Erken Hamilelik Belirtileri

Himm analdim canim benim inş hamişizdir buayy benim için çok bi hoşyaaaa

herşeyden önemlisi insan kendini anlar diyorum ben tabii yanılmıyorsak..Bende var değişiklikler ne oldu biliyormusun kadriyecim :jeyyar: dün bizim burda pazar kuruldu yemeklşk falan..Eşimle çıktık dolaşıyoruz baktım kelek var (kelek : kavun ve karpuzun olmamışı turşu kurarlar hani ) ay bi gördüm nasıl özendim..dedim eşime dön alıcaz eve bi gittim nasıl yemek kaynanam falan bakıyo nasıl yemek bu diye :1shok:

yok normalde ben zaten kavun karpuz evmem hele kelek aklıma gelmez alıpta yiyeyim..ondan 4 gün öncede oturuyorum iş yerimdeym aklıma kaymak gldi duramadım iş yerinde izin aldım sırf onun için çıktım kaymak aradım ya yok böle bişey kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada hamişlerden,oruçlu olanlarda çok özür diliyorum andırdığım için :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın.benim kırmızılar bugün geldi hemde erkenden beklememe gerek kalmadan.moral sfır dr gidiyim diyorum.

32 yaşındayım 7 senelik evliyim 5.5 yaşında bir kızım var.kızım çok istiyor herkesin kardeşi varda benim niye yok diyor.bende 1 senedir uğraşıyoruz.aralıktada düşük yapınca kızım çok üzüldü.tabii bizde.bir ara verdim.4 ay oldu.

arzu ne güzel allah sana bir kız bebek nasip etmiş üzülme ikinci çocukta hayırlısyla olur inşallah daha 7 senelik evlisin

canim benim benimhiç bebğim yok oyuzdne seni anlaymiyorum kusra bakma ve yorum yapamiycam bzi ilkini bulamadik daha :) inş en yakin zmanda kavuşursunz 2.bbeğinize

kusura bakmayın özür dilerim.biliyorum o günleri çok yaşadım ilk çocuğumdada her ay test yapardım.çok zor aylar yaşadım.

Ne olur Allahım burada evlat hasretiyle yanan ve dünyaya gelecek yavrularını gözünden bile sakınacak olan tüm arkadaşlarıma ve bana şu rahmeti bol günlerde müjdeli bir haber nasip et, ne olur.dualarım sizinle

merhaba bayanlar bir kaç gündür yazdıkalrınızı okuyorum. birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti. Bizde bebek istiyoruz Buyılın başından beri deniyoruz. ayın 11'inde regli olmam gerekiyordu olmadım. 5. gün yani bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Kasıklarımda ve belimde ağrı göğüslerimde var. test doğrumudur. yoksa bir iki gün bekleyip yeniden mi yapim

ya kızlar sabrım tükenmeye başladı :jeyyar: gidip test almak istiyorum..sonucunada kafamı takmıycam..Adetimi bekleyip tekrar yaparım nasıl olsa..Ama baksanıza adetine 5 gün kalanlarda bile sonuç gösteriyormuş..BEnde bakayım diyorum..Bu akşam iş çıkışında alsammı diyorum yarın sabah bakarm nasılsa 3 gün kalmış olacak.. CADIARZU

Sadece merak ediyorum..

:1rolleyes::1rolleyes:

gecen ay bende öyleee incir aramistim.normalde hic sevmem ama o zamanlarr nasil canim istiyordu.ve burda bulamioduk.bulamadikca dahada cokk istiodum.adetim olduu hala da istiorum.insallah bu ay hayirli haber verirsin..:Saruboceq:

canim kan testi yaptiramiyormusun gidip???bence en güzeli o,idrar testinde cikmayinca yanllis olabilir diosun aama kanda garanti!!!en azindan kafan rahat olur!!!:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…