Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Regl olmaya 13 gun varken hcg 2.5 cikti biri var biri yok diyor kafam allak bullak oldu 3_4 gun oldu baktirali simdi regl olmama 10 gun var en son birlesme 13 mayis ustune regl oldum 14 mayis...normalde 20 mayista regl olmam gerekti erken oldum sonra hic birlesme olmadi

Selam kızlar yaklaşık son 100 sy yazdıklarınızı okudum. 2009dan beri hipotiroidi hastasıyım 100mcg euthyrox kullanıyorum. 2 yıllık evliyim ve bir kez korunmadım onda da hamile kaldım 2 sene önce. Ertesi gün hapı içmiştim kese zarar görmüş kürtaj oldum. Şimdi Bebek istiyorum 2 aydır deniyoruz. Bat 12 haz ve iki gün önce çok yoğun beyaz kokusuz akıntım vardı. O geçti. Bugün midem bulanıyor daha çok yanma gibi. Göbeğimi içime çekemiyorum. Kasık Ağrı'm var bütün gün ayaktaydım diye belki de ondan. Göğüslerim aşırı hassas. Geçen hamileliğimde 5 gün adet olmayınca farkettim. Ertesi gün hapı içtim diye de ihtimal vermemiştim.tek belirtim göğüs ağrısıydı yürürken tutuyordum acımasın diye o derece. Bu kez bilmiyorum. Bakalım 1 hafta daha beklemek lazım

İş seni Oyalar o yüzden bence öyle düşünme
Is beni oyaliyor doğru diyorsun canim düşünmeye firsatim olmuyo ama ağrı girince birden düşünmeden kendimi alamiyorum o zaman acaba varsa diye umutlaniyorum en azindan 10gün önce basladi adetten agrilarim hesap yapinca tak 12gün once başlamış kramplarim ve adet agrilarim zamanda gecmek bilmiyor

Kızlar benim bat göre6 haftalık kan değerine göre (2556.0)4 haftalık5in icersinde doktora gitsem mi beklesem mi doktor hangisini baz alıyor

Cnm bnm sadece dün oldu dahada olmadı kasık ağrım senın halen devam mı ediyo

Ne kadar kaldı regline? Daha önce oluyor muydu böyle?

İyi diyelim iyi olsun çok fena üşütmüştüm 2 haftadan fazla sürdü yeni yeni kendime geldim derken bulantı başladı. Ergenliğimden daha beter sivilcelendim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kız bebek annesinin güzelliğini alırmış ya inşallahhhh ondandır haftaya ikili testim var inşallah cinsiyetini söyler

Sen nasılsın paşa nasıl

Şüpheli iliskinin üzerinden 1hafta gecti bugün 8.gün eger gebelik olusuyorsa ne zaman belli olur testte acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…