Maalesef bu sene yapmak zorundayımBen hiçbir şekilde sabah 6 da uyanmak istemezdim sanırım
ders çalışmam lazım maalesefSabah 6 çok erken değil mi yabence 10 çalışmayan biri için ideal
6 çok erken ya ..
Ben ilk işi bıraktıgım zamanlar 8 gibi kendılıgımden kalkıyodum . Gebelikten sonra bıraz dengem şaştı 10 gıbı kalkıyorum smdıde . Hiçbirşeye de geç kalmıyrum. Günüm dolu dolu geçiyor ..
Acaba benim gibi olup ben söyle söyle yapmıştım alıştım diyenler olur mu diye yazdım danışıyorum yani yorumunuz icin teşekkürlerdisiplinsizliginizle alakali erken uyanmamaniz. haftanin bazi gunleri 5.15 te gayet rahat uyanirken bazi gunleri ise 8.00 de zor uyaniyorum, tek sebebi disiplin (ve toplanti saatleri....haha).
yani olaya disardan muazzam cozumler beklemektense nasil daha disiplinli olabilirimi arastirin bence.
Yaa evet sırf bu yüzden tüm gün moralim bozuluyor inanır mısınız haklısınız kütüphane olayı iyi yakında da var aslında bunu ben deneyeyim bir. Mantıklı olan da dediğiniz gibiAma 6 da kalkacağım olmuyor diye kendinizi şartlarsanız çalışmaktan verim alamazsın
Her gün yarım saat öne çek 10 da kalkıyorsan 12 de oturma derse 11 en geç başladığın saat olmalı
Fiziksel olarak sıkıntı olmayacaksa evde çalışma kütüphaneye git
Belirli bir düzenin olsun her gün diğerleri gelmiş çalışıyor olacak görüp motive olacaksın
Bir de 6 çok erken sen kalk 8 de başla 9 da sıkıntı olmaz
Allahım bana da bana daSabah erken uyanmak harika. Ben 7 30 da uyaniyorum.
Kpss doneminde 6 da uyanirdim. Bi kahve bi muzik kendime gelirdim. Hele su donem gun erken basliyo hava aydinlaniyor.
Su ara calismiyorum ama uyaniyorum ve cok iyi oluyor.
Yaa evet sırf bu yüzden tüm gün moralim bozuluyor inanır mısınız haklısınız kütüphane olayı iyi yakında da var aslında bunu ben deneyeyim bir. Mantıklı olan da dediğiniz gibi
Sabah erken uyanmak harika. Ben 7 30 da uyaniyorum.
Kpss doneminde 6 da uyanirdim. Bi kahve bi muzik kendime gelirdim. Hele su donem gun erken basliyo hava aydinlaniyor.
Su ara calismiyorum ama uyaniyorum ve cok iyi oluyor.
Ah ne güzel bir yazı içim açıldı okurken azim istek hepsi var cok tebrik ediyorum sizi. Cok teşekkür ederim cok güzel moral oldu bana. Her şey bizim elimizde ve ben bahane üretiyorum asla yok bundan sonrAbak biraz moral vereyim 2016 da KPSS ye girdim
evli çocuklu çalışan bir kadındım
son gördüğüm matematik dersinin üzerinden 18 yıl geçmişti 36 yaşındaydım
kursa da gittim kütüphanede de takıldım
ama hafta sonu hiç çalışmadım hatta evde olduğum tek dakika çalışmadım diyebilirim
88 aldım hatta üstüne üniversite sınavına girip ikinci üniversitemi de kazandım hatta bölüme 4. olarak girdim
çalışırsan yaparsın
fakat en önemli engel kendimiziz
ama şöyle ama böyle diye bahane çokkkk
ben de bulurum bir sürü bahane sen de
önemli olan bir şeyleri engel görmeden en iyisini yapmaya çalışmak
kurs arkadaşlarım vardı evde tüm işi anneleri yapan kursta yiyecekleri sandviçe kadar hazırlayan gerektiğinde kaldıran vs vs
ama onlar da bazı bahaneler bulup çalışmadılar hatta bana sen nasıl yetişiyorsun dediler
tek çözüm var istekli olmak
evet 6 da kalkma istersen 10 da kalk ama düzenli ve azimli çalış
bugün 6 da kalkamadım lanet olsun diye günü öldüreceğine 12 den sonra gece 12 ye 12 saat var o arayı değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?