Adet tarihim 12si be hala gelen giden yok o 1damladan sonrasi yok canim halaCanım merhaba çok aşırı kendin8 dinliyosunnnn mutlu haber almaniiicok isterim ama yarın adet olursan çok uzulursunnnn senin yapman gereken su daha önce vücudunda olmayan bir belirti yasarsaniste ozqman suphelen
Cok açık beyaza yakin pembeydi canim gerisi gelmedi adette olmadimAynı şeyleri yaşıyoruz.ama benimki kahverengimsi
Bence hepsi belirti hayırlısı olsunbirde bazen vajinamda batma hissi his ediyorum iki gundur ...
saolun insallah oledirBence hepsi belirti hayırlısı olsun
Canim yerlesme kanamasi 1-2 gun olur oyle uzun sure olmaz bazen stresten bazende kullandigimiz ilaclar adetimizi etkiler ben normalde 7 gun adet olurum bazi zamanlar 2 gun olur olabiliyo yaniNisan ayının 4 de kahverengi akıntı başladı 6 sında akşam lavovaya girdim sildim peçete ful kırmızı kan oldu sonra hasta pldum dedim peçete koydum 2 dakka sonra oda ful kırmızı kan doluydu sonra sabahına tam pembede değil kırmızıda değil adet biter silersin belli olmaz ya hiç bişey kurur kalır öyle soluk bi renkti kahverengi akıntı 6 gün sürdü böyle yerleşme kanaması olur mu yerleşme kanaması çok farklı oluyo okuduğum kadarıyla mayıs ayının sonuna kadar idrar testide taptım 15 e yakın farklı markada ama hepsi negatif
Hamilelikle alakası yoktur dimi çok stresliyim şuan tarlusal kullandım bide mayısta stresten olamam diye adet oldum şimdi bu ilaç adet söktürücüymüş ya hamilelik olsa adet olurmuydu yine yoksa ilaç etki etmezmiydi bilgin var mı bunla bu stede baktım hamile olanların hiç biri bu ilaçla hasta olmamış o zaman anlamşlar hamile olduklarını ama söktürücü ya endişe ettim acaba hamile olsada yinede hasta olurmu kullanan diyeCanim yerlesme kanamasi 1-2 gun olur oyle uzun sure olmaz bazen stresten bazende kullandigimiz ilaclar adetimizi etkiler ben normalde 7 gun adet olurum bazi zamanlar 2 gun olur olabiliyo yani
İnsallah rabbim kalbine gore verir canim ogrenince benide etiketle:))bizde iyiyiz cok sukur paşamda iyidir insallah rabbim esirgesin cumlenin yavrusunuİyi diyelim iyi olsunçok fena üşütmüştüm 2 haftadan fazla sürdü yeni yeni kendime geldim derken bulantı başladı. Ergenliğimden daha beter sivilcelendim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kız bebek annesinin güzelliğini alırmış ya inşallahhhh ondandır haftaya ikili testim var inşallah cinsiyetini söyler
Sen nasılsın paşa nasıl
cok fazla bi bilgim yok canim ama benim doktorum demisti iki gun tam oluyosa kanaman normal degiskenlik gosterebilir bazi olumsuzluklara bole tepki verebilir vucut. İlacla adet olursun canim normalde ama bazen hemen olmuyo bikac okudum ilactan baya sonra olan varHamilelikle alakası yoktur dimi çok stresliyim şuan tarlusal kullandım bide mayısta stresten olamam diye adet oldum şimdi bu ilaç adet söktürücüymüş ya hamilelik olsa adet olurmuydu yine yoksa ilaç etki etmezmiydi bilgin var mı bunla bu stede baktım hamile olanların hiç biri bu ilaçla hasta olmamış o zaman anlamşlar hamile olduklarını ama söktürücü ya endişe ettim acaba hamile olsada yinede hasta olurmu kullanan diye
Iyi geceler canım nasılsınHerkese iyi geceler bende bişey sormak istiyorum :)
Canim insallah saglikla hayielica bi bebegin olur. O zaman gör sen monotonlugu :)Iyi canim cok şükür ayni devam ediyor hayat monoton
Canim selam. Napiyosun? Elif etiket yapmisti ama sık sık giremiyorum. Takip edemedimCanım benim allah razı olsun . Rabbim seninde bebeğine ve sana sağlık versin de kucağına sağ salim al inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?