- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
sagol canım benim inşallah birgün nasip olurda bu dertlerimiz biterse kendimize vakit ayırıp bebişlerle birlikte karşılıklı içeriz...
evet oda ayrı bir konu yani canım ya... sözde pco luyum ki ultrasonda kesin ve net olarak gördüm,ne bir adet gecikmesi ne tüylenmede artma ne kilo problemi hiçbir belirtisi yok bende.gerçi aman olmasında ama garip geliyor işte böyle belirtisiz pco lu olmak:uhm:
belki geçici olmuştur öyle geçici bişey olmuyomuymuş.. kesin sen şimdi pco hastasımı olmuşsun belki düzelmiştir...
inşallah yine de hiçbir şey çıkmaz testlerinin sonucunda...
bak şimdi içime ne doğdu bence biz aşağı yukarı aynı tarihlerde hamile kalacağız ve bebeklerimizi anlatacağız birbirimize....
canım inşallah sanki banada öyle geliyor bir şekilde aynı noktada buluşuyoruz çünki ozamanda aynı topikte olucaz sanırım...
yaaa birşey sorucam kafamı karıştırıyor sence şu arkek infertilitesinde kullanılan yeni yöntemler işe yarıyomudur macs falan varmışya yapmayan doktorlar başarısı kanıtlanmış değil diyor.. bende merkezi değiştirmek istemiyorum... eşimde diyor fazla kurcalamaya gerek yok nasip diye... kararsız kalıyorum.. burda hangi doktora bahsetsem agzı açık kalıyo nasıl hiç tutmaz diye...
bende eşinle aynı fikirdeyim canım.hani en iyisi blast embriyoydu tüm merkezlerin sayfalarında böyle yazıyor benim blast oldu da ne oldu????biryerden sonra gerçekten fazla kurcalamamak gerekiyor sanırım.ama yinede aklına takılıyorsa bence de o tekniklerin uygulandığı bir merkeze de başlayabilirsin yeni tedavinde hem ne demişler tebdili mekanda ferahlık varmış.belkide embriyoların o labratuvarı sevmiyorlardır(ayyy ne iğrenç espri oldu pardon yaaa:kedi:)
yok canım benimkiler hiç biyeri sevmiyor bu ikinci yer değişikliği... hatta şehir değiştirdim yine yok... yaa değiştiririmde şeyi sevmiyorum konuşmaya gidiyosun hepsi aaa nasıl olmamış kesin olur edasında böyle... bide yeniden doktora falan ısınmak lazım.. bunda değiştirmicem karar verdimde olmazsa bu sefer daha yakın diye ankara olur belki nebileyim işte...
istanbulda hangi hastanede yaptırdın canımmmm
yok canım benimkiler hiç biyeri sevmiyor bu ikinci yer değişikliği... hatta şehir değiştirdim yine yok... yaa değiştiririmde şeyi sevmiyorum konuşmaya gidiyosun hepsi aaa nasıl olmamış kesin olur edasında böyle... bide yeniden doktora falan ısınmak lazım.. bunda değiştirmicem karar verdimde olmazsa bu sefer daha yakın diye ankara olur belki nebileyim işte...
evet canım bende ankara olursa eger mayayı düşünüyorum.. yazılanlara göre ankarada en iyisi oraymış sanırım... ankarada konaklama imkanıda daha uygun fiyatlara...benimde ankarada kuzenim yaşıyor bende bundan sonraki denememde ciddi ciddi mayayı düşünüyorumbelkide orda buluşuruzkaydirigubbakcemile2
evet doktora alışmak çok önemli ama dediğim gibi mekan değişikliği herzaman iyi gelmiştir bana.tabiki karar sizin.eminim eşinle birlikte en iyi kararı vereceksiniz sonunda.
evet canım bende ankara olursa eger mayayı düşünüyorum.. yazılanlara göre ankarada en iyisi oraymış sanırım... ankarada konaklama imkanıda daha uygun fiyatlara...
canım orda arkadaşım aşılama denedi tuttu çocuğuda doğdu ardındanda kendiliğinden hamile kalarak 2.çocuğunuda doğurdu....üstüne bi akrabamda tüpü alınmışş onunda dış gebelikden sonra alındı tüpüü....üstüne orda tüp denedii ilkinde dönlenme sağlanamdı transfer ondan olmadı fakat 2.denemede hamile kalıpp çocuğunu doğurdu...çocuğu şimdi kocaman...banada orayı tavsiye ediyoo fakat raporun geçmediğini sölemiştii..bende ondann orayı düşünmedimm..ve ucuz bi hastanede değilmişşş demiştiiii.şimdi medikanayı düşünüyoruzz ama kesinde belli değill...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?