Bizde de dipçik gibi oluyorum derlerYa evet mesela çocuklar ağlasa bile o duşa girmek zorundayım.
Eşim bazen bu konuyla ilgili geriliyoruz.
Ama ne yapayım
Ama duş alınca gözlerim açılıyor zıpçık gibi oluyorum.
Bence değil. Ben hep sabahçıydım. Geç yatar erken kalkardım. Çevresel, psikolojik faktörler etkiliyordur. Mesela okul olduğu zaman kalkabiliyormuşsunuz. Bu arada sabah mideniz bulanıyormuş. Ben de sabah erken saatte kahvaltı yapamıyorum yediklerim boğazıma tırmanıyor sanki ama gece 4 gibi kalkar atıştırırım bir şey olmuyor.Alışkanlık mı acaba ya çocukluktan gelen bir şey mi bu erken yatıp erken kalkma sorunu
İmuneks'i kızımda kullanıyorum. Bayağı faydası var çocuğa.Ben yorguuktan uyanamiyorum. Bitkisel bir hap var ekmek mayası. Bağışıklık güçlendirmek için kullanıyorum . Onu kullandığım zaman sorunsuz uyanıyorum. Normalde sabah kalkmak işkence gözümü bile açamam. Gözünü kapatınca bildiğin geri dlaarim. Dinlenemiyorum çünkü. Adı imuneks pahalı ama iyi gelio. Bir de ilaç bazlı değil . Ben iki gün kullanınca sabah kendim kalkıyorum . He r başladığımda . Saat 7 de . :) Sonra gene gergin kendim kalkiyorum. Bağışıklık gene düşüne kadar böyle.
Ya duymuştum bu ilacı bitkisel olduğunu vs. Bende bir dönem dikkat geliştirici bitkisel bir hap kullandım faydası olmustu ama boyle bitkisel haplar fln nereye kadar dimi?Ben yorguuktan uyanamiyorum. Bitkisel bir hap var ekmek mayası. Bağışıklık güçlendirmek için kullanıyorum . Onu kullandığım zaman sorunsuz uyanıyorum. Normalde sabah kalkmak işkence gözümü bile açamam. Gözünü kapatınca bildiğin geri dlaarim. Dinlenemiyorum çünkü. Adı imuneks pahalı ama iyi gelio. Bir de ilaç bazlı değil . Ben iki gün kullanınca sabah kendim kalkıyorum . He r başladığımda . Saat 7 de . :) Sonra gene gergin kendim kalkiyorum. Bağışıklık gene düşüne kadar böyle.
Ay sanırım bizde de dipçik diyorlarBizde de dipçik gibi oluyorum derlerne güzel yöntemi bulmuşsunuz boşverin devam edin hem duş aldıktan sonrA ki o hayata pozitif devam etme temizlik ferahlık hissi bir bende yoktur sanırımm
Yemin ederim aynısıBence değil. Ben hep sabahçıydım. Geç yatar erken kalkardım. Çevresel, psikolojik faktörler etkiliyordur. Mesela okul olduğu zaman kalkabiliyormuşsunuz. Bu arada sabah mideniz bulanıyormuş. Ben de sabah erken saatte kahvaltı yapamıyorum yediklerim boğazıma tırmanıyor sanki ama gece 4 gibi kalkar atıştırırım bir şey olmuyor.
Aynen banada doktor önermişti. 23 yaşında havadan su çiçeği kapınca. İmkansız dedi. Test yaptı bağışıklık yerlerde çıktı. Yaşadığına dua etmek lazım senin dedi :). Çok kötü bir bağışıklık oluşmuştu o zaman bunu önerdi. Ara ara kullanıyorum durumu fark edince.İmuneks'i kızımda kullanıyorum. Bayağı faydası var çocuğa.
Evet evet dipcik te olur zıpcıktaAy sanırım bizde de dipçik diyorlar
Karıştırdım :))
Deneyin bir bence.
Ben 2 ay öncesine kadar sınava çalışıyordum.
Benim için çok ağır bir sınavdı. Üstelik 2 bebek.
Geceleri çalışıyordum. Çünkü sabahları çocuklarla imkansızdı.
Gece çalışmayı da çok severim.
Eğer böyle bir imkanınız varsa gece de çalışmayı deneyebilirsiniz.
Yok bu zaten tüm kutuyu düzenli kullanınca uzun süre kullanmanıza gerek kalmıyor inanın. Ben 23 yaşında bir ay yakın kullandım zaten içinde 30-40 tane falan var. Ama 2 sene hasta olmadan geçirip . Hatta grip bile olmadım . Hemde uykum düzeldi. Yorgