- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
-Karyotip analizi (eşimden ve benden)
-ACA IgG (anti cardiolipin antikor)
-ACA IgM
-Lupus Antikoagulan ab
-Faktor V Leiden Mutasyon
-Antitrombin III düzeyi
-Protein C aktivitesi
-Protein S aktivitesi
-MTHFR enzim mutasyonu
-FI G 20210A protrombin polimorfizmi
-antinükleer antikor testi(ANA) canım bunları bazı tüp bebek merkezleri başarısızlık olunca istiyomuş bazı hastalarından bende elimemi yapışcak yaptırıyım içim rahatlasın dedim...
olabilir canım allah korusunda sonradan yaptırıp bişey çıkarsa keşke yaptırsaydım dersin ben 3. den sonra histereskopiyi yaptırdım çok mükemmel bir rahmim olduğu ortaya çıktı-tatlicadiarzu- bu testlerde burda geçmişde bir topik açılmış ordada var okumuştum.. her hastana yapmıyo canım bi sorarsın yapıyosa eger karşılıyor herşeyi hiç para vermedim ben normalde çok tutuyomuş çünki ...sağol canım.bende yaptırayım bunları bekleme sürecinde diyorum.birde histereskopi yaptıracağım.ben sadece hsg yaptırmıştım.böyle blast olup olup tutunamayınca(tutunanda gidip tüpe tutununca) kesin uterusun içinde birşeyler var tutunmayı engelleyecek diye düşünmeye başladım artık...
olabilir canım allah korusunda sonradan yaptırıp bişey çıkarsa keşke yaptırsaydım dersin ben 3. den sonra histereskopiyi yaptırdım çok mükemmel bir rahmim olduğu ortaya çıktı-tatlicadiarzu- bu testlerde burda geçmişde bir topik açılmış ordada var okumuştum.. her hastana yapmıyo canım bi sorarsın yapıyosa eger karşılıyor herşeyi hiç para vermedim ben normalde çok tutuyomuş çünki ...
bizimde çanakkalede bir tıp fakültemiz ve de hastanesi oldu ben tedavilerimi yaptırırken canım.oraya bir gideceğim bakalım.genetik testler yapılıyormuş internet sitesinde yazılanlara göre.olmayanlarıda dışarıda yaptırırım artık...
canım hayırlısı olsun,bundada bi hayır vardır. bence çok ara verme imkanın varsa yeniden dene derim ama daha önceden araştırılmamış şeyleride araştır. ben düşükten sonra tüm testlerimi yaptıdım, sadece karyotip analizi yaptırmadım. histeroskopide yapılmadı. ama bende antifosfolipid send. var. ciddi bir pıhtılaşma bozukluğu. ve bu tür pıhtılaşma bozukluklarının embriyonun rahime tutunmasını engellediği söyleniyor. bana bu gebeliğimde transferden hemen sonra cleaxane başladık halada kullanıyorum hergün. ayrıca hergün coraspin alıyorum.ancak bu hastalığımı hemetoloji ve romatoloji uzmanları takip ediyor kadın doğumcum pek karışmıyor. bide sana tavsiyem yeni bir merkezde denemeyi düşünmezmisin?
bugün 8.günüm ve ben b hcg min 0.1 olduğunu öğrendim.12.güne yükselmiş olması nerdeyse imkansız
evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.eminim o benden çok daha fazla üzülecek.... ne yapmalıyım.12. güne kadar umudunu yitirmesin diyorum bir yandan...bir yandanda bunu ondan saklamak yanlış geliyor...
mucizeyi umut edip beklesem mi yoksa söylesem mi???
canım ben burda bulduysam senin orda kesin vardır.. düşün burda harran ünv. gittim hiçbiri yapılmıyor şaka gibiler...bu arada sogan kürüne başladım iğrenç yaaa... geçen saraçoğlu tvde sogan kürü için hamileliği kolaylaştırıyor bide tüp bebek öncesinde yapın tutunmayı artırıyor dedi... çekirdektende kesinlikle uzak durun dedi...
