Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynen bana da oyle demisti :)) hayirlisi olsun tatlim ben de guzellestim ama kizimiz olacak heralde kizimiz cirkin olacak Rabb im gonlune gore versin insallah :))

aynen bana da oyle demisti :)) hayirlisi olsun tatlim ben de guzellestim ama kizimiz olacak heralde kizimiz cirkin olacak Rabb im gonlune gore versin insallah :))
Hahaha:)
Aman oğluşum sağlıklı olsun da bişey istemem ama his bu içimde sanki kız bu ya çok kuvvetli hissediyorum bilmiyorum
Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

CANLAR GÜNAYDIN DUN DEVLET HASTANESINDE TAHLIL OLMUŞTIM DEMİR EKSİKLİĞİM VAR BİRDE TSH 0,35 LE 4,94 ARASI OLMASI GEREKİYOR GÖZÜKÜYOR BENIM 1,85 DOKTORA DAHA GÖSTERMEDIM SONUÇLARI SIZCE NASIL

CANLAR GÜNAYDIN DUN DEVLET HASTANESINDE TAHLIL OLMUŞTIM DEMİR EKSİKLİĞİM VAR BİRDE TSH 0,35 LE 4,94 ARASI OLMASI GEREKİYOR GÖZÜKÜYOR BENIM 1,85 DOKTORA DAHA GÖSTERMEDIM SONUÇLARI SIZCE NASIL

Günaydın :) TSH gayet normal merak etme :) Demir eksikliği olması da normal bana göre. Yerine konulabilecek bir şey gıda takviye ilaçlarıyla. Canını sıkma :)

Sanırım bu ay fos çıkacak canım acaip tatlı kurabiye istiyor tatli istedigime göre adet olacam herhalde

Sanırım bu ay fos çıkacak canım acaip tatlı kurabiye istiyor tatli istedigime göre adet olacam herhalde

Yine de umudunu kaybetme. Gerçi bu psikolojiyle güzel haber alınca daha çok sevinirsin. :)

Benim de BAT 1. Önceden reglden 3-4 gün önce kahverengi akıntı gelirdi ve devam ederdi.. Bu sefer öyle bir şey olmadı 1 gün kalmasına rağmen. Sol tarafımda garip batmalar var. Bu sabah yediklerim ağzıma geldi nerdeyse. Belirti olarak yorumlamak istemiyorum bunları. Çünkü daha önceki aylarda da aynı şeyler olmuştu :) Bu sefer farklı olarak dedğim gibi kahverengi akıntı gelmedi. İnsan umutlanmıyor değil :)

Böyle bir şey yaşayan var mı?

günaydın canım tsh normal demir eksikliğin hangi değerde eğer çoksa doktorunun yazdığı bir ilacı kullanmanı öneririm çünkü hamilelikte demir önemli bebeğin içinde bulunduğu keseye demir depo ediliyor anne ve bebek için çok önemli o nedenle. gidemeyecek gibiysen yakınlarında aile hekimliği varsa ya da eczaneye bile danışabilirsin

Benim 9 gün var ama baymalarim var bek agrim gazim var bende yormak istemiyorum beklemedeyim bi kadar erkende canim bisey istemezdi adet olmadan 1gün önce falan cikolata isterdi sadece canim o kadar adet agrilarim oluyor resmen anlam veremiyorum

9 gün varsa, dönügüyü 28 gün olarak alırsak, şu an 19.gündesin. 14.günde döllenme olduysa şu aralar döllenmiş yumurtanın rahimde yolculuğu söz konusu olabilir. Belirti olarak yorumlanadabilir, yorumlanmayadabilir. Psikolojik de olabilir. O yüzden dedğim gibi eğer döllendiyse rahimdeki yolculuğu başladığından senin en stressiz olman gereken dönem. Mümkün olduğunca aklına getirmemeye çalış bence. Stres çok olumsuz etkiliyormuş çünkü. Döllendiyse bile rahme yerleşmesi sırf stres yüzünden olmayabilir. O yüzden farklı şeylerle ilgilen. Gez, dolaş, temiz hava al :) Havalar da güzel

Doktoruma göründüm. Jodid (iyot takviyesi) kullanmamı önerdi hamile kalınca. İyot gerçekten çok çok çok önemliymiş. Şu an gebelik olup olmadığını bilmiyorum ama öncesi için de iMom verdi. Dün başladım. İçinde omega3, iyot, demir, folik asit, b12 vs.. bir çok vitamin var. Gıda takviyesi ilaçları tabi bunlar. Umarım faydası olur.

Bu arada folio'nun iyotsuz çeşidi de var. Doktoruna sorarak hanigisini kullanman gerektiğini kesinleştirebilirsin.

Aslinda calistigim icin cok düşünmüyorum daha önceki zamanlara göre daha rahatim agrim oldukca sadece acaba diyorum cok yürüyünce yoruluyorum dün esim bile noldu çabuk yoruluyorsun dedi yormak istemiyorum ama böyle oluncada istedigim icin var mi diye düşünmeden kendimi alamiyorum

inşallah faydası olur canım düzenli kullan. bende kesin sorayım bakalım doktoruma adam akıllı ilacın ne olduğunu içeriğini bilseydim sorardım zamanında ama imkansız yani bilmem. halbuki tsh değerimi görüp yazdı ilacı

Iki li test 1 hafta sonra çıkıyormuş
Inşallah güzel sonuçlar alırız bakalım ense kalınlığı normal dedi doktor
İnşallah güzel çıkar sonuçlarınız ben şimdi merak ediyorum en son sekiz haftalıkken gittim aylık kontrollerim var gittiğimde 12 haftalık olucak bebeğe benziyo mu mesela Ensesine bakıldığına göre benziyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…