Erken Hamilelik Belirtileri

ya ben bişi sorcam biliyosun 4 ay önce düşük yapmıstım ve sonra göğüslerimden süt gelmişti şimdide sıkınca beyaz bi su cıkıo azcık sence nedenki

Bildiğim kadarıyla bu progesteron fazlalığı ile ilgili güzelim doktora görün bence

valla bugün göğsümü sıkınca acıcık sugibi bişi gelio onu düşünüyodum düşükten kalmamıdır die

ya ben bişi sorcam biliyosun 4 ay önce düşük yapmıstım ve sonra göğüslerimden süt gelmişti şimdide sıkınca beyaz bi su cıkıo azcık sence nedenki

canım nöbetteyim geç cevaplarsam kusura bakma ama burdayım sabaha kadar.prolaktinini ölçtürdünmü.benimde hafif su gibi bir akıntı gelmişti gösümden doktor düşürmek için ilaç başladı.bu şekilde hamilelik oluşmaz

b enim kendiliinden akmadı sıkınca azıccık gelio ama düşügüm 4 ay önceydi ve baya bi sütüm vardı ondan kalmıs olamazmı

meraba ben tüp bebek tedavisi oluyorum bende folikül yaşıma göre çok az eşimdede azosperm var ve benim ilk defa günümde gecikme oluyor bugün 35. gün hala tık yok ve ağrım da yok belirtide yok kullandığım ilaçlardan olabilir mi? cevap yazar mısınız lütfen kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…