Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun bebeğiniz ben de bahçecide tedavi oldum dr um selen hanımdı :)
Teşekkür ederim canim sizinde Hayirli olsun Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah :) Selen hanimida biliyorum Bahçeci mukemmel bi yer bence ya cok memnunum orda olmaktan

Kizlar yorumlarinizi bekliyorum adet olmamam uc gun kaldi arar ara sanki belime agrj giriyo akintim cok vardi beyaz bazen sulu ama simdi az oluyorum surekli lavoboya gidiyorum idararim cok oluyo karnim sisti uyku duzenim bozuldu uyumak istiyorum surekli goguslerim dolgunlasti uc ay once kimyasal gebelik gecirdim sizde varmidir biseyler boyle oln varmi

Selam Kizlar adetime 5 gün var hic olmadigi kadar goğüs agrisi acimasi var yillardir adet olurum hic boyle olmadi adete yakin.. adetime 13 gun kala kasık agrilarim basladi 10 gun kalada gogus agrilarim basladi simdide inanilmaz aciyo dun test yaptim yani adete 6 gun kala ama malesef negatif sizce olsa cikarmiydi bu gosus ve kasik agrilari hamilelikte bu kadar erkenmi baslar ???

Orası biraz pahalı geldi bana cnm suan arnavutkoy de bi doktora gidiyorum ama doğum olursa inşallah bağcılar medipol ü dusunuyorum

Adetime on gün varken şiddetli göğüs ağrısı çektim şişti we ağrıdilar yatakta dönemiyorum iki tarafta da ağrım vardı normalde hep ağırir muayyen zamanlarda fakat bu sefer yan kısımlarda oldu ağrılarım o yüzden de yatamadim..sonraki qunler azaldı buqun de adet qunum karnim kaç gündür pat küt halde bu belirtilere göre çoktan olmam gerekiyodu. .Henüz olan bişey yok ama sizce durumum nedir umutlanmalimiyim

Hic test yapmadinmi cnm varsa cikar bence benimde adetime 5 gun var adete 10 gun varken gogus agrilarim basladi 13 gun varkende kasik agrilarim dun test yaptim yani 6 gun kala adete ama negatif adet gunum gelince tekrar yapicam artik bence hamileysen cikar senin

Cnm merhaba srni merak ediyorum. Ne durumdasin.

Hala adet olmadım canım benim.. Cumartesi kan tahlili vericem sabırsızlıkla bekliyorum biran önce çtesi olsun diye.. Test yaptım çok çok az bi çizgi var gibi ama 2 saat sonra gördüm ben çizgiyi sabah yapıp uyumuştum hemen, bakalım artık kısmet
Sen ne durumdasın, kan tahlili yaptın mı ?

Güleyim mi üzüleyim mi yazına bilemedim..
Çok doğru tespitler :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Virüs eskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eki Görüntüle 1826108

Harikaaaaaaa haberrr :))) Çok mutlu oldum canım gerçekten, gözünaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…