Erken Hamilelik Belirtileri

çok doğru o zaman bu günlerde olacak diye kasmaya gerek yok, aslında nerden de öğrendik şu yumurtlama günlerini bilmesek herşey daha kolay olacaktı belki

ben bugün abdest alıp dua okuycam istersen sende öyle yap okumam gegeken cok dua var mutlaka okumalıyım

canım ben kacıyorum dualarımı ediym hepimize etcem inşallah sizde beni katın dualarınıza hepinizi cook seviyorum iyi geceler canlarım

zaten her zaman dua ediyorum başkada yapacak bişeyim yok şu an ancak Allahtan yardım istiyoruz gerise sadece teselli

selam arkadaşlar ,

size bir şey sormak istiyorum ablam geçnelerde beta hcg testi yaptırdı,gebe çıktı ama sonuçları iyi yukselmiyormuş,çok endişeliyiz size sormak istedim

sat tarihi: 14.08.2008

beta hcg değerleri:

09.09.08 bhcg: 6,38 ; 13.09.08 de bhcg: 20,62 ; 15.09.08 de ise bhcg : 35 cıktı

dokyot çok yavaş ilelediğini hamilelik olmayabilir dedi..

gssibel,ben daha hamile değilim ama diğer arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 2 günde bir değerler çok fazla artmaktaymış.ama 15.09.08 de adet tarihi 1 gün geçmiş oluyor.normalde değeri 4 haftalık değerinde olması gerekiyor. yani 3-426 hcg arası.4-5 gün sonra tekrar yaptırın bence eğer artmamışsa
bir sorrun var demektir.allah yardımcısı olsun.

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

yada geç yumurtlamış olabilir yani 1-2 haftalıkta olabilir.sonuçta hamile ama çünkü hamile olmasa 0 değer çıkardı.

yada geç yumurtlamış olabilir yani 1-2 haftalıkta olabilir.sonuçta hamile ama çünkü hamile olmasa 0 değer çıkardı.

canım birde doktor dediki sağlıklı olsaydı bu değerin 2 kat artması lazımdı dedi,yani hcg nin 50 yi geçmesi lazımmış son tahlilde ,hala adeti kanaması da olmadı belirtiside yok,göğüsleri acıyormuş sadece,bilmiyorum artık yarın yine hcg testş yaptıracak belli olur sanırım.

kizlar banada kirmizilar gorundu.adetimin ikinci gunu.bekleme listesinden malesef cikiyorum.beklemek bile guzeldi.bu ay kismet degilmis napalim.yeni adet tarihim 16 ekim

hayırlısı olsun buya inşallah bir daha ki ay olur. allah gönlümüze göre hayırlı evlatlar verir inşallah isteyen herkese.

kizlar banada kirmizilar gorundu.adetimin ikinci gunu.bekleme listesinden malesef cikiyorum.beklemek bile guzeldi.bu ay kismet degilmis napalim.yeni adet tarihim 16 ekim

uzulme buya kısmet iste vakti degilmiş ne yapalım sen canını sıkma adetten sonra calısmalara devam inşallah Allahım fazla bekletmeden hepimizin istegini yerine getirir

arkadaşlar benim soru kaynadı iç boyle olan varmı değerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…