Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkese günaydın. Kafamdan bu konuları uzaklaştırabilmek için bir süredir buraya yazmıyordum aslında ama yine dayanamadım :)

01/06'da ovulasyonda pozitifi yakaladım, 02/06'da da silikleşti. Biz 02/06'yı değerlendirdik. Ayrıca 31/05'i de boş geçmemiştik bu arada :)

Bat 15/06, bakalım neler olacak. Çocuk isteyen herkese nasip olur inşallah.

Sevgiler hepinize..

canım tsh hamıle kalmak ıcın doktorlar 2 nın altında tutmamız gerek diyorlarmış buna cok sevındım benım daha once sıkıntı vardı ama cok şükür şimdi geçmiş ıdrar yollarımda cok enfeksıyon vardı yıllardır iki üç ay oncesıne kadarda şimdi yok cıkmamış

Kızlar yaa afedersiniz sanki bagirsaklarini bozmus gibi karnim gurul gurul gaz oluyo sanırım benim kasık ağrım bebekten değil bu ay fos

Hangi marka ovulasyon testin cnm

Ben de o markayı kullanıyorum ama üst üste üç gğn çift çizgi çıktı. En belirgin salı olmak üzere p.tesi salı ve çarşamba. Ben ptesi ve Çarşamba'yı değerlendirdim. Acaba yumurtlama kaç saat sonra gerçekleşiyor? Bir de kafama takılan benim o pazartrsi başlayan kasık Ağrım düne kadar devam etti. Bikaç ay evvel de olmuştu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…