ya sizde abartmayın yaaaa şeffaf deil akıntı beyazzz umutsuz 09 nie konusmucan kız benlehaa
sebeyza sende mi ayrılıyosun aramızdan:çok üzgünüm::a015:
valla bunun gebelik belirtiisi oldugunu ilk sizde duyuyorum
bende haziran ayında adetten 10 önce bahsettiğiniz akıntıdan oldu adet oluncaya kadarda devam etti.hatta o ay 7 gün gecikmişti adetim ama sonuç hüsran oldu bazen vücudumuz bizi yanıltabiliyor ama inşallah sizler hamişsinizdir
konuşmucam işte benim gibi olanlarla konuşucan sonra sende bizi anlamazsan bu kadar tatlı konuşmazsan:çok üzgünüm:
kız ben mantara benzettim valla burdayım nereye gidiym abartma kız ne hamilesi
konuşmucam işte benim gibi olanlarla konuşucan sonra sende bizi anlamazsan bu kadar tatlı konuşmazsan:çok üzgünüm:
bence ilk sen hamile kalıp bizimle konuşmayacan:dance:
canım benim bu acıyı tadan seni her zaman anlar hamile olsamda olmasamda yanınızda olcam sözzz belkşde kırmızılar gelir ban valla ümitli değilim
bence ilk sen hamile kalıp bizimle konuşmayacan:dance:
evet satıcam hemen sizi, benim gibi hamilelerin olduğu topiklerde gezicem sizde ne yaparsanız yapınkötükedihüso
evet satıcam hemen sizi, benim gibi hamilelerin olduğu topiklerde gezicem sizde ne yaparsanız yapınkötükedihüso
satcan yani bizi sana zindan ederiz o topikleri hamilede kalsan burdasın döverim vallaaklava:
inşallah hamişsindir canım neden olmasın ama sakın bizi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?