hiç aklıma gelmio desem inan işe verdim kendimi kociş yokya evi sterilize ediyorum güyaaa
merhaba kızlar nasılsınız?bugün giremedim kayınvalidemlere gitmiştik.2 saattirde kaçırdığım sayfaları okudum.umutsuz09 içini bu kadar çok karartma.olumlu düşün olumlu olsun.karamsarlığa kapıldıkça olumsuz yönde etkilenirsin
ayy bana gelen temizlikçi hamiş 8 sene sonra düşünsene acayip sevinio ondan baska kimsenin temizliğine güvenmem mecbur kendim yapıorum canım bekle bekle işte bayramda yaklastı mecbur yapılcak adet işte naparsın valla ağırda kaldırdım ama dikkat edim bari adet günüme kadar zaten adet olmassak ikimizde hamişsek beraber doğurcazaslında dikkat etsen iyi olur, en azından ağır falan kaldırmasan keşke boş ver ya keisn belli olunca yapardın veya yaptırırdın temizliği
ayy bana gelen temizlikçi hamiş 8 sene sonra düşünsene acayip sevinio ondan baska kimsenin temizliğine güvenmem mecbur kendim yapıorum canım bekle bekle işte bayramda yaklastı mecbur yapılcak adet işte naparsın valla ağırda kaldırdım ama dikkat edim bari adet günüme kadar zaten adet olmassak ikimizde hamişsek beraber doğurcaz
bayramda herkese gider hamiş olduğumuzu söyleriz dimi kızz
suzansan sende ne var ne yok canım hosgeldin
ayyyyyy kıııııızzzz çok güzel olur o kadar heyecanlanıyorumki bunları okuyunca asık suratım hemen gülüyo, heralde kimse sormadan ilan ederim ben hamileyim biliyomusun diye alakalı alakasız konularda:sm_cool:
hoşbulduk canım.ne olsun kocişle bugün biraz limoniyiz ve yumurtlama günlerindeyim.ama yine de bomba gibiyim.
ayy ben napım kıs kociş hafta sonuna kadar istanbulda yapayanlızım kızımla kalakaldık
cok özledim kocişimi yaaasenağlamasenağlamasenağlama
ben bayramda ailemin yanına gideceğim samsuna.biran önce ramazanı bitmesini 4 gözle bekliyorum walla.
Allah senide tez zamanda kocana kavuştursun canım.kavuştursunda biran önce bebişinizi yapın:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?