Mahallede aynı çıksın o zmnhıhı::)
Cvp yokMahallede aynı çıksın o zmn
İş seni Oyalar o yüzden bence öyle düşünmeMobilya fabrikasinda müsteri sorumlusuyum canim aslinda sadece mobilya deil plastik dograma alüminyum dograma kapi laminant lambiri isleri hepsi var bizde müşterilerden sorumluyum ayrica fabrika yönetimindeyim
Is beni oyaliyor doğru diyorsun canim düşünmeye firsatim olmuyo ama ağrı girince birden düşünmeden kendimi alamiyorum o zaman acaba varsa diye umutlaniyorum en azindan 10gün önce basladi adetten agrilarim hesap yapinca tak 12gün once başlamış kramplarim ve adet agrilarim zamanda gecmek bilmiyorİş seni Oyalar o yüzden bence öyle düşünme
Cnm bnm sadece dün oldu dahada olmadı kasık ağrım senın halen devam mı ediyoIs beni oyaliyor doğru diyorsun canim düşünmeye firsatim olmuyo ama ağrı girince birden düşünmeden kendimi alamiyorum o zaman acaba varsa diye umutlaniyorum en azindan 10gün önce basladi adetten agrilarim hesap yapinca tak 12gün once başlamış kramplarim ve adet agrilarim zamanda gecmek bilmiyor
Evet devam ediyor hala ara ara adet olacakmisim gibide sanci vuruyo geciyor hemen ama iki taraflida kasik agrilarim var özellikle solda daha çok belim ağrıyor bacaklarimin sismesi cabasıCnm bnm sadece dün oldu dahada olmadı kasık ağrım senın halen devam mı ediyo
Ne kadar kaldı regline? Daha önce oluyor muydu böyle?Is beni oyaliyor doğru diyorsun canim düşünmeye firsatim olmuyo ama ağrı girince birden düşünmeden kendimi alamiyorum o zaman acaba varsa diye umutlaniyorum en azindan 10gün önce basladi adetten agrilarim hesap yapinca tak 12gün once başlamış kramplarim ve adet agrilarim zamanda gecmek bilmiyor
Belki hamilesindir bu kez :) inşallahEvet devam ediyor hala ara ara adet olacakmisim gibide sanci vuruyo geciyor hemen ama iki taraflida kasik agrilarim var özellikle solda daha çok belim ağrıyor bacaklarimin sismesi cabası
Olmuyordu adet olmadan 1gün önce olurdu sadece ağrım çok hafif olurdu adet olmadan yarim saat önce falan şiddetli agrim olurdu o kadar 12sinde adet günümNe kadar kaldı regline? Daha önce oluyor muydu böyle?
İns:)Belki hamilesindir bu kez :) inşallah
İyi diyelim iyi olsunAnaPatron Nasil gidiyor canim:)
Son adet tarihinin ilk günü baz alınıyorKızlar benim bat göre6 haftalık kan değerine göre (2556.0)4 haftalık5in icersinde doktora gitsem mi beklesem mi doktor hangisini baz alıyor
Son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor
kesede görünür kalp atışıda duyulur artıkYani benim en son adet tarihim21nisan ona göre6 haftalık oluyor doktora gitsem kalbi duyulur mu acaba
kesede görünür kalp atışıda duyulur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?