Erken Hamilelik Belirtileri

hoşgeldinn.bende eşime spor yaptırdım.canı cıktı kendi zayıflayacak diye benide zayıflatacak.göbeklendide malum zayıflamak için uğraşıyor.sizde nevar nre yok

ya neler oluyo ben fransız kaldım temizlik yapmaktan canım cıktı zaten kociş yokya işleri bitiriym dedim sizde ne var ne yok

selam arkadaşlar ben de buay klomen kullandım ve bekliyorum bir iki günüm kaldı bir kaç belirti var ama bilmiyorum bana ne gibi belirtiler olur bilen varsa söyleyebilirmi mesela göğüslarde falan değişiklik oluyomu lütfen çok merak ediyorum detaylı olabilir..teşekkür ederim şimdiden

merhaba canım sık idrara cıkma en büyük belirtidir göğüslerle ilgili belirti adet belirtisiyle karıştırılıo zaten ben acayip idrar sıkıntısı cekerim hamişken bu arada ankarada nerde oturuyosun canım

kız gene umutsuzluğamı döndün gerci hiç gitmediki dönsün napim simdi ben seni abla dayağı gelioo bakkk

ya gerçekten çok canım sıkılıyo bazen yumurtlama olmayabiliyomuş, millet yumurtasının ne kadar büyüdüğünü bile biliyo, benim bişeyden haberim yok herkes neler kullanıyo neler, ben bunların hiçbirini yapmıyorum ve hamile haberleri çok canımı acıtıyo yemin ediyorum içim sızlıyo, ne konuşacağım ben bu arkadaşlarla artık onlar o kadar sevinçliyken benim acımı sıkıntımı ne kadar paylaşabilirler

ankaranın ilçesi nallıhanda oturuyorum duymuşmuydun bilmiyorum..evet çok sık idrara çıkıyorum gecede 5 defa falan karnım kasıklarıma çok şiddetli baskı yapıyor idrar kesemi resmen hissediyorum yaklaşık iki haftadır yani yumurtlam günlerimden beri böğle ayrıva ara sıra baş dönmem oluyor iki gündür birde yemek yedikten sonra midem bulanıyor ama yemekler falan kokmuyor hiç sadece sonra boğazıma kadar midem kalkıyor bir kaç defa sonra geçiyor.birde göğüs uçlarımda kaşıntı ve yanlarında küçük küçük kabarcıklar oluştu bilmiyorum belkide psikojik veya kullandığım ilacın etkisi bir şey hissetmiyorum ümitlendiğim zaman olmazsa çok ağlıyorum çok kötü oluyorum herşeyden vazgeçesim geliyor... Allah herkese hayırlısıyla versinde herkes çok mutlu olsun bebişiyle

hayatım daha yolun cok basındasın ne bebişler olur daha bak bende korunmayı bırakınca 1 sene olmadı ama meleğimi yolladı allahım 1 sene sonra seninde günün gelince alıcan meleğini bitanem benim 4 ayda neoldun hemen pesssssss kızıyorum artıkklava:

yüzde99 hamişsin canım hayırlısı belirtiler onu gösterio

sunnes canım nallıhanı biliyorum gecen yaz öğretmen evine düğüne gelmiştim bende yenimahallede oturuyorum

bencede sen hamişsin, keşke benimde bu belirtilerim olsaydı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…