Erken Hamilelik Belirtileri

sen allaha sığın canım bırak catlayan patlayan yumurtaları o ne öyle yaaa abartıolar artık

suzanşahım işallah gerçek olur liste. buğün günüm geçeli 3 gün oldu.hayırlısı artık öptüm seni

sebeyza daha öncede sordum ama okumasın heralde bugün kan tahlilinin sonucunu alacak bi arkadaş olacak ne ne oldu haberin varmı

ufffffffffff bugün yine koptum ben ya bi ton sigara içtim kötü bi anne olacam herhalde

sen nasıl sağlıkçısın canım yaa.sağlığın için bıraksana sigarayı.hem hamiş kaldığın zaman içtiğin sigaraalar bebişini nasıl zehirliyor biliyorsun değil mi o tazecik ciğerleri nasıl duman ediyor.haddimi aştım birazcık kusurabakma artık

o beyaz akıntı bendede var sanırım yumurtlama dönemi bitti çünkü yumurtlama döneminde şeffaf olyo akıntı rengi söz bebişi ögrendiğim gün bırakacam ve hiç içmeyecem bu zıkkımı

kızlar ben arada kacırıyorum mesajları herhalde duruo duruo biden gelio basedemiorum cevap gelmesse kusura bakmayın haa

saglıkcılar daha çok içiyo valla hemde zararlarını bile bile

o beyaz akıntı bendede var sanırım yumurtlama dönemi bitti çünkü yumurtlama döneminde şeffaf olyo akıntı rengi söz bebişi ögrendiğim gün bırakacam ve hiç içmeyecem bu zıkkımı

bu sümüksü akıntı deil baya beyaz işte kıvamlı biraz seninkidemi öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…