Erken Hamilelik Belirtileri

yaptırırım da onu adetim gelmezse yaptırıcam...Paralar boşa gidiyor o zaman

ecrin cim çok sağol inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız bu ay

şimdi bir şey dinliyorum süper uydu.. mevlem bir çok dert vermiş beraber derman vermiş... bu tükenmez derdime neden ilaç vermemiş... verir inşallah bir an önce depresyona girmeden ben:))

50 ve 75 ytl arasında değişiyor kadryecim.o yüzden riske atamam malum maddi sııntılar hala var bizdede az da olsa paraya ihtiyaç olunan bir devirdeyiz

-----------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
50 ve 75 ytl arasında değişiyor kadryecim.o yüzden riske atamam malum maddi sııntılar hala var bizdede az da olsa paraya ihtiyaç olunan bir devirdeyiz

cok pahaliymis ya!!!valla haklisin kimse her ay o kadar parayi bosa vermek istemezz!!!ben drma gidiom söylüyom o yapiyorr!!1ne bilim ucuz bisey sandim!!!1canim benimm insallah ona hic gerek kalmazz hamis oldugun hemen cikar idrardaa!!!!a.s.:1hug::1hug:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.size bir şey sormak istiyorum adetim düzenli olur fakat bu ay adet tarihime yaklaşık 15 gün var ama birkaç gündür tıpkı adet olacakmış gibi göğüslerimde hassaslık belimde ağrı ve karnımda hafif şişkinlik ve arasıra biraz karın ağrısı hissediyorum.daha önceden hiç bu kadar erken belirtiler olmazdı ve adetimden önce ben hiç bel ağrısı çekmezdim.bebek istediğimiz için korunmuyoruz acaba gebelik belirtileri bu şekilde olabilir mi?kanda gebelik baktırmak için erken olduğunu düşünüyorum.siz ne dersiniz?

aramıza hoşgeldin ezgim28.bencede bu kadar erken adet belirtisi olmaz.ama bu kadar erkende bu kadar cok gebelik belirtisi yaşayanda duymadım.ama olabilir.inşallahda fazla beklemeden hamiş olursun.adet ve gebelik belirtisi o kadar cok birbirine benziyorkı hatta anı diyebilirim nerdeyse.ama bununla bereber bunlar pskolojikte olabilir.daha cok erken.kanda gebelik döllenme olduktan sonra hemen çıkar canım.ama acele atme bence.bekle.

kızlar benim moralim sıfır daha çalışmalara başlamadan bu aydan umudumu kestim.nedenine gelince 22-28 arası verilere göre yumurtalama terihim ve ayın 19 unda amca oğlu geliyor ve 10 gun bede yani 28 ine kadar bende kalacak bunun yanısıra 25 inde bir arkadaşım daha bana kalmaya gelecek ve 29 unda gidecek.yani tam yumurtlama tarihlerinde misafirlerim var.ee bizde ramazandayız.oyle kaçamak kaçamak yapacak durumumuzda yok.napacaz yaaa.eğer su 3 gunde gebe kaldım kaldım yosa yok benden o guzel haberi beklemeyın zaten hazirandada böyle olmustu.o vermleri gunleri boş boş geçireceğim yaaaaaa.

boşver canım yap gitsin kapat kapını olsun bitsin benim tüm yazım böyle geçti bu ay mantar oldum oldu mu sana 3 ay moralim bozuldu diye akışına bıraktım valla belime yastık bie koymuyorum artık adet günüme bile bakmadım tam yumurtlama günümü kayınvalidemlerde geçirdim diğer yumurtlama döneminde arada kaynadı anlayacağın hesapla olmuyor arkadaşım 2 ay hep yumurtlama günü çalıştı olmadı tatile gitti olmaz dedi şu an 5 haftalık hamile artık takmak istemiyorum geçen ayy adet olunca hıçkıra hıçkıra otogarda ağladım annemden dönüyordum ve bebek istemeye başlayalı 4 ay oldu

gelgit teşekkür ederim canım cevabın için inşallah olur bekliyeyim biraz daha.senin durumuna üzüldüm ya hakikaten tam aksilik olmuş ama bence madem bu kadar bebiş istiyorsun o zamanları boş geçirme çünkü insan her ay bir umut bekliyor bi şekilde olsun erteleme bence

ay bende hheyecan dorukta adetime 12 gün kaldı ama kasık ağrım cok belimde ağrıyo nolcak bilmem
sizde durum ne

yok yok buralardayız ne haber

canım seninle aynı yaştayız bende 78 liyim nolcak bizim halimiz hala hamişlikle uğrasıyoruz yaa benim 15 haftalık bebişim karnımda öldü 3.5 ay oldu bu ay korunmayı bıraktık ama yine aynı sey olur diye hamişlikten bile korkar oldum napcam ben yaafisfisfis

oladı arkadaşım allah hayırlısını versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…