Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba kızlar nasılsınız?bugün giremedim kayınvalidemlere gitmiştik.2 saattirde kaçırdığım sayfaları okudum.umutsuz09 içini bu kadar çok karartma.olumlu düşün olumlu olsun.karamsarlığa kapıldıkça olumsuz yönde etkilenirsin

hiç aklıma gelmio desem inan işe verdim kendimi kociş yokya evi sterilize ediyorum güyaaa

aslında insanın uğraştığı bişeyler olunca pek düşünmüyo, biz ne yapıyoruz gece buraya oturup belkide iyice hatırlatıyoruz birbirimize ama ben çok alıştım buraya bi arkadaşa yemeğe davetliydik bu akşam(ilk defa davet edildik bu arada) hemen kalmak istedim işlerimi bitirip buraya yatişiyim diye

ama yapamıyorum işte olulu düşünemiyorum nedense, sadece Rabbim bana bunu şimdi vermiyosa kesin bi hayır vardır diyorum buna çok inanıyorum

aslında dikkat etsen iyi olur, en azından ağır falan kaldırmasan keşke boş ver ya keisn belli olunca yapardın veya yaptırırdın temizliği
ayy bana gelen temizlikçi hamiş 8 sene sonra düşünsene acayip sevinio ondan baska kimsenin temizliğine güvenmem mecbur kendim yapıorum canım bekle bekle işte bayramda yaklastı mecbur yapılcak adet işte naparsın valla ağırda kaldırdım ama dikkat edim bari adet günüme kadar zaten adet olmassak ikimizde hamişsek beraber doğurcaz
bayramda herkese gider hamiş olduğumuzu söyleriz dimi kızz

17.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 eylül
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::20 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
buya :::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
zuzumurti:::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

ayyyyyy kıııııızzzz çok güzel olur o kadar heyecanlanıyorumki bunları okuyunca asık suratım hemen gülüyo, heralde kimse sormadan ilan ederim ben hamileyim biliyomusun diye alakalı alakasız konularda:sm_cool:

umutsuz 09 valla ben burda dünyayı unutuyorum acaip rahatlıyorum akşamları hiç canım sıkılmıo sanki aynı salonda karsılıklı sohbet gibi gelio bana ilaç gibi valla

selam kızlar bugun başım ağrıyor.ilaçda aldım sadece hafifledi bi size bakayım dedim.umutsuz yine salmıssın kendini kız.kendine gel bakayım.toparla kendini.

valla bu bayram hiç gitmediklerimizede gideriz kızz catlasın kıskananlarrrrr ohhh:sm_cool:

ben bayramda ailemin yanına gideceğim samsuna.biran önce ramazanı bitmesini 4 gözle bekliyorum walla.

neyse kızlar bugün çok stresli ve yorucu bir gündü.hepinizi öpüyorum.Allah bu mübarek ayda bizleri duysun ve bu güzel duyguyu bizede yaşamayı nasip etsin.Allah hepinizin gönlüne göre versin.yarın görüşürüz.

ya su yumurtlama gününe cıldırıyorum ben adetimin 8 ve 12 günlerinde birlikte oldum hamiş olmam mümkün değil o zaman öylemi

kızlar yaw sigara içiyormuydunuz siz.ben içiyorumda gunde 5 dal rahat içiyorum.bir ara 1 paketti ağustosta hamileyım diye hiç içedim.hamile olmadımı duyunca tekrar başladım.dedim hayatımı ona göre adapte edince strese giriyorum.hiçbir değişiklik yapmayacağım dedim.şimdide pek takmıyorum.zaten dediğim gibi yumurtlama gunlerinde misafirlerim var.

ayy ben napım kıs kociş hafta sonuna kadar istanbulda yapayanlızım kızımla kalakaldık
cok özledim kocişimi yaaasenağlamasenağlamasenağlama

Allah senide tez zamanda kocana kavuştursun canım.kavuştursunda biran önce bebişinizi yapın:ecrin_bebek:

ben bayramda ailemin yanına gideceğim samsuna.biran önce ramazanı bitmesini 4 gözle bekliyorum walla.

git bacım git valla iyi gelir tatil helede ailenin yanında valla iyi edersin samsun cok güzel gecen yaz bizde karadeniz turundaydık orayıda gördüm süper vallaaa

yok canım neden mümkün olmasın.ya biz takmısız bir yumurtlamadır gidiyoruz.her an herşekilde hamile kalabiliriz.hatta bir kadın -ki bu sağlık için ve din açısından doğru değil- adet döneminde bile hamile kalabilirmiş düşünün artık.bir sitede okudum.ben cok takılırımda sağlık sitelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…