Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım merhaba çok aşırı kendin8 dinliyosunnnn mutlu haber almaniiicok isterim ama yarın adet olursan çok uzulursunnnn senin yapman gereken su daha önce vücudunda olmayan bir belirti yasarsaniste ozqman suphelen
Adet tarihim 12si be hala gelen giden yok o 1damladan sonrasi yok canim hala

Nisan ayının 4 de kahverengi akıntı başladı 6 sında akşam lavovaya girdim sildim peçete ful kırmızı kan oldu sonra hasta pldum dedim peçete koydum 2 dakka sonra oda ful kırmızı kan doluydu sonra sabahına tam pembede değil kırmızıda değil adet biter silersin belli olmaz ya hiç bişey kurur kalır öyle soluk bi renkti kahverengi akıntı 6 gün sürdü böyle yerleşme kanaması olur mu yerleşme kanaması çok farklı oluyo okuduğum kadarıyla mayıs ayının sonuna kadar idrartestide taptım 15 e yakın farklı markada ama hepsi negatif sonra çok stres yaptım tarlusal içtim adet oldum Hamile ma ihtimali var mı

Canim yerlesme kanamasi 1-2 gun olur oyle uzun sure olmaz bazen stresten bazende kullandigimiz ilaclar adetimizi etkiler ben normalde 7 gun adet olurum bazi zamanlar 2 gun olur olabiliyo yani

Sevgili kızlar 6 gün geciktim yumurtlamadaki gibi akıntı başladı 4. Gün test yaptım negatifti sizce hamile olabilirmiyimki? ?

Canim yerlesme kanamasi 1-2 gun olur oyle uzun sure olmaz bazen stresten bazende kullandigimiz ilaclar adetimizi etkiler ben normalde 7 gun adet olurum bazi zamanlar 2 gun olur olabiliyo yani
Hamilelikle alakası yoktur dimi çok stresliyim şuan tarlusal kullandım bide mayısta stresten olamam diye adet oldum şimdi bu ilaç adet söktürücüymüş ya hamilelik olsa adet olurmuydu yine yoksa ilaç etki etmezmiydi bilgin var mı bunla bu stede baktım hamile olanların hiç biri bu ilaçla hasta olmamış o zaman anlamşlar hamile olduklarını ama söktürücü ya endişe ettim acaba hamile olsada yinede hasta olurmu kullanan diye

İnsallah rabbim kalbine gore verir canim ogrenince benide etiketle:))bizde iyiyiz cok sukur paşamda iyidir insallah rabbim esirgesin cumlenin yavrusunu

Canlar iyi akşamlar iki üç gündür giremedim nasılsınız benım bugun adet döngüsünün 14.günü birliktelik oldu ama hemen kalktım bu sefer hemen ayağa kalkıncada sankı olmazmış gibi geliyor hepsi dışarı aktığı için yumurtlama gunum değil daha geçen ay 17. Ve 18. Gün yumurtlama testi çift cizgi cıkmıştı bu ayda öylemi olur bakalım beklemedeyim.

Kızlar benim adet bittikten 5 gün sonra agzimda acı metalik bir tat oluştu yaklaşık 2 hafta hiç geçmedi sonra geçti ama aynı zamanda idrarimda tortular da vardı halen var goguslerimde damarlar 1 haftadır belirgindi bugün çok belirginlesti adetime 3 gün falan var ama pko olduğum için gününde zaten gelmez en az 10 gun atar her ay için geçerli diyemesemde neyse bazı günler belim agriyor adet basliycak givi ama her gün değil mesela 2 gündür yok ağrı ben anlamıyorum artok belirti mi var yol mu bilmiyorum pufffff

cok fazla bi bilgim yok canim ama benim doktorum demisti iki gun tam oluyosa kanaman normal degiskenlik gosterebilir bazi olumsuzluklara bole tepki verebilir vucut. İlacla adet olursun canim normalde ama bazen hemen olmuyo bikac okudum ilactan baya sonra olan var

Kanama dediğim gibi bi gün oldu ama bi anlık oldu bitti ama çok yoğun geldi

Bn doktor siteleri var orlarada sordum doktrlara hamilelik varsa hiç bi ilaç adet getirmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…