- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
gecmis olsun canim benimde aralikta 2.5 aylik kalbi durdu ve kurtaj oldum Allah daha kotulerinden korusun bir an evvel yeni bebekler nasip etsin cunku insan unutmak istiyor..Ama cok dua edin allahim saglikli bebekler nasip etsin ins dedigim gibi daha once ben mol gebelik geçirdim cok kotu gunler yasadim psikolojim bozuldu desem yeridir .bir de gebelik oyle borsey ko yasayanlar bilir insan hamiliginin ilk anindan itibaren oyle farkli bir psikolojiye giriyor ki cok farkli bir duygu benim bebegin kalbi duyulmadi dusunun yasamiyor yani ama ben kurtaja gorerken hüngür hüngür agliyordum . Cok farkli ya 5 dr a gorundum kurtajdan once belki biri farkli birsey der diye belki gormemislerdir diye 6 ay gecti ustunden ama hala dun gibi icimde
Regle 1 hafta kala hamile kalan var mı
canim digeri normal gebelik testi galiba bence kan verKızlar daha önce anlatmıştım geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi vurulmuştum. Dün 6 gün evvelden hamileliği gösteren test pozitif çıkmıştı..(ilk resim) bugun belki iğnenin etkisi geçmiştir diyip normal test yaptım negatif çıktı. Adetime 6-7 gün var.
1. İğnenin etkisi geçmiş anlamına mı geliyor ?!?
2. Bu durumda hamile olmadığım mı ortaya çıkıyor ?!?
bana neden kimse yazmadı
Teşekkür ederim canim amin insgecmis olsun canim benimde aralikta 2.5 aylik kalbi durdu ve kurtaj oldum Allah daha kotulerinden korusun bir an evvel yeni bebekler nasip etsin cunku insan unutmak istiyor..
Evet biri erken gebelik biri erken gebelik.. Çatlama iğnesi etkisiyle mi acaba erken gebelik pozitif çıktıcanim digeri normal gebelik testi galiba bence kan ver
Hiç belli olmaz ama neden bilmiyorum bana Bebek yokmuş gibi geldi.. Siz Bebek istiyor musunuz ?!? Neden geri çekilme olduğunu anlamdım dakızlar uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum. yeni katılan arkadaşlarımız hoş gelmişler sefalar getirmişler.:) birşey soracağım tecrübeli bayanlara da. normalde genelimizde olduğu gibi benim de göğüslerim adete en geç 1 hafta kala şişmeye başlar patlayacak gibi olurdu... Ama bugun adet günüm ve ne bi sancım ne de en ufak göğüs ağrım var. gebelik ihtimalim çok düşük gibi. yani yumurtlama günümden 3 gün kadar sonra geri çekilme ile ilişki oldu. sizce böyle bir ihtimal var mıdır ya. ümitlenmekde istemiyorum ama :S
biz olsa da olur olmasa da olur düşüncesinde olanlardanız :) hormonlarım çocuk istiyor. hayat şartları istemiyor :)Hiç belli olmaz ama neden bilmiyorum bana Bebek yokmuş gibi geldi.. Siz Bebek istiyor musunuz ?!? Neden geri çekilme olduğunu anlamdım da
Keinlikle haber ver olurmu?Walla kuzum ben şu anda bir yandan da grip olduğumdan anlamıyorum. Olmazsa bebeğim bu ayda hayırlısı derim. Zaten bu ayda olmazsa eylül de tüp bebeğe başlıyacağız. Kısmet herşey... Bekleyip göreceğiz.. Perşembe günü tekrar test yapacağım adetime 5 gün kala bakalım ne çıkacak ?!
Ne zamandır bekliyorsun sen canım BebekWalla kuzum ben şu anda bir yandan da grip olduğumdan anlamıyorum. Olmazsa bebeğim bu ayda hayırlısı derim. Zaten bu ayda olmazsa eylül de tüp bebeğe başlıyacağız. Kısmet herşey... Bekleyip göreceğiz.. Perşembe günü tekrar test yapacağım adetime 5 gün kala bakalım ne çıkacak ?!
Öncelikle allah gönlüne göre versin inşallah canım ama bu erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ben çünkü iğne olöadığı halde ve hamile değilken pozitif çıkan çok duydum öyle olmasa bile çok erken yapmışsın biraz daha bekle bence umarım vardır :)Kızlar daha önce anlatmıştım geçen hafta pazartesi çatlama iğnesi vurulmuştum. Dün 6 gün evvelden hamileliği gösteren test pozitif çıkmıştı..(ilk resim) bugun belki iğnenin etkisi geçmiştir diyip normal test yaptım negatif çıktı. Adetime 6-7 gün var.
1. İğnenin etkisi geçmiş anlamına mı geliyor ?!?
2. Bu durumda hamile olmadığım mı ortaya çıkıyor ?!?
Anlamadım cnm symtonlarim derken
Pazar öğleden sonra adet oldum bu gün sabah 10 civarı testleri yaptırdım
Allah allah neden olmuyo acaba bebeğimiz yaeşimde test yaptırdı daha onunkini öğrenmedik.
birde serbest testesteron denen neyse o da daha çıkmamış belki o mu bozuktur.
cuma günü gittiğimizde fiziksel muayene de olucam.
peki bu testler normalse başka ne sebep olabilir kadın hastalıklarında bebek olmaması için
Can'ım sende haber ver ara ara durumundan. Ben bugun dayanamadım normal adet gecikmesinden sonra cevap veren testlerden yaptım.. İlk başta çizgi yoktu. Herhalde yok Bebek iğneninde etkisi geçti dedim.sonra 10-15 dk sonra boyle oldu. Hala bir umudum var bu ay içinKeinlikle haber ver olurmu?
Bir senedirNe zamandır bekliyorsun sen canım Bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?