Erken Hamilelik Belirtileri

benimde sol göğsümde kabarcıklar var ama gecen ay varmıydı yenimi oldu bilmiyorum hiç dikkat etmemeiştim şimdi baktım vallaa

yüzde99 hamişsin canım hayırlısı belirtiler onu gösterio

heyecandan ağlattın beni valla... ağzın dualı olur inşallah ama bilmiyorum çok heyecanlandım inşallah yaa çok istiyorum..Allah herkese nasip etsin çok zor insanın içini acıtan ciğerine kadar işleyen acı bir duygu bu bence Allah hiç kimseye bu duyguyu yaşatmasın ama ben yinede çok heyecanlanmak istemiyorum ilacın etkileride olabilir Allahım bu bir kaç gün geçermi...sizi seviyorum yaa kalbinizdeki bu iyi niyet bazen çok yakın olduğıumuz insanlardan bile daha yakınnnnnŞeniz:enbuyukkk:

valla sen yazınca bende göğsüme baktım 1 tanesi kabarcıklı acaba gecen ayda varmıydı diye düşünüyorum ama hiç dikkat etmedimkii ağlama sakın niye ağlıosun allah ağlatmasın kac yasındasın canım düşük filan varmı

ne kadar zamandır korunmuyosunuz merak ettim, bunlar çoğu hamilelikte olan belirtiler kesin hamişsin güzelim biri daha ayrıldı aramızdan yani ben kahrolmayımda ne yapıyım:a015:

ne kadar zamandır korunmuyosunuz merak ettim, bunlar çoğu hamilelikte olan belirtiler kesin hamişsin güzelim biri daha ayrıldı aramızdan yani ben kahrolmayımda ne yapıyım:a015:

valla cıldırttın beni kız azcıktamı düzelmedin valla kendimden cok seni düşünüyorum artık benide kendine benzettin kızzz

sunnes ne kadar zamandır korunmuyosunuz

canım ben 4 yıllık evliyim 1 seneden itibaren korunmadık hiç 1 sene geçti olmadı doktora giitik 2 sene geçmeden tıbben bir şey yapılmaz dedi sonra iki senede geçti tabi daha sonra rahim filmi çekildim tüpler açık çıktı eşimdede bie problem çıkmadı o zama bir defas klomen kullandım kist oluştu sonra düzen bozuldu.şimdi 2 ay önce yeni bir doktora başladık kanıma baktı hormonlara guatr hormonun da bir problem buldu bu olmamasının nedeni dedi normalde diğer doktorlar bir neden bulamamıştı.iki ay korunduk ve tefor diye bir ilaç kullandım.değerler yükseldi bu ay korunmadık klomende kullandım ama tek tarafta yumurta oluştu bilmiyorum işte benim hikayemde buu...şimdide bu belirtiler var sizde biraz kendinizden bahsederseniz sevinirim daha iyi tanışmız oluruz

ben kendi kendimede konusabilirim alısık oldugum bi durum zaten içimden o kadar cok konusuyorumki bazen kafam şişio valla

biz 3 yıllık evliyiz 4 aydır korunmuyoruz daha erken diye düşüneceksiniz biliyorum ama kendime söz geçirmiyorum işte hamile haberlerini duyunca çok üzülüyorum

burda sziler olmasanız ne yaaprdım bilmiyorum kimseye anlatamıyorum bunları, eşim hamile haberlerine üzüldüğümü söyleyince çok kötüsün diyo, bende sen nalayamazsın beni ancak kk daki arkadaşlarım anlar diyorum canım arkadaşlarım ablalarım benim

kızlar ben 9 senelik evliyim 1 yıl korunduk bırakınca 1 sene olmadı 1 sene sonra kızıma hamiş kaldım 6 yasına gelince ikinciye hamiş kaldım oda 15 haftalık karnımda öldü mayıs ayında bu ay yeniden korunmayı bıraktık bekliyoruz bakalım buda benim hikayem canlarım

biz 3 yıllık evliyiz 4 aydır korunmuyoruz daha erken diye düşüneceksiniz biliyorum ama kendime söz geçirmiyorum işte hamile haberlerini duyunca çok üzülüyorum

4 ay çok kısa bir süre canım ben öğle şeyler gördümki umutsuz ben olmalıydım o zaman bende sonra evlenip iki tane bebeği olnlar bile oldu.hamişliklerini gün gün gördüm eve gelip çokxağladığım zaman lar oldu biri hamileyim diyecek diye yanımda aklım çıkardı hala çıkar ya..bebek konuları açılacak eşimle giitiğimiz yerde sorcaklar diye nasıl korkardım ama biraz geçti artık son bir kaç aydır artık alaya alıyorum komik cevaplar verip geçiştiriyorum..hem ben korunmayı bıraktıktan 6ay ve sonrası hamilelik oluşuyor diye biliyorum.benim bir tanıdıda aynı senin gibiydi heme olmuyor diye umutsulanmıtı bir kaç ay sonra hamiş oldu umarım sen de öğle olursunn ama daha çabuk inşallah

ama ablacım senin durumun bizlerden daha iyi en azından çocuğun oluyo bunu biliyosun zaten varmış bi tane,düşük o kadar sık rastladığım bi durumki buda çok normal yine olur senin

önce allahın izni sonrada birbirimizin desteğiyle yakında kucaklıycaz inşallahhhhhh meleklerimizi eşinin anlamaması cok normal canım benimkide öyle kızıo bana cok abartıosun die ama içinde yasadığını bir kendi birde kendi gibi insanlar anlayabilo o yüzden eşine bu konuda kızma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…