Erken Hamilelik Belirtileri

yahu siz kocaları ne yapıosunuzCADIARZU hayır bir formulu varsa rahat takılmanın valla söleyin yapcamhihoyyyt

hayır hiç alakası yok hamiş kalmayla sadece bebekte spina bfida ve down sendromu riskini azaltıyo canım

gebe kalmaya hazırlık için önemli folik asit çünkü gebe kalmadan kadınlar önce kendi bünyesini buna hazırlamalı çünkü bayanlarda folat eksikliği çok fazla

benimki şeytan o zmnkötükedihüso uyumuyor tepemde... bu folik asiti bende kullandım ama bende işe yaramadı ama bir arkadasım 1 yıldır deniyormuş olmuyodu olik asite başladıgı ay kalmış

gebe kalmaya hazırlık için önemli folik asit çünkü gebe kalmadan kadınlar önce kendi bünyesini buna hazırlamalı çünkü bayanlarda folat eksikliği çok fazla

dr um bana daha cok 35 yas ve üstüne veriyorum dedi ayrıca elevitte folik asitte var dr gerekli grmedi bana

benimki şeytan o zmnkötükedihüso uyumuyor tepemde... bu folik asiti bende kullandım ama bende işe yaramadı ama bir arkadasım 1 yıldır deniyormuş olmuyodu olik asite başladıgı ay kalmış

canım o folik asitten değil kafaya takmayı bırakıp ümidi kestiğindendir kocana uyku hapı ver derrrmişim:roflol:

benimde folik asit kullandıktan sonra hamile kalan biçok arkadaşım var değerlerinizi ölçtürdüğünüzde göreceksiniz ya çok düşüktür değerler yada sınırdadır çünkü bayanlar anemi ve folat eksikliği çok fazla.benim gittiğim hoca falik asitle baraber ecopirin başladı ve üç ay kullanmamı söyledi

kızlar bu ay içimde durduk yere bir mutluluk oluyo bazen melek gibi hissediyorum kendimi geçen ay çok sıkıntılıydım.... gerçi bu çok belirsizim ne yumurtlamamı biliyorum nede regl oldum normalde çok stresli olmam gerekiyo zorlu bir ay geçiriyorum ve daha zoru bekliyo ama bilmiyorum içimde bir huzur var. listeye giremiyorum diyede üzülüyorum çünkü ne adet tarihim belli ne hamişim ama ben bu ay çok umutluyum topikten en az 3 kişi hamiş bak fatoş söledi dersinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…