon..sen de guatr olmayınca stresten yükselmiştir belki düşer diye vermemiştir..gittiğinde bir daha ölçtür yine böyleyse ilaç iste istersen..ben araştırdım bu değerlere bazı doktorlar ilaç veriyor bazısı vermiyorr..
Evet canım nisan 11 i randevu aldım gitcem bakalım baktırcam 1 yıl önceki değerim le aynı bu değerler birebir karşılaştırdım sabah şimdi nasıl çıkcak bakalım..canım guatr çok az yüksek..bana endokrin doktorum iyi bir hamilelik için tsh değerleri 2.oo civarlarında olmalı demişti..senin değerinde hamileliğe engel değil..ama prolaktini yükseltmiştir belki biraz..senin guatr değerine ilaç verilmez heralde zaten..ama bence bir daha baktır hormonlara benim 7 ayda değişmiş baya..diğer hormon değerlerin anladığım kadarıyla güzel ama..
inşallah hamilesindir canım:) ben de dostinex kullanıyorum..evet gördüm faydasını ilk aydan 8e düştü değer..etkili ilaç baya hemen düşüürüyor..ama söylenenlere göre bırakınca da tekrar çıkabiliyormuş..Evet canım bana da doktor bi daha ki aya ölçtür yine yüksek olursa dostinex verelim dedi. Benim tsh dan değil ama stres ve yoğun iş temposu kaynaklı galiba. Bugün adet günüm hala olmadım..adet olunca 3. Günü hastaneye gidip hepsine baktırcam inşallah. Bugün adet olurmuyum oda belirsiz şu an sadece hafif Karun ağrım var dua ediyorum inşallah gebelik vardır diye :) sen prolaktin için hangi ilacı kullandın? Faydası oldu mu?
hamilesin canım..hayırlı olsun darısı bize inşallah:)kızlar biraz önce yazmıştım hatırlatma amaçlı gene yazıyım çatlatma iğnesinin 13. günü (doktor 14. gün çagrmştı pazara geliyo diye bgn kan verdim) 35,5 çıktı. sizde iğneden kaynaklımıdır?
ciddi misin o kadar yakınmışKozlenmis patates kızz canım benim testler geldi bile bana arabayla 15 dk uzaklıktaymış megersem gönderen bir tane de denedim.diger testler gibi hayalet çıkarıyormu acaba diye çıkarmadı helal olsun
yine böyle çıkarsa seni hormınlarda sıkıntı yok gibi bişi..belki prolaktin için ilaç verebilir..benim tsh yüksek onu düşürmeye çalışıyoruz işte..bu ay normale döner inşallah..bide küçük bir kist çıktı..2 aydır bakılıyordum yoktu yeni oluşmuş..belki adetle gider dedi doktor giderse kolamen tedavisine başlıcaz inşallah..bu ay başlıcaktık kist yüzünden başlayamadık..çatlatma iğnesiyle hamile kalanları görünce içime bir umut doğuyor Allahım bizlere de basip eder inşallah..Evet canım nisan 11 i randevu aldım gitcem bakalım baktırcam 1 yıl önceki değerim le aynı bu değerler birebir karşılaştırdım sabah şimdi nasıl çıkcak bakalım..
İzmir bucadayım, satıcı izmir bornovadaciddi misin o kadar yakınmışgidip kendin alsaymışşın beklemezmişsin nerede yaşıyorsun sen canım sana yakınmış
satıcıyla konuş kk indirimli versin onu ihya ederiz vallaİzmir bucadayım, satıcı izmir bornovadaotobandan 10-15 dk lık yol
ya gerçektenmi iğneden kaynaklı çıkmamışmıdır bu sonuç? eşime birşey söylemeden pazartesi tekrar kan vericem eğer yanlşsa onu da yıkmak istemiyorumhamilesin canım..hayırlı olsun darısı bize inşallah:)
canım hiç iğne yaptırmadım bir fikrim yok ama iğneden kaynaklı bu kadar yüksek çıkamaz bence..sen yinede forumda çatlatma iğnesi kullananlarla ilgili başlıklara bir bak istersen..ama bence hamilesin hayırlı olsun şimdiden..ne zamandır istiyordunuz?ya gerçektenmi iğneden kaynaklı çıkmamışmıdır bu sonuç? eşime birşey söylemeden pazartesi tekrar kan vericem eğer yanlşsa onu da yıkmak istemiyorum
canım inşallah yaa. 9. ayımız bu ay. bende pcos var eşimdede sperm sayısı ve şekli sınırda çıktı. o yuzden zorlandık baya ama ilk iğne vurulmam bu 2. klomen kullanışım. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. pazartesi sağlık ocagına gidip kan vericem inşallah salı sabah güzel haberler veririm buraya. senin nasıl gidiyor sen ne zamandır bekliyorsun?canım hiç iğne yaptırmadım bir fikrim yok ama iğneden kaynaklı bu kadar yüksek çıkamaz bence..sen yinede forumda çatlatma iğnesi kullananlarla ilgili başlıklara bir bak istersen..ama bence hamilesin hayırlı olsun şimdiden..ne zamandır istiyordunuz?
Canım hayırlısı ile hamiş olayım da yükselirse yine alırım işim görülene kadarinşallah hamilesindir canım:) ben de dostinex kullanıyorum..evet gördüm faydasını ilk aydan 8e düştü değer..etkili ilaç baya hemen düşüürüyor..ama söylenenlere göre bırakınca da tekrar çıkabiliyormuş..
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin birtanem bizede nasip etsinKizlar merhaba,
Kontrolden geldim cok sukur yolunda hersey.. Haftaya 2li test icin cagirdi 11haftam bitmis oluyor haftaya 12haftalikken yapiliyor die biliodum ama cagirdi bnde akil edip sormadim..
3d olarak gosterdi bebegimi bacaklarini kollarini sanki canli canli gordum ultrasyon ciktisinida verdi okdr hostuki..
Cinsiyetten bahsetmedi çok bekledim ama erken die sormadimdaçatlıorum resmen.
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin birtanem bizede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?