Gebeliklerimizde bir olur ins.Çok yakin herseyimiz birbirine :)
İnsallah cnm bnm hayirlisiyla nasip ederGebeliklerimizde bir olur ins.
İns canım test yapınca haber ver mutlakaİnsallah cnm bnm hayirlisiyla nasip eder
Sende haber ver cnm sen nerdensinİns canım test yapınca haber ver mutlaka
Aslen ankaraliyim ama sakaryada yasiyorum canım sen nerdenSende haber ver cnm sen nerdensin
Ankaranin neresi canim rabbim kalbine gore versin insallahAslen ankaraliyim ama sakaryada yasiyorum canım sen nerden
Amin canım rabbim seninde kalbine göre versin ins. Ankara yenimahalle ama adapazari karasudayim burda yasiyorum sakarya karasu internetten bak istersen çok sirin bi yer aslinda deniz kenari tatil yeri burasi sen nerdensinAnkaranin neresi canim rabbim kalbine gore versin insallah
Gebelik sürecin nasil ilk zamanlarindaki belirtilerin nelerdi adet zamanindan önce belirtin var mıydıAmin canım rabbim seninde kalbine göre versin ins. Ankara yenimahalle ama adapazari karasudayim burda yasiyorum sakarya karasu internetten bak istersen çok sirin bi yer aslinda deniz kenari tatil yeri burasi sen nerdensin
Ankara yenimahalledeyim canim amin Allah razi olsun adetten once vardi belirtilerim gogus agrisi kasik ve bel agrisi yorgunluk uyku ucuncu gebeligim ucunude adetten once idrarda ogrendim canim darisi sana ve isteyen herkeseGebelik sürecin nasil ilk zamanlarindaki belirtilerin nelerdi adet zamanindan önce belirtin var mıydı
Amin cnm ins benimde kasık ağrım göğüs agrim ozellikle sol göğüs bacaklarim sisiyor ve istahsizim gebeligede yormak istemiyorum hayal kırıklığı yasamamak icin ama ins vardır adetten kac gün önce öğrendinAnkara yenimahalledeyim canim amin Allah razi olsun adetten once vardi belirtilerim gogus agrisi kasik ve bel agrisi yorgunluk uyku ucuncu gebeligim ucunude adetten once idrarda ogrendim canim darisi sana ve isteyen herkese
İnsan isteyince herseyi gebelige yoruyor ama oluncada cok farkli oluyor yani hissedersin canim 4-5 gun kala ogrendim hep silik cizgiyle :)))Amin cnm ins benimde kasık ağrım göğüs agrim ozellikle sol göğüs bacaklarim sisiyor ve istahsizim gebeligede yormak istemiyorum hayal kırıklığı yasamamak icin ama ins vardır adetten kac gün önce öğrendin
Benim 10gün var kendimi dinlemiyorum aslında birden kramp girince acaba mi diyorumİnsan isteyince herseyi gebelige yoruyor ama oluncada cok farkli oluyor yani hissedersin canim 4-5 gun kala ogrendim hep silik cizgiyle :)))
10 gun kala baslayabilir bahsettigin agrilar her bunyede farklidir tabi ama bende olmustu insallah seninde oyledirBenim 10gün var kendimi dinlemiyorum aslında birden kramp girince acaba mi diyorum
İns10 gun kala baslayabilir bahsettigin agrilar her bunyede farklidir tabi ama bende olmustu insallah seninde oyledir
@ceyagem Nasil gidiyor canim:)
Canim bende kız hissediyodum ama erkekmis ben de çok değiştim sivilcelendimbhchrk canım nasılsın bugün ikili test yapıldı ve doktora cinsiyetini sordum emin değilim ama erkeğe benziyor dedi 12+4 de seninde ilk erkek dediler sonra kız dediler demi sağlıklı olsun da kıpır kıpırdı oğlışum ama içime hep kız doğuyor ya çok ilginç bilmiyorum ya doktor yanılıyor ya ben bide çirkinleştim bariz yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?