Erken Hamilelik Belirtileri

kadriye evet listemiz var suzanşan ilgileniyor sağolsun. inşallah ekim ayında hepimiz hamiş listesine geçeriz:)

sibel bence bir doktora daha gidin artık ülkemizde tek doktora gitmek çözüm olmuyor iyice araştırıp mesleğini seven bir doktor bulun kendinize ve ablanı tekrar götürün sonuçları değerlendirilmesi için.

Bu arada kesin site 1 saate kadar yine tutukluk yapıp açılmıyıcak. yetkililere sesleniyorum çözüm bulun bu işe lütfennn:))

17.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 eylül
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::20 eylül
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül
kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEMEDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
zuzumurti:::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

oh ne güzel valla patladım sıkıntıdan ama birazdanda ben çıkıcam saat 5 olmuş. ya bi şey sorucam bi kere daha sormuştum ama cvp gelmedi kimseden sizlerinde akıntısı adet bittikten 5 gün sonra başlayıp adet olmadan 5 gün önceye kadar sürüyor mu yoğun bi şekilde?

gannocum yarın yine kan testine gidecegiz,zaten değerin sanırım 48 saatte 2 kat artması lazımmış, bizim 72 saat olacak ,yarın birşeyler az da olsa netleşir canım.

bizleride düşünerek böyle bir uyarıda bulunduğun için teşekkürederim hepimiz adına ve sana puan gönderdim.bu arada soruna gelince birkaç ay önce bendede aynı akıntı olmuştu.ama artık olmuyor.

ya benim hep oluyor neden acaba bitmek tükenmek bilmiyor:)) bu arada 8-9 ay önce gittim doktora neden oluyor diye korktum mantar falan olur diye hiç bi şey çıkmadı??

dr birşey yok diyorsa bence kafaya fazla takma canım.ben artık hiçbirşey düşünmüyorum.o kadar çok rahatladımki bazı şeyler görev gibi gelmiyor artık.

yok bende bıraktım artık o takıntıları yani kocamın yakasına yapışmıyorum yumurtlama geldi diye:)) birazda o benim yakama yapışsın:))) akıntıyı kafama takmıyorum sadece meraktan acaba herkeste aynımı diye çünkü benim akıntım adet gibi maşallah o kadar düzenli ki:)))

bu arada sen ne zamandır deniyorsun suzanşan doktora falan gittin mi? ben 4 aydır falan deniyorum sayılır çünkü daha doğru düzgün çalışma olmadı hep bi sorun çıktı yumurtlama dönemlerimde:))

bu arada sen ne zamandır deniyorsun suzanşan doktora falan gittin mi? ben 4 aydır falan deniyorum sayılır çünkü daha doğru düzgün çalışma olmadı hep bi sorun çıktı yumurtlama dönemlerimde:))

7 aydır deniyoruz.nedense daha dr a gitme cesaretini bulamadım kendimde.ama 1-2 ay daha denicem olmazsa sonra doğru dr a.birazda stresten olmadı galiba çalışmaları bile görev gibi görmeye başlamıştık ve isteksiz yapıyordum.şimdi yumurtlamayı falan kafaya takmıyorum ve herşey daha farklı:lepi:

merhaba kızlar.pazartesi doktora gittim,kese görünmedi 7 bardak su içmeme rağmen.diğer türlü bakmasını da ben istemedim.dün mide bulantısından ölecektim.bugün gidebildim.bebeğimi gördüm,7 haftalık...kalp atışları çok az belli oluyordu.haftaya tekrar gideceğim.bulantılar için hap verdi.geçmezse iğneye başlayacağız.çok tuhaf bir duygu.kaç gündür netle alakam yok,bulantıdan monitöre bile bakamadım.:) allah herkese nasip etsin

belirtileri soran arkadaşlar olmuş.adet tarihim öncesinde su gibi akıntım oldu.kasıklarımda hiç ağrı hissetmedim.sadece 1-2 defa kasıldığını hissettim.göğüslerim çok şişmişti.adet öncesi hep olur ama bu defa damarları çok belirgindi.adet öncesi olan karın ağrısını hiç çekmedim.onun için şüphelenmiştim.ama 2 hafta bekledim test için hayal kırıklığı yaşamamak için.bir de çok şiddetli bel ağrım vardı.zaten belimden rahatsızım ama hiç bu derece olmamıştı,sırtıma bile vurdu ağrısı.sormak istediğiniz bir şey olursa iftara kadar burdayım:)

bu belirtiler adet tarihinden ne kadar önce başlamıştı canım.Allah sana ve bebeğine sağlık versin:ecrin_bebek:

vereceğin cevap için şimdşden teşekkürederim canım.şimdi mutfağa girmem lazım.sonra görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…