Erken renilen negatif sonucu eime syleyip syleme arasnda kararsz kaldm.Yardm

şimdi birşeyler okuyormusun canım.ben bu ara jean c. grangenin kitaplarına başladım.gerilim polisiye çok güzeller.koloni ve leyleklerin uçuşunu okudum transfer zamanı şimdi diğer kitaplarını alacağım

elektrikler gitmişti şimdi geldi canım... ben Grange'in kitaplarının hepsini okudum çok güzel sürükleyici oluyor koloni diğerleri kadar iyi değil ama iyiydi.. canım daha bugün kargoyu aradım bir haftadır gelmedi akşam yatarken okumadan duramıyorum çok rahatlatıyor... kitapyurdundan alıyorum ucuz oluyo çok ordan yeni kitapları takip edebilirsin güzel bir site... alacakaranlıktan sonra vampirlere sardım gece evi serisi var onun 4. kitabındayım alacakaranlık kadar iyi degil ama sürükleyici...

alacakaranlık gibi bekleme öyle bir aşk yok ama olaylar güzel sürükleyici merak uyandırıyor hızlı hızlı okudum bence oku seversin sen... bi ara kaptırmışım kocişe anlatıyorum şöyle oldu böyle oldu diye dalga geçiyo benle hiç sevmez kitap okumayı... bu arada grange'in şeytan yeminini okumadım sen okudunmu onuda almayı düşünüyomda... istanbula gidince korsan alıyodum bikaçtane(kötü bişey ama çok kitap okuyunca napalım)burda öyle bir imkan yok bende internetten alıyom iyi değilse almayım bari...

yok yanlızca koloni ve leyleklerin uçuşunu okudum ama diğerlerinide mutlaka okuyacağım.ben tersinden gidiyorum sondan başa doğru oldu biraz ama neticede birbirleriyle bağlantılı kitaplar değiller:)) ama bence mükemmel olmasa bile muhakkak okumaya değerdir o da.söylemesi ayıp bende hiç kaçırmam korsanları...napalım maddiyat dünyası:))

çok güzel yazılmış yaa... bu kadar tatlı anlatılır.. annemi özledimm... olmayan bebişimi özledim.. annemin ördüğü bebiş yeleklerini giydirmek istiyorum artık... ölmeden bir ay (o bilmiyor ben biliyodum ne kadar ömrü kaldığını) önce teyzemlere gösterip başka renklerindende yapıcam daha demişti okadar kötü olmuştumki... raabbim giydirmeyi nasip etsin en azından göremedi ama...

inşallahhhh canım inşallahhhhh.rabbim sana tez zamanda o yelekleri giydirebileceğin bir evlat versin inşallahhhh.can-ı gönülden diliyorum bunu......

inşallahhhh canım inşallahhhhh.rabbim sana tez zamanda o yelekleri giydirebileceğin bir evlat versin inşallahhhh.can-ı gönülden diliyorum bunu......

canım inşallah ikimizin aynı anda yüzü güler... yaa sürekli elektrik gitti uyuz oldum.. neyse sabah erken kalkcam iyi geceler tatlımmm öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…