- 7 Nisan 2016
- 1.441
- 2.682
- 133
- 43
Canım ben hep yumurtlama sancısı çekerdim ama çatlıyor mu çatliyacak mı bilmiyordum.bir ay ovu testi kullandım veee sancı olmaya başladığında yumurta iyice olgunlaşmış çatlamaya hazır..sancı şiddeti artınca yumurta çatlıyor.sancı bittiğinde ovulasyon gerçekleşmiş oluyor...hamile olduğum ay o sancı günü zor bela ilişki olduama ondan önceki ayda olmuştu.önceki ayda kimyasal geçirdiğimden şüphelendim canım.
Ben böyle deneyimledim...
Tam 6 haftayken mi canimİyiyiz Can'ım merak etmealtı haftalık kalp atışını duyduk herşey çok İyi dedi doktorum çok şükür
Tahlil yaptirdinmiii
Adetime göre aslında sekiz haftalık ama geç döllenmiş Can'ım altı haftalık dedi doktor evet ben daha önceki gebeliğimde kalbini duymadan öldü içimde bu kez yarın anneler günü sana bu sesi bugün duyurcm dedi hemde karnımdan duydukTam 6 haftayken mi canim
Ay canım çooook sevindim okuyunca baya korkmustum çok Şükur iyisini.z.Sağol canım atlattık çok şükür son tahliller iyi çıktı.sen ne yaptın.gel artık arkamdan
Bence erken canim kese bile gorunmeyebilir haftaya gidersen daha iyi olurKizlarr bana bi yardimbata 5 kala hem idrar hem kanda hamilelik cikti o zamandan beri kasik agrilarim hep oluyodu ama bu 2 gundur olmuyo korkuyorum bisey olmaz dimii. Bi de pzt 1 gun gecmis oluyo doktora gitsem erken olur mu
Ama gidiyim icim rahat etsin diyorsan sen bilirsin canim:)Kizlarr bana bi yardimbata 5 kala hem idrar hem kanda hamilelik cikti o zamandan beri kasik agrilarim hep oluyodu ama bu 2 gundur olmuyo korkuyorum bisey olmaz dimii. Bi de pzt 1 gun gecmis oluyo doktora gitsem erken olur mu
Aynisini cok yasadim ya. Hic hamile olacagimi dusunmedigim zaman hamile kaldim. Adet oncesi belirtileri yasadim takmadim. Hep olan seyler dedim. Adetim 5 gun gecikti bu da benim icin olagan bir sey. Arkadasin zoruyla test yaptim. Adet olmayi bekliyordum. Hamile oldugumu ogrendim. Benim icin adet belirtisiyle gebelik belirtisi arasinda bir fark olmadi yaniGünaydın kızlar mutlu haftasonları din test yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Negatifi görünce belirtiler kalmadi. Psikolojikmis hamile olmayi cok isteyince neler yasiyoruz yaa...
Canim her zaman buyuk bir kismi disari tasar. Yuzde yuzu girmez iceri. Sansli olanlar kazanir. Belinin altina yastik koyup dizlerini beline dogru bukebilirsin.Kızlar moralim cok Bozuk vajinismüsü yeneli bu onuncu birlikteliğim falan bebek istiyoruz ama kendimi cok kasıyorum ama ona rağmen eşim içime boşaldı ama hemen spermleri dışarı kaçırdım yanı bekletemedim sizce bu durumda bebiş olurmu neler yapmam lazım tam olarak
Hic uzulme cnm hayirlisi.bak ben 8 yildan sonra ilkkez kaldimYaptırdım canım 0,5 çıktı
İnşallah ben de senin gibi beklemedigim bir anda hamile oldugumu öğrenirim canim. Hamilelerin duasi kabul olurmus benim icinde dua etAynisini cok yasadim ya. Hic hamile olacagimi dusunmedigim zaman hamile kaldim. Adet oncesi belirtileri yasadim takmadim. Hep olan seyler dedim. Adetim 5 gun gecikti bu da benim icin olagan bir sey. Arkadasin zoruyla test yaptim. Adet olmayi bekliyordum. Hamile oldugumu ogrendim. Benim icin adet belirtisiyle gebelik belirtisi arasinda bir fark olmadi yani
Rahim filmi cektirdikten sonra hamilelik olasiligi artiyormus. Ben rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldim. Doktora gostermedim sonucu gerci ama yazilanlara gore bir problem yoktu. Rahim filminin cok etkisi var hamilelige. En azindan denemeye deger.hamile kalmak isteyen arkadaşlar için yazıyorum benimde 1.5 yıl olmadı birazda eşimin işi nedeniyle testler temiz çıktı ama rahim filminde tüplerde biraz tıkanma vardı nwyse ben hamile kalmadan önceki ay 21 gün brokolü kürü içtim sonra 10 gün falan soğan suyu 3 ay falanda polen yemiştim belki etkisi olmuştur sizde deneyin
Yaa iste sanki doktor hamilesin demese degilim gibi hissediyorumAma gidiyim icim rahat etsin diyorsan sen bilirsin canim:)
Hic uzulme cnm hayirlisi.bak ben 8 yildan sonra ilkkez kaldim
Hayırlısı canım bakalım bende ne olucakGözünaydın canım, çok şükür :))
Soldaysa erkek sağdaysa kız diolar ama tutarsa çünkü
Canim ben yazini okumustum ama yazamadim. Benim sol tarafta bebeğim ama bnde tutmadı cunku kizim olacak.
Sol erkek sag kız diye okumustum.
Sana şöyle söyleyeyim ben o sancıyı hep yaşadığım için doğum yaptığımı bile anlamadım.hatta evden 5 dk geç çıksam yolda arabada doğurcaktım yaramazıBana aşırı geldi biraz doğum yapar gibi o kadar kasmisim ki bacağı ağrıyor bugün yinede Teşekkürler tecrübeli olmanız güven veriyo tabi
İnşallah canım.bizim o sancıdan önce her gün ilişki oldu.sancı günüde oldu.ondan sonra bir kaç gün olmadı.o ilişkiler bebe için değildi.sancının ertesi gününü çalışma olarak planlamıştım ama olamayınca.yine tutturamadık bu ayda hamile kalamadım diye düşünmüştüm.iyikide öyle düşünmüşümEvet ben de öyle düşündüm yogun akinti ve sanci çarşamba sabahiaksami sanci şiddeti arttı ,o gece degerlendirildi
Cuma sabahi yine az akinti akşamına önceki güne göre daha az sanci yine degerlendirildiama aslında 14.günüm pazar o günü de değerlendirip acaba lara yer bırakmamak lazım elimden geleni yapıp bekleme sürecine giricem hayırlısı artik
İnşallah canımmm yeni doktorun uğurlu gelir inşallah.güzel haberler bekliyorum.o bebiş o göbüşe gelicek allahın izniyle dualarımdasın.Ay canım çooook sevindim okuyunca baya korkmustum çok Şükur iyisini.z.gelcem de gelemedin bi türlü 2 ay klomen çat. İğne boşa oldu doktor değiştirdim bakalım inşallah bu iyi gelir sonuçlar artk öteki aya suan adet dönemindeyim.arkandan yetişmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?