Erken renilen negatif sonucu eime syleyip syleme arasnda kararsz kaldm.Yardm

buraya bağlanıp dertleşmeye en çok ihtiyacım olduğu zaman site çöktü yaaaa...
talihim yok bahtım kara.....

buraya bağlanıp dertleşmeye en çok ihtiyacım olduğu zaman site çöktü yaaaa...
talihim yok bahtım kara.....

Canim kardesim selam
Seni oyle guzel anliyorumki anlatamam
RABBIM sabrini veriyor.Yasadiklarimiz cok zor
Benimde 7. denemem olacak ALLAH KISMET EDRSE
Benim durumum cok vahim sperm yok yumurta yok
Umudum pesinden kosuyorum bak hic yorulmamisim diyorum.
20 yildir savrulup duruyorum.Sabret canim rabbim buyuk elbet bundada vardir.
Hayir guzel mevlam tez gunde hepimize analik duygusunu tattirsin inseallah
Su anda saglikliyizya sukur bundan otesi varmi.
ALLAHIM SANA VE BANA BU UGURDA UGRASAN KARDESLERIMIZIN ELLERINI KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMASIN KAPILARIMIZ ACILSIN KAPANMASIN HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN INSEALLAHH
Saglicakla kalopuyorumnanaktan

canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin elimizden gelen bu gerisi allahtan.....benimde yumurta var spermde var ama tutunmuyor işte... 5. denemem olacak seni çok iyi anlıyorum... insanın umudu olduğu sürece hiç yorulmuyor bence umudumuzu asla kaybetmeyelim .. inşallah hepimizin kucakları dolacak vakti gelince...

canım inşallah bu denemende minik mucizene kavuşursun.hiç umutsuz olma lütfen rabbim ol derse olmayacak hiçbirşey yok bu dünyada ama rabbim bize bu duyguyu tattırmayacaksada vardır elbet bizim bilemediğimiz anlayamayacağımız ama onun bildiği....inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canıma.s.

hoşgeldin canıma.s. özelden yazması çok zor oluyor.ne haldesin canım? biraz toparlandın mı?

yaa hala problem var stede sayfalar arasında baglantı kopuveriyor... iyi sayılırım şimdi bi çay koyayım kendi kendime keyif yapayım dedim.. hanımın çiftliğini izlicektim bugün yokmuş... sen nasılsın yalnızmısın evde...

evet yanlızım canım.3546 cı defa karayip korsanlarını izliyorum starda.bende bir çay koyayım bari kendime:))

bende sipariş ettim internetten ovulasyon testlerinden.birde böyle deneyelim bakalım.gerçi benim tek tüple iki ayda bir şansım olacak ama..... son beş günden beri aynı şeyi diyorum işte...talihim yok bahtım karaaaaa:gitme:

şans kader ne dersen de canım işte onlarada bağlı olmuyor geçenlerde biri yazmış sperm sayısı 6 milyonla hamile kalmış bizim 20 nin üstünde yine olmuyor... geçenlerde hastaneden bi arkadaşta ölümlerden döndü hastaneye kaldırdılar doktor hatası çocuk düşürüyosun demiş ultrasonda göremeyince meger dış gebelik tüp patlayınca iç kanama geçirdi... çocuk ugruna neler oluyor.. rabbim hayırlısını versin...

ayyy ben biliyorum o durumuuuu.kaç gün yattım hastanede....ameliyattan sonraki acılarrrr,karnında kocaman bir ameliyat kesisi..... baktıkça hep bebeğimi hatırlatan o kocaman kesik.....umudumu hiçbir zaman tamamen yitirmeyeceğim ama çok yoruldummmmmmmm

canım dikkat et kendine.korkmuyorsun en azından değil mi? benim hiç öyle korkularım yoktur ama çok insan tanırım yağmurdan şimşekten korkan.....

inşallah bu son şanssızlığımızdır canım... kolay değil bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz.. sürekli kafamızda...ruhumuz öyle yorgunki... yarın nasıl dayanıcam o sevimli şeylere o hamile olan arkadaşla birlikte antepe gitcez bişeyler alacak bebişine bende hayran hayran bakarım artık.. üzüntümüde belli etmemeye çalışırım sahte gülücüklerle....

anlamıyorum hep neden bize kalır böyle işler... neden biraz da olsun bizi düşünmezler böyle en yakınlarımız????annem babam bile bazen düşüncesizce öyle garip şeyler yapıyor ki....
birgün inşallahhhh bizde kendi bebek alışverişlerimizi yapacağız canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…