Erken Hamilelik Belirtileri

sebeyza nasılsın göğsünden süt geliyorsa doktora git ihmal etme bir arkadaş söylemişti gebeliği önlüyor diye bazı hormonlar yüksek olduğu için geliyormuş

ayrıca süt değil seffaf bi sıvı ve sıkınca azcık cıkıo nette bi sorun var canım mesajı zor yolluorum kusura bakma nolur

ay gebe olabilirmiyim acaba adetim 28 eylül ama böyle bi belirti olurmuki sizce

selam kızlar.sebezyacım.göğsünü sıkma emiprolaktınde olabilir.ama adet yakın olduğu içinde gelebilir.tabi gebelk belirtiside olabilir.cunku hamile kaldığımızanda süt kanallarımız açılmaya başlıyor.bu arada düşük yapmıssın bende 2. düşümde süt gelmişti 2 ay rahat gelmişti belki daha uzun sürdü bilmiyorum cunku ben hiç sıkmadım.iyi değil diye.bak sana site göndereyım bulabilirsem.süt gelme sebeperi yada gebelik larak belirti yazıyor.bekleteceğim biraz bulamam elki.

hamişlik falan bekliomusun canım adetin yakınmı benim 28 eylül ama bu ay korunmadan sonraki ilk ayım düşen bebişime hemen o ay haamiş kalmıstım bakalım bu sefer nolcakk yine karnımda ölür die cok korkuyorum valla

evet canım fazla sıkma benimde şeffaf bi sıvı geliyodu doktor bunun bile gebeliğe engel olabileceğini söyledi bu arada benim hemşo yok galiba bugün

valla benden iylik iyi diyelim iyi olsun bende adetimi bekliyorum 4 gün kaldı bu ay çok kasıklarım ağrıdı bide göğsüm ağrıdı ama biraz hafifledi göğsüm kasıklarım ara ara ağrıyor ne biliyim

aklına öyle kötü şeyler getirme olumlu düşün herzaman ya noluyo bu siteye hiç anlamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…