Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gecmis olsun canim benimde aralikta 2.5 aylik kalbi durdu ve kurtaj oldum Allah daha kotulerinden korusun bir an evvel yeni bebekler nasip etsin cunku insan unutmak istiyor..

canim digeri normal gebelik testi galiba bence kan ver

Hiç belli olmaz ama neden bilmiyorum bana Bebek yokmuş gibi geldi.. Siz Bebek istiyor musunuz ?!? Neden geri çekilme olduğunu anlamdım da

biz olsa da olur olmasa da olur düşüncesinde olanlardanız :) hormonlarım çocuk istiyor. hayat şartları istemiyor :)

Keinlikle haber ver olurmu?

Ne zamandır bekliyorsun sen canım Bebek

Öncelikle allah gönlüne göre versin inşallah canım ama bu erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ben çünkü iğne olöadığı halde ve hamile değilken pozitif çıkan çok duydum öyle olmasa bile çok erken yapmışsın biraz daha bekle bence umarım vardır :)

Bacım ben mayıs ayında adetimi görememiştim bi sürü belirti yaşayıp hamile olduğumu sandım değilmişim meğerse idrar yolu enfeksiyonundan olmamış 47 gün sonra adet gördüm
Geçen gün doktora dedimki idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmaya engel mi
Olabilir dedi idrar tahlili yaptırabilirsin bide kan tahlili yaptırdınmı vitamin değerlerine mutlaka baktır bazı vitamin eksiklikleri de engel oluyomuş benim d vitaminim çok düşük çıkmıştı şuan ne durumda bilmiyorum
Tedbir bizden, takdir ALLAH'tan artık... inşallah bizede nasip eder hayırlısı

Keinlikle haber ver olurmu?
Can'ım sende haber ver ara ara durumundan. Ben bugun dayanamadım normal adet gecikmesinden sonra cevap veren testlerden yaptım.. İlk başta çizgi yoktu. Herhalde yok Bebek iğneninde etkisi geçti dedim.sonra 10-15 dk sonra boyle oldu. Hala bir umudum var bu ay için

Eklentiler

• image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…