- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
hayırlısı olsun canım bende çarşamba günü gidip smear falan yaptırıcam gebelik öncesi yaptırmamıştım bir şey yokken yaptırayım birde yazdığı folik asiti sorcam hipertroidi geçmişi olan birine içinde iyot olan folik asit yazmışPeki canım teşekkür ederim randevu aldım nasip olursa pazartesi gidicem bakalım
Kalp atışları 6-7 hafta arası diye biliyorum. Bir kaç gün daha beklemek daha iyi amaYani benim en son adet tarihim21nisan ona göre6 haftalık oluyor doktora gitsem kalbi duyulur mu acaba
Yerlesme kanamasi olabilir canim hadi ins.Arkadsşlar bugün benim adetin 22.günü 18.günden beri kahverengi lekelenmeler oluyo ara ara.sizce yerleşme olabilir.böyle bişey yaşayan varmı.yani döllenmeden ortalama 6 gün falan sonra olmuş oluyo
Kalp atışları 6-7 hafta arası diye biliyorum. Bir kaç gün daha beklemek daha iyi ama
hayırlısı olsun canım bende çarşamba günü gidip smear falan yaptırıcam gebelik öncesi yaptırmamıştım bir şey yokken yaptırayım birde yazdığı folik asiti sorcam hipertroidi geçmişi olan birine içinde iyot olan folik asit yazmış
Hayirlisi olsun canimda bence daha erken olcak o tahmini tarih zamaninda saglikla gelsin insallah :))merhabalar bebeğinizin 26 eylül doğacağını gördüm de ben de 26 eylül doğumluyum bebeğiniz benimle aynı gün doğum günü kutlayacak :)
Ben de o markayı kullanıyorum ama üst üste üç gğn çift çizgi çıktı. En belirgin salı olmak üzere p.tesi salı ve çarşamba. Ben ptesi ve Çarşamba'yı değerlendirdim. Acaba yumurtlama kaç saat sonra gerçekleşiyor? Bir de kafama takılan benim o pazartrsi başlayan kasık Ağrım düne kadar devam etti. Bikaç ay evvel de olmuştu bu.
Canım merhaba çok aşırı kendin8 dinliyosunnnn mutlu haber almaniiicok isterim ama yarın adet olursan çok uzulursunnnn senin yapman gereken su daha önce vücudunda olmayan bir belirti yasarsaniste ozqman suphelenBiraz önce lavaboya gittigimde peceteye sadece 1damla cok açık pembe leke geldi ondan sonra gelmedi daha adete 1hafta var yerlesme olabilir mi
Aynı şeyleri yaşıyoruz.ama benimki kahverengimsiBiraz önce lavaboya gittigimde peceteye sadece 1damla cok açık pembe leke geldi ondan sonra gelmedi daha adete 1hafta var yerlesme olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?