sibel bence bir doktora daha gidin artık ülkemizde tek doktora gitmek çözüm olmuyor iyice araştırıp mesleğini seven bir doktor bulun kendinize ve ablanı tekrar götürün sonuçları değerlendirilmesi için.
Bu arada kesin site 1 saate kadar yine tutukluk yapıp açılmıyıcak. yetkililere sesleniyorum çözüm bulun bu işe lütfennn:))
sibel bence bir doktora daha gidin artık ülkemizde tek doktora gitmek çözüm olmuyor iyice araştırıp mesleğini seven bir doktor bulun kendinize ve ablanı tekrar götürün sonuçları değerlendirilmesi için.
Bu arada kesin site 1 saate kadar yine tutukluk yapıp açılmıyıcak. yetkililere sesleniyorum çözüm bulun bu işe lütfennn:))
bu arada sen ne zamandır deniyorsun suzanşan doktora falan gittin mi? ben 4 aydır falan deniyorum sayılır çünkü daha doğru düzgün çalışma olmadı hep bi sorun çıktı yumurtlama dönemlerimde:))
belirtileri soran arkadaşlar olmuş.adet tarihim öncesinde su gibi akıntım oldu.kasıklarımda hiç ağrı hissetmedim.sadece 1-2 defa kasıldığını hissettim.göğüslerim çok şişmişti.adet öncesi hep olur ama bu defa damarları çok belirgindi.adet öncesi olan karın ağrısını hiç çekmedim.onun için şüphelenmiştim.ama 2 hafta bekledim test için hayal kırıklığı yaşamamak için.bir de çok şiddetli bel ağrım vardı.zaten belimden rahatsızım ama hiç bu derece olmamıştı,sırtıma bile vurdu ağrısı.sormak istediğiniz bir şey olursa iftara kadar burdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?