Himm analdim canim benim inş hamişizdir buayy benim için çok bi hoşyaaaa
canim benim benimhiç bebğim yok oyuzdne seni anlaymiyorum kusra bakma ve yorum yapamiycam bzi ilkini bulamadik daha :) inş en yakin zmanda kavuşursunz 2.bbeğinize
herşeyden önemlisi insan kendini anlar diyorum ben tabii yanılmıyorsak..Bende var değişiklikler ne oldu biliyormusun kadriyecim :jeyyar: dün bizim burda pazar kuruldu yemeklşk falan..Eşimle çıktık dolaşıyoruz baktım kelek var (kelek : kavun ve karpuzun olmamışı turşu kurarlar hani ) ay bi gördüm nasıl özendim..dedim eşime dön alıcaz eve bi gittim nasıl yemek kaynanam falan bakıyo nasıl yemek bu diye :1shok:
yok normalde ben zaten kavun karpuz evmem hele kelek aklıma gelmez alıpta yiyeyim..ondan 4 gün öncede oturuyorum iş yerimdeym aklıma kaymak gldi duramadım iş yerinde izin aldım sırf onun için çıktım kaymak aradım ya yok böle bişey kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada hamişlerden,oruçlu olanlarda çok özür diliyorum andırdığım için :ecrin_bebek:
ya kızlar sabrım tükenmeye başladı :jeyyar: gidip test almak istiyorum..sonucunada kafamı takmıycam..Adetimi bekleyip tekrar yaparım nasıl olsa..Ama baksanıza adetine 5 gün kalanlarda bile sonuç gösteriyormuş..BEnde bakayım diyorum..Bu akşam iş çıkışında alsammı diyorum yarın sabah bakarm nasılsa 3 gün kalmış olacak.. CADIARZU
Sadece merak ediyorum..
:1rolleyes::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?