- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
günaydın canım tsh normal demir eksikliğin hangi değerde eğer çoksa doktorunun yazdığı bir ilacı kullanmanı öneririm çünkü hamilelikte demir önemli bebeğin içinde bulunduğu keseye demir depo ediliyor anne ve bebek için çok önemli o nedenle. gidemeyecek gibiysen yakınlarında aile hekimliği varsa ya da eczaneye bile danışabilirsin
Hangi marka ovulasyon testin cnmHerkese günaydın. Kafamdan bu konuları uzaklaştırabilmek için bir süredir buraya yazmıyordum aslında ama yine dayanamadım :)
01/06'da ovulasyonda pozitifi yakaladım, 02/06'da da silikleşti. Biz 02/06'yı değerlendirdik. Ayrıca 31/05'i de boş geçmemiştik bu arada :)
Bat 15/06, bakalım neler olacak. Çocuk isteyen herkese nasip olur inşallah.
Sevgiler hepinize..
Hangi marka ovulasyon testin cnm
Günaydın cnm bnm nasılsınGünaydın hanımlar
Hayırlısı olsun cnm ben gögüslerimde acıyoKızlar yaa afedersiniz sanki bagirsaklarini bozmus gibi karnim gurul gurul gaz oluyo sanırım benim kasık ağrım bebekten değil bu ay fos
Ben de o markayı kullanıyorum ama üst üste üç gğn çift çizgi çıktı. En belirgin salı olmak üzere p.tesi salı ve çarşamba. Ben ptesi ve Çarşamba'yı değerlendirdim. Acaba yumurtlama kaç saat sonra gerçekleşiyor? Bir de kafama takılan benim o pazartrsi başlayan kasık Ağrım düne kadar devam etti. Bikaç ay evvel de olmuştu bu.Laboquick
Aksarayda oturuyorum cnmHayırlısı olsun cnm ben gögüslerimde acıyo
Iyiyim canim saol sen nasılsınGünaydın cnm bnm nasılsın
Amin canım ins herseyin hayırlısı anlam veremiyorum bu halime adet icin cok erken belirtilerHayırlısı olsun cnm ben gögüslerimde acıyo
Aynen dün kasık ağrısı ve gögsümn yanları acıyoAmin canım ins herseyin hayırlısı anlam veremiyorum bu halime adet icin cok erken belirtiler
Acaba üşüttüm mü ondan mı adette olbilirım mevsim drğişikliginden dolayı erknAmin canım ins herseyin hayırlısı anlam veremiyorum bu halime adet icin cok erken belirtiler
Benimde devam ediyo kasik agrilarin karnim ağrıyor bacaklarim şişiyor birde yürürken falan çabuk yoruluyorum ins hayırlı sonuclar aliriz bas donmelerim basladi ara araAynen dün kasık ağrısı ve gögsümn yanları acıyo
Bu kadar erken olabilir misin ben hoc erken olmadim geciktigi olurdu 2 günAcaba üşüttüm mü ondan mı adette olbilirım mevsim drğişikliginden dolayı erkn
Hımm benm badka yokBenimde devam ediyo kasik agrilarin karnim ağrıyor bacaklarim şişiyor birde yürürken falan çabuk yoruluyorum ins hayırlı sonuclar aliriz bas donmelerim basladi ara ara
Bir kere oldu oda çok düşünmekten ama bu ay stres yapmadım hemn hwmn gögüslerimn acımsına anlm veremedim bnBu kadar erken olabilir misin ben hoc erken olmadim geciktigi olurdu 2 gün
Bu kasık ağrısındn sonra aklımdan hiç çıkmıyo hmilelik ya stres yapıyrmBir kere oldu oda çok düşünmekten ama bu ay stres yapmadım hemn hwmn gögüslerimn acımsına anlm veremedim bn
Adet zamanindada siser göğüsler iste o kadar benziyorki adet dönemiyle gebelik belirtileri anlam veremuyoruz iste bu yuzdendeBir kere oldu oda çok düşünmekten ama bu ay stres yapmadım hemn hwmn gögüslerimn acımsına anlm veremedim bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?