- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
çok zor bir karar canım. allah yardımcı olsun. evet mucize olabilir ama zor. benim 8. gün 5 idi değerim ve 12. gün 55 olmuştu. ama 0 ın yükselmesi 6. gün transferinde çok zor çünkü geç tutunma da olmuyor 6. gün transferlerinde. belki söyleyip alıştırmak lazım. mucize olursa birlikte sevinirsiniz. ama her türlü zor karar. inşallah mucize gerçekleşir :Saruboceq:
canım sen söyleyince bende birden çok ümitlendim ama geçmişe baktım 0 değil 1.10 muş canım sonucu ve de 7. gün sonucuymuş.tabiki allahtan umut kesilmez......Lansorcum penses diye bir arkadaşta 7-8. gün baktırmış kandan 0 çıkmıştı , 12 gün sonunda tekrar baktırıp hamile olduğunu öğrenmişti hem de ikizlere hamileydi , o yüzden umutsuz olma derim...Allah yardımcın olsun...
idrar testi yaptığımı ve çıkmadığını umudumun hiç olmadığını ve hiç belirtim olmadığını söyledim ama hiçbirine aldırış etmiyor asiciğim sanırım bekleyeceğim....canim lansor ben bu mesaja cok uzuldum
ama toprak arkadasimizin mesajini goruncede cok sevindim dogrusu
bencede bi umudun var insallah rabbim seninde mucizeni gonderir bu sekilde ve tam mucize olur
esine soyleme konusuna gelince eger hala soylemediysen esine alistira alistira umudum yok der gibi baslsan sonrada test yaptim idrar testi desen
inşallahhhhhhh canım....İnşallah güzel haberler alırsın.Ümidini kaybetme.
lansor bende 8.gün yaptığımda 1 çıkmıştı sonucum kahrımdan öldüm ağla ağla bittim ilk denememizdi eşime söyledim oda çok üzüldü ilaçları bıraktım sonra 12.gün değerim 135 çıktı şimdi allaha bin şükür 14 haftalık ikizlere hamileyim yani asla ümidini yitirme erken yapılan testler yanıltıyo 12.gün demelerinin bir sebebi var.geç tutunma olabilir sabret olucağı varsa olur zaten sen üzülürken belki bebeğinide üzüyorsundur.
Lansorum ben senin için umutluyum kızzz....
test yaptırdığımı söylememe gerek kalmadı kızlar...
adet oldum......
eee onuda saklayacak değildim ya......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?