Günaydın canım olsun o monotonlukta hayatina anlam katip guzellestiren bir bebek amaCanim insallah saglikla hayielica bi bebegin olur. O zaman gör sen monotonlugu :)
Kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı. Yanlışlık var mı diye eşime gösterdim oda evet var dedi.
İyi diyelim iyi olsunçok fena üşütmüştüm 2 haftadan fazla sürdü yeni yeni kendime geldim derken bulantı başladı. Ergenliğimden daha beter sivilcelendim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kız bebek annesinin güzelliğini alırmış ya inşallahhhh ondandır haftaya ikili testim var inşallah cinsiyetini söyler
Sen nasılsın paşa nasıl
Hamisler gebeliginizin başında vajinada büyüme oldu mu şişlik oldu mu
Böyle çıktı canım akşam kan vermeye gidiyorumBenimde yaptığım testte 2.çizgi silikti.. Tebrikler
Böyle çıktı canım akşam kan vermeye gidiyorum
Hadi inşallah canım çok çektim valla çikolata kisti ameliyatı oldum rahimde şekil bozukluğu var ameliyat dediler y şeklinde rahim. Testler yapıldı ameliyat dendi sonra bebek tutunur yeterli alan var dendi. Inşallah bugün güzel haberler alırım ☺Belirgin canım seninde baya bence bebeğin var karnında :)
Erken gebelik testleri var ondan al kesin çıkar Can'ımBata 6var idrar testi yapsam çıkar mı acaba
Yaparsan haber ver benim yeni bitti bat! Bu hafta başlarım çalışmalara bakalım bu ay tutacakmı hayırlısı artıkBata 6var idrar testi yapsam çıkar mı acaba
Bende belirti bata 12gün kala basladi umitlenmekte istemiyorum aslinda pek certain verdi eczacı nasil bilmiyorumYaparsan haber ver benim yeni bitti bat! Bu hafta başlarım çalışmalara bakalım bu ay tutacakmı hayırlısı artık
Sende belirti varmıydı canm
Hadi inşallah canım çok çektim valla çikolata kisti ameliyatı oldum rahimde şekil bozukluğu var ameliyat dediler y şeklinde rahim. Testler yapıldı ameliyat dendi sonra bebek tutunur yeterli alan var dendi. Inşallah bugün güzel haberler alırım ☺
hadi hayırlısı olsun bence de varBöyle çıktı canım akşam kan vermeye gidiyorum
Yine de umudunu kaybetme. Gerçi bu psikolojiyle güzel haber alınca daha çok sevinirsin. :)
Benim de BAT 1. Önceden reglden 3-4 gün önce kahverengi akıntı gelirdi ve devam ederdi.. Bu sefer öyle bir şey olmadı 1 gün kalmasına rağmen. Sol tarafımda garip batmalar var. Bu sabah yediklerim ağzıma geldi nerdeyse. Belirti olarak yorumlamak istemiyorum bunları. Çünkü daha önceki aylarda da aynı şeyler olmuştu :) Bu sefer farklı olarak dedğim gibi kahverengi akıntı gelmedi. İnsan umutlanmıyor değil :)
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Ucuz testlerden almistim sonuc negatif ya yok yada cok erken yaptim testi iliskinin 9.günü bugün batada 6var yoksa bekirtiler neden varErken gebelik testleri var ondan al kesin çıkar Can'ım
hayırlısı olsun canım valla bazen gecikmede belirti olmuyor mayısta 15 gün geciktim sonra oldumPazar günü regl oldumGecikmeden hiç bir şey belirti değil! Boşuna kendinizi sürekli dinleyip strese girmeyin hanımlar. Her şey olacağına varır.
canım tamamiyle koyu olduğunda hamile kalmak için en elverişli gün diye biliyorum ben. ama hiç yapmadım ovu testi bilenler yardımcı olur inşallahcanlar adetimin 15.günü yumurtlama testı bu şekılde sızce ne durumda yanı yumurtlamaya başlamışmıyım
hayırlısı olsun canım valla bazen gecikmede belirti olmuyor mayısta 15 gün geciktim sonra oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?