- Konu Sahibi firstNimbus
-
canim kusura bakma dün benim baglantimda hata oldu birden düsdüm.allah hepimizin yardimcisi olsun canim
buraya bağlanıp dertleşmeye en çok ihtiyacım olduğu zaman site çöktü yaaaa...
talihim yok bahtım kara.....
Canim kardesim selam
Seni oyle guzel anliyorumki anlatamam
RABBIM sabrini veriyor.Yasadiklarimiz cok zor
Benimde 7. denemem olacak ALLAH KISMET EDRSE
Benim durumum cok vahim sperm yok yumurta yok
Umudum pesinden kosuyorum bak hic yorulmamisim diyorum.
20 yildir savrulup duruyorum.Sabret canim rabbim buyuk elbet bundada vardir.
Hayir guzel mevlam tez gunde hepimize analik duygusunu tattirsin inseallah
Su anda saglikliyizya sukur bundan otesi varmi.
ALLAHIM SANA VE BANA BU UGURDA UGRASAN KARDESLERIMIZIN ELLERINI KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMASIN KAPILARIMIZ ACILSIN KAPANMASIN HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN INSEALLAHH
Saglicakla kalopuyorumnanaktan
Canim kardesim selam
Seni oyle guzel anliyorumki anlatamam
RABBIM sabrini veriyor.Yasadiklarimiz cok zor
Benimde 7. denemem olacak ALLAH KISMET EDRSE
Benim durumum cok vahim sperm yok yumurta yok
Umudum pesinden kosuyorum bak hic yorulmamisim diyorum.
20 yildir savrulup duruyorum.Sabret canim rabbim buyuk elbet bundada vardir.
Hayir guzel mevlam tez gunde hepimize analik duygusunu tattirsin inseallah
Su anda saglikliyizya sukur bundan otesi varmi.
ALLAHIM SANA VE BANA BU UGURDA UGRASAN KARDESLERIMIZIN ELLERINI KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMASIN KAPILARIMIZ ACILSIN KAPANMASIN HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN INSEALLAHH
Saglicakla kalopuyorumnanaktan
witch canım nerelerdesin????
hoşgeldin canıma.s. özelden yazması çok zor oluyor.ne haldesin canım? biraz toparlandın mı?
evet yanlızım canım.3546 cı defa karayip korsanlarını izliyorum starda.bende bir çay koyayım bari kendime:))
bende sipariş ettim internetten ovulasyon testlerinden.birde böyle deneyelim bakalım.gerçi benim tek tüple iki ayda bir şansım olacak ama..... son beş günden beri aynı şeyi diyorum işte...talihim yok bahtım karaaaaa:gitme:
yok bu site beni iyice çıldırtmaya karalı bu gece
şans kader ne dersen de canım işte onlarada bağlı olmuyor geçenlerde biri yazmış sperm sayısı 6 milyonla hamile kalmış bizim 20 nin üstünde yine olmuyor... geçenlerde hastaneden bi arkadaşta ölümlerden döndü hastaneye kaldırdılar doktor hatası çocuk düşürüyosun demiş ultrasonda göremeyince meger dış gebelik tüp patlayınca iç kanama geçirdi... çocuk ugruna neler oluyor.. rabbim hayırlısını versin...
ne oldu benimkinin baglantısı düzeldi şimdilik tıkır tıkır açılıyor maşallah.. ama elektirikler gidebilir dışarıdaki yagmuru anlatamam bardaktan boşalıyor resmen.. burda görülmüş şey değil..
ayyy ben biliyorum o durumuuuu.kaç gün yattım hastanede....ameliyattan sonraki acılarrrr,karnında kocaman bir ameliyat kesisi..... baktıkça hep bebeğimi hatırlatan o kocaman kesik.....umudumu hiçbir zaman tamamen yitirmeyeceğim ama çok yoruldummmmmmmm
yok canım severim yagmur yagarken oturmayı... uyumayı.. garip bir huzur veriyor bana...canım dikkat et kendine.korkmuyorsun en azından değil mi? benim hiç öyle korkularım yoktur ama çok insan tanırım yağmurdan şimşekten korkan.....
inşallah bu son şanssızlığımızdır canım... kolay değil bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz.. sürekli kafamızda...ruhumuz öyle yorgunki... yarın nasıl dayanıcam o sevimli şeylere o hamile olan arkadaşla birlikte antepe gitcez bişeyler alacak bebişine bende hayran hayran bakarım artık.. üzüntümüde belli etmemeye çalışırım sahte gülücüklerle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?