Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ankaranin neresi canim rabbim kalbine gore versin insallah
Amin canım rabbim seninde kalbine göre versin ins. Ankara yenimahalle ama adapazari karasudayim burda yasiyorum sakarya karasu internetten bak istersen çok sirin bi yer aslinda deniz kenari tatil yeri burasi sen nerdensin

Amin canım rabbim seninde kalbine göre versin ins. Ankara yenimahalle ama adapazari karasudayim burda yasiyorum sakarya karasu internetten bak istersen çok sirin bi yer aslinda deniz kenari tatil yeri burasi sen nerdensin
Gebelik sürecin nasil ilk zamanlarindaki belirtilerin nelerdi adet zamanindan önce belirtin var mıydı

Gebelik sürecin nasil ilk zamanlarindaki belirtilerin nelerdi adet zamanindan önce belirtin var mıydı
Ankara yenimahalledeyim canim amin Allah razi olsun adetten once vardi belirtilerim gogus agrisi kasik ve bel agrisi yorgunluk uyku ucuncu gebeligim ucunude adetten once idrarda ogrendim canim darisi sana ve isteyen herkese

Ankara yenimahalledeyim canim amin Allah razi olsun adetten once vardi belirtilerim gogus agrisi kasik ve bel agrisi yorgunluk uyku ucuncu gebeligim ucunude adetten once idrarda ogrendim canim darisi sana ve isteyen herkese
Amin cnm ins benimde kasık ağrım göğüs agrim ozellikle sol göğüs bacaklarim sisiyor ve istahsizim gebeligede yormak istemiyorum hayal kırıklığı yasamamak icin ama ins vardır adetten kac gün önce öğrendin

İnsan isteyince herseyi gebelige yoruyor ama oluncada cok farkli oluyor yani hissedersin canim 4-5 gun kala ogrendim hep silik cizgiyle :)))

kızlar merhaba... uzun zamandır giremedım kpss aof sınavları derken. cocuk calışmalarıda yarıda kaldı inşallah giremediğim zamanda guzel haberler almışsınızdır .

bhchrk canım nasılsın bugün ikili test yapıldı ve doktora cinsiyetini sordum emin değilim ama erkeğe benziyor dedi 12+4 de seninde ilk erkek dediler sonra kız dediler demi sağlıklı olsun da kıpır kıpırdı oğlışum ama içime hep kız doğuyor ya çok ilginç bilmiyorum ya doktor yanılıyor ya ben bide çirkinleştim bariz yani:)

Canim bende kız hissediyodum ama erkekmis ben de çok değiştim sivilcelendim

Kızlar geçen sene buraya yazıyordum hamile kaldım martta doğurdum şimdi kızım 3 aylık malesefki emziremedim(uzun hikaye) yani süt korumadığı ićin adet olmam lazım doğumdan sonra bir defa oldum şimdi 3 gün geciktim prezervatif ile korunuyoruz hamile olabilirmiyimki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…