Erken renilen negatif sonucu eime syleyip syleme arasnda kararsz kaldm.Yardm

canım benim üzülme... seni çok öpüyorum.. o umutlanmayı biliyorum azda olsa benim degerde 10 çıkmıştı... inşallah olucak eninde sonunda...eşin nasıl.. nasıl karşıladı..

canım, eşim beni üzmemek için mutlu ve umursamaz gözükmeye çalışıyor bende onu......
böyle sahte bir mutluluk oyunu sürdürüp duruyoruz evin içinde yani... elbette bu da geçecek o benim en büyük servetim....

evet test günü için erken ama tam 28. günde oldum adetimi canım.bende ne biçim polikistik overliyim anlamadım yani.millet 45-50 günde bir ya olur ya olamaz adetini.benim daha 3 günden daha fazla geciktiği görülmemiştir:uhm:

inşallah rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü çabucak güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Lansorcum ne desem boŞ ınŞallah tez zamanda rabbım kendılıĞınden yollasın mucızenı nerde yaptırdın tÜpÜ ?bende senı merak edıyordum...rabbıme emanet olun

Lansorcum ne desem boŞ İnŞallah tez zamanda rabbİm kendİlİĞİnden yollasın mucİzenİ nerde yaptırdın tÜpÜ ?bende senİ merak edİyordum...rabbİme emanet olun

sağol nurticim.bu işler nasip işi biliyorsun.nasipte ne varsa onu yaşıyor insan.umut devlet memurlarının raporunu kabul etmediği için yine zeynep kamilde denedim canım.ama benim hiçbir zaman merkez ve kalitesiyle ilgili bir sorunum olmadı.onlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.6. gün blastokist transferi oldu daha ne olsun....
demekki sınavımız henüz bitmemiş......

Canım benim bu defa umutluydum senden ama kısmet güzelim..Üzüldüm gerçekten :teselli: 6. gün embriyosu elde edebiliyorsanız birgün mutlaka başaracaksın buna yürekten inanıyorum yumurta ve spermde bir problem olmadığı ortada bu büyük şans unutma sakın...opuyorumnanaktan

evet canım.transfer günü embriyoları kötü kalite olan bir arkadaş sormuştu dr.a benim şansım nedir diye..
o da dediki herşey mükemmel bir şekilde ilerlese bile hamile kalma istatistiği en fazla %45 demişti.seninde ihtimalin malesef %20 ye düşüyor ama bu durum arkadaşların hamile kalacak sen kalamayacaksın anlamına gelmez biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın işi demişti.haklı.....
allahın hikmeti işte.olmayınca olmuyor tabiki biz vazgeçmeyeceğiz ama şimdilik durma ve dinlenme zamanı....

canim lansorum bu sefer bende senden umutluydum
dr ne dedi yani varmi bi sebebi kac hucreliydi embriyolar
saglik olsun canim ya
ilacin varsa bence o merkezde fazla ara vermeden bi daha dene derim
zaten indirim fakanda yaparlardir bunun ustune
allah sabir versin canim
ama seni gercektende bu sefer daha guclu gordum

eşim işin güçlüyüm canım.artık en az altı ay deneyemeyiz herhalde.hayırlısı rabbimden belki bizede xolix gibi doğal yoldan bir mucize gönderir:Saruboceq::Saruboceq:

eşim işin güçlüyüm canım.artık en az altı ay deneyemeyiz herhalde.hayırlısı rabbimden belki bizede xolix gibi doğal yoldan bir mucize gönderir:Saruboceq::Saruboceq:

amin canim insallah neden olmasinki
dogal yoldan iyi calismalar canim olmaz deme
ama yinede unut cikar aklindan ve keyfine bak bu zaman gecesiye kadar

canım inşallah gerek kalmaz... şimdilik bir ay kafanı dinle sonra düşüncelerin netleşir bende istemiyodum ama şimdi yeniden can atmaya başladım nasip olursa ocakta diyorum... tabi bu arada boş durmayım diye ovulasyon testi aldım umut dünyası....

bende ovulasyon testini bugün eşime söyledim alalım diye canım.bana kalsa ben bir ay sonra denerim de maddiyat işte

bende ovulasyon testini bugün eşime söyledim alalım diye canım.bana kalsa ben bir ay sonra denerim de maddiyat işte

haklısın canım maddiyatı toplamak gerekiyo bunada şükür... evet canım işe yarıyo ovulasyon testi.. eşimle diyoruz en azından bunda çift çizgi görüyoz diye... internetten al baya uygun fiyata oluyorr...

haklısın canım maddiyatı toplamak gerekiyo bunada şükür... evet canım işe yarıyo ovulasyon testi.. eşimle diyoruz en azından bunda çift çizgi görüyoz diye... internetten al baya uygun fiyata oluyorr...

evet internette uygun fiyata olduğunu okumuştum biryerlerde canım.ama ben dış gebelik olduğu zaman 10-15 testte falan çift çizgiyi gördüğüm(sonrası malum) için çift çizgiyi görebilmek değil sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilmek için dua ediyorum artık(bir zamanlar allahım bende görmek istiyorum bu çift çizgiyi diye dua ederdimde:kedi:)

tabiki canım herzaman öyle dua ediyorum zaten hayırlısıysa saglıklıysa... ben hiç görmediğim için iyi geldi bana canım... orası şakada canım en azından çift çizgi görünce adet olacagımı biliyorum.. geçen seferkinde 2 ay olmadımya onun korkusu oluyo... zaten bu sefer beklemeden gittim doktora benim hormonlar yine delirmiş... sende pco oldu bendede ilaç kullanmayınca adet olamıyorum bi kutu kullanıyorum sonra düzeliyor...

evet oda ayrı bir konu yani canım ya... sözde pco luyum ki ultrasonda kesin ve net olarak gördüm,ne bir adet gecikmesi ne tüylenmede artma ne kilo problemi hiçbir belirtisi yok bende.gerçi aman olmasında ama garip geliyor işte böyle belirtisiz pco lu olmak:uhm:

sagol canım benim inşallah birgün nasip olurda bu dertlerimiz biterse kendimize vakit ayırıp bebişlerle birlikte karşılıklı içeriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…