umutsuz09 sana bide folik asit önerebilirim
herkes gelmek için geceyi bekliyor galiba
folik asit ilk ay kullandım adet olunca canım sıkıldı bıraktım hamile kalmak açısından bi faydası varmıymış
folik asit ilk ay kullandım adet olunca canım sıkıldı bıraktım hamile kalmak açısından bi faydası varmıymış
yahu siz kocaları ne yapıosunuzCADIARZU hayır bir formulu varsa rahat takılmanın valla söleyin yapcamhihoyyyt
caanım folik asiti en az 3 ay kullanman lazım dahası gebeliktede devam ediyorsun kullanmaya
yahu siz kocaları ne yapıosunuzCADIARZU hayır bir formulu varsa rahat takılmanın valla söleyin yapcamhihoyyyt
hayır hiç alakası yok hamiş kalmayla sadece bebekte spina bfida ve down sendromu riskini azaltıyo canım
gebe kalmaya hazırlık için önemli folik asit çünkü gebe kalmadan kadınlar önce kendi bünyesini buna hazırlamalı çünkü bayanlarda folat eksikliği çok fazla
benimki şeytan o zmnkötükedihüso uyumuyor tepemde... bu folik asiti bende kullandım ama bende işe yaramadı ama bir arkadasım 1 yıldır deniyormuş olmuyodu olik asite başladıgı ay kalmış
benimki şeytan o zmnkötükedihüso uyumuyor tepemde... bu folik asiti bende kullandım ama bende işe yaramadı ama bir arkadasım 1 yıldır deniyormuş olmuyodu olik asite başladıgı ay kalmış
kocaları sorma bugün yaparken kavgayla yaptık adam istemiyo yaaaa
ee valla adam haklı görev gibi ne o yle azcık romantik olun kızz
tabi ben yanlış anladım galiba koca olayını derdim bu olduğu için bu açıdan baktım olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?