Erken Hamilelik Belirtileri

çok özledim walla gideceğim 5 gun kalırız heralde malum ilk gun konyada kayınvalide avutacaz laf ederler eşimin ailesi.mecbur 2. gun gideriz.

çok özledim walla gideceğim 5 gun kalırız heralde malum ilk gun konyada kayınvalide avutacaz laf ederler eşimin ailesi.mecbur 2. gun gideriz.

napıcaksın canım mecbur orayada gidilecek olsun sonucta annende daha cok kalcaksın bunu düşün mutlu ol:teytey:

tabi tüm sene konyada kaldığımı düşünmüyorsun.neyse alıştım zaten.napalım.yapacak bişey yok.

valla bilmiyorum ama yumurtlama günleri sadece belli günlerde olmayabiliyomuş biraz öncede yazdım adetten hemen sonra başka günlerde hamile klanlar var aslında takılmasak şu günlere çok rahat olucaz

kızlar bende bayramda memlekete gidicem abimin düğünün var ama aklım hep burda olacak şimdiden onun derdine düştüm meraktan çatlarım acaba hamiş olan varmı diye

yani bencede takılmayalım.hem bu tur şeyler sorunları olan kişiler -erkek veya kadında- takip etmeli biz baktıkc stres oluyoruz walla.

valla bilmiyorum ama yumurtlama günleri sadece belli günlerde olmayabiliyomuş biraz öncede yazdım adetten hemen sonra başka günlerde hamile klanlar var aslında takılmasak şu günlere çok rahat olucaz

ha sunu bileydin ben yumurtlama takiylemi hamiş kaldım ikinciye 1 günle kaldım diyorum koca ayda 1 gün sadece

neyse kızlar ben cıkayım uyumazsam bakarım yine malum başım ağrınca geçmiyor bi türlü.birde benim bu sıkıntım var.baş ağrısı olur arada bir ne yapsam geçmez.şimdi duşa girip sonrada karanlık bir odada uyursam gecer anca

kızlar bende bayramda memlekete gidicem abimin düğünün var ama aklım hep burda olacak şimdiden onun derdine düştüm meraktan çatlarım acaba hamiş olan varmı diye

gelince tüm olanları anlatırız biz sana dayanamazsan ankara 1 saat gelir benden öğrenirsin canım

valla ben öyle hamiş kaldım kızımda 1 sene sürekli uğrastık hatta kızıma gebe kaldığım zamanda adetime 1 hafta vardı vallaa

çok ilginç buda gösteriyoki ya yumurtlama günleri dışındada hamile kalınabiliyo yada farklı zamanlardada yumurtlama olabiliyo

gördüğün gibi tavuk gibi yumurtlamayı beklemeye gerek yok her zaman olabilir belki sende yumurtlama günün dışında ilişkiyr girsen hamiş kalcan olamazmı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…