Ben bir yerde okudum yumurtlamdan 10 snra yerlesme oluyomusAy insallah umitlerimiz bos cikmaz yaa
5yada 6.günde rahme yerlesmeye basliyormus bebek ins bu defa olur ümitlerimiz boşa çıkmaz canım ben 2yıldır bunun çabasını çok verdimBen bir yerde okudum yumurtlamdan 10 snra yerlesme oluyomus
Gercektenmi insallah verir cnm Allah aratmasin acaba yumurtlama olmasi bazilari bir kac defa yumurtluyomus5yada 6.günde rahme yerlesmeye basliyormus bebek ins bu defa olur ümitlerimiz boşa çıkmaz canım ben 2yıldır bunun çabasını çok verdim
Amin canım ins evet 2kez yumurtlayanlarda oluyormus ama benim suanki kasık agrilarimin sebebi yumurtlama deil bundan eminim çünkü hic akintim yokGercektenmi insallah verir cnm Allah aratmasin acaba yumurtlama olmasi bazilari bir kac defa yumurtluyomus
Sorma canım :)) gerçekten nasip bu iş. Bebek istemeyen bir arkadaşımdı. Ben istiyorum ama nasip iştegerçekten mi zevk suyunda sperm olacakta döllüyecekte aman Allahım bizi normalleri döllemiyor
Suan var mi peki akintin yumurtlamadan sonra akintin var miBenmde oyle cok olur akintim bnm yumurtlma zamni
Su an yok cnm ama yinede ovulasyon testi yapicam belkide yurtluyrm belli olmazSuan var mi peki akintin yumurtlamadan sonra akintin var mi
Akintim yok diyorsun zannetmem yumurtladigini ama yap tabi ins yerlesiyordurSu an yok cnm ama yinede ovulasyon testi yapicam belkide yurtluyrm belli olmaz
Senin daha once boyle bisey olmusmuydu cnmAkintim yok diyorsun zannetmem yumurtladigini ama yap tabi ins yerlesiyordur
Cnm hamile kalmak icin iste su yapsan daha kolay hamile kalirsin diye oneride bulunanlar varmiAkintim yok diyorsun zannetmem yumurtladigini ama yap tabi ins yerlesiyordur
Evet canım gebeliklerimde oldu ama benim sorunum vardi tutunamadi hiçbiri ameliyat oldum sorun ortadan kalkti ve bu yumurtlama zamanimi boş gecirmedik ins tutunuyordur ikimizinkideSenin daha once boyle bisey olmusmuydu cnm
Hemen kalkip yikanmayacaksin en azindan 20dakika yatacaksin derler genelde iliskiden sonra kimide ayaklarini yukari kaldiracaksin der ama en önemlisi stres yapmayacaksin rahat olacaksinCnm hamile kalmak icin iste su yapsan daha kolay hamile kalirsin diye oneride bulunanlar varmi
Ama yinede umitlenmiyorum hayal kırıklığı yasamamak icin üşüttüm herhalde diyorumSenin daha once boyle bisey olmusmuydu cnm
Himm hepsini yaptim stres kacinilmaz oluyo niyeyse bu ayin 20 de evlilik yil donumumuz insalla nasip ederde guzel bi hediye veririm esimeHemen kalkip yikanmayacaksin en azindan 20dakika yatacaksin derler genelde iliskiden sonra kimide ayaklarini yukari kaldiracaksin der ama en önemlisi stres yapmayacaksin rahat olacaksin
Bende umitlenmiycem ne olur ne olmaz senin adetin ne zmnAma yinede umitlenmiyorum hayal kırıklığı yasamamak icin üşüttüm herhalde diyorum
Ins canim benimde 8i evlilik yildönümümüz ayni seyi bende istiyorum en güzel hediye olurHimm hepsini yaptim stres kacinilmaz oluyo niyeyse bu ayin 20 de evlilik yil donumumuz insalla nasip ederde guzel bi hediye veririm esime
12sinde benim adetimBende umitlenmiycem ne olur ne olmaz senin adetin ne zmn
15 de benimki12sinde benim adetim
Çok yakin herseyimiz birbirine :)15 de benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?