Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Peki canım teşekkür ederim randevu aldım nasip olursa pazartesi gidicem bakalım
hayırlısı olsun canım bende çarşamba günü gidip smear falan yaptırıcam gebelik öncesi yaptırmamıştım bir şey yokken yaptırayım birde yazdığı folik asiti sorcam hipertroidi geçmişi olan birine içinde iyot olan folik asit yazmış

Arkadsşlar bugün benim adetin 22.günü 18.günden beri kahverengi lekelenmeler oluyo ara ara.sizce yerleşme olabilir.böyle bişey yaşayan varmı.yani döllenmeden ortalama 6 gün falan sonra olmuş oluyo

merhabalar bebeğinizin 26 eylül doğacağını gördüm de ben de 26 eylül doğumluyum bebeğiniz benimle aynı gün doğum günü kutlayacak :)
Hayirlisi olsun canimda bence daha erken olcak o tahmini tarih zamaninda saglikla gelsin insallah :))

slm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir

Evet çift çizgi birkaç gün üst üste çıkabiliyor, ancak pozitif sayılması için T çizgisinin de, en az C çizgisi kadar koyu olması gerekiyor. Hatta daha koyu da olabilir.. Bir de bildiğim kadarıyla pozitifi gördükten yaklaşık 24 saat sonra yumurta çatlıyor. Yani pozitif günü ve ertesi günü değerlendirmek gerekiyor sanırım. Sen de gayet güzel değerlendirmişsin bence

Eğer yazdıklarım yanlışsa bilen arkadaşlar düzeltsin beni :)

Biraz önce lavaboya gittigimde peceteye sadece 1damla cok açık pembe leke geldi ondan sonra gelmedi daha adete 1hafta var yerlesme olabilir mi

Biraz önce lavaboya gittigimde peceteye sadece 1damla cok açık pembe leke geldi ondan sonra gelmedi daha adete 1hafta var yerlesme olabilir mi
Canım merhaba çok aşırı kendin8 dinliyosunnnn mutlu haber almaniiicok isterim ama yarın adet olursan çok uzulursunnnn senin yapman gereken su daha önce vücudunda olmayan bir belirti yasarsaniste ozqman suphelen

kasık batması.bel agrisi. midede yanma . yumurtlamadan adete kadar beyaz akinti gelmesi sonra kahverengi lekelenmem oldu adet doneminde .sonra sarı akıntiya dondu. bi akac gun once durduk yere aglma hissi bazen yediklerimi cikarma hissi gelio.simdide midem ekşiyo sizce hamilelik belirtilerimi bunlar ?

Kızlar benim çatlatma iğnesi sonrası bugün 15. Günüm normal adete göre de 25.günüm. adetiM normalde 27 28 günde olur
Bir hafta boyuncaözellikle sabahları kasık batması ve akıntım oluyor. Sarı beyaz arası. Adetten önce göğüslerim şişerdi. Şimdi hala birsey yok. Dün gece fark ettim göğüs uçlarim kararmış baya eşim bile fark etti
Arada gündüz uyku ve baş ağrısı oluyor hafif ten. Ateşimi ölçüyorum adete yakın düşüyor hala yüksek düşmedi.
Perşembe test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı?

Nisan ayının 4 de kahverengi akıntı başladı 6 sında akşam lavovaya girdim sildim peçete ful kırmızı kan oldu sonra hasta pldum dedim peçete koydum 2 dakka sonra oda ful kırmızı kan doluydu sonra sabahına tam pembede değil kırmızıda değil adet biter silersin belli olmaz ya hiç bişey kurur kalır öyle soluk bi renkti kahverengi akıntı 6 gün sürdü böyle yerleşme kanaması olur mu yerleşme kanaması çok farklı oluyo okuduğum kadarıyla mayıs ayının sonuna kadar idrar testide taptım 15 e yakın farklı markada ama hepsi negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…