canım inşallah saglıklı bir şekilde alırsın bebişini kucagına... sende hangi testlerle çıktı bu hastalık yaptırmadığim bi test varsa yaptırıyım... test manyağı oldum ne duysam yaptırıyom valla...araya araya bulacam yakındacanım hayırlısı olsun,bundada bi hayır vardır. bence çok ara verme imkanın varsa yeniden dene derim ama daha önceden araştırılmamış şeyleride araştır. ben düşükten sonra tüm testlerimi yaptıdım, sadece karyotip analizi yaptırmadım. histeroskopide yapılmadı. ama bende antifosfolipid send. var. ciddi bir pıhtılaşma bozukluğu. ve bu tür pıhtılaşma bozukluklarının embriyonun rahime tutunmasını engellediği söyleniyor. bana bu gebeliğimde transferden hemen sonra cleaxane başladık halada kullanıyorum hergün. ayrıca hergün coraspin alıyorum.ancak bu hastalığımı hemetoloji ve romatoloji uzmanları takip ediyor kadın doğumcum pek karışmıyor. bide sana tavsiyem yeni bir merkezde denemeyi düşünmezmisin?
selam canim, ben ilk hcg testimi yaptirdimda aylemin yanindaydim (onlar bana 1000km uzakta) benim sonucumda senin gibi cok düsükdü yani 4 civariydi aslinda bu durumda benim icin en yakin hissetdim kisi ANNEMDI ama genede ben ilk önce esime söyledim cünkü her türlü sIkIntiýi o senle cekiyor canim,ben migsal tedavi sürecinde bir defa bile olsun ignemi vurmadim hep esim yapti bence herseyden ilk önce eslerimizin haberi olmasi gerekiyor ama tabiki karar senin....
bende soğan kürünü düşünüyorum ama tadı yüzünden de bayağı bir çekiniyorum açıkçası.ben ki sıvı bir ilaç olduğu için portakallı ca-sandoz bile içemem midem almıyor o soğanları nasıl içeceğim hiç bilemiyorum:sinifsinif:
asumancığım ben testi yaptırdıktan bir gün sonra adette oldum zaten.o yüzden saklayacak birşeyim kalmamıştı.onu erkenden üzmemek adına ne yapsam diye düşünürken kendiliginden öğrenmiş oldu canım eşim....
oluyo canım hiç nefes almadan burnumu iyice kapatıyom hızlıca içiyom o zaman anlaşılmıyor..yoksa tadı kokusu gelirse hayatta içilmez...
aynen canım valla şaşırdım eskisi gibi siyah çay içmiyodum yeşil çay içiyim dedim şimdi onada sakıncalı diyolar ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım...artık bebeklerimiz için katlanacağız canım kaydirigubbakcemile5
anladim canim allah hakimizda hayirlisini versin kurban oldum isteyen her kese ici sira bizlerede o evladimizi kucagmiza almayi nasip etsin...
peki yeni bi tedavi düsünüyormusun canim ???
aynen canım valla şaşırdım eskisi gibi siyah çay içmiyodum yeşil çay içiyim dedim şimdi onada sakıncalı diyolar ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım...
canım o süre birazda psikolojine baglıymış fiziksel olarak iki üç adet geçmesi yeterliymiş ama ruhsal olarakda hazır olmak gerekiyor birazda o yüzden süreyi uzatıyorlar...canim bundan yaklasik 2 hafta önce seda sayanin programini izledim ve tüp bebek uzmani konusuyordu onlarin tafsiyesi negativ bi sonuc alan en erken 4 -6 ay sonra baslamasiymis cünkü bünyenin dinlenmeye ihtiyaci varmis benim yurt disindaki doktorum bana negatif sonucdan hemen sonra tedavi uygulamak isemisdi ama zaten onda tedavi olmuycam ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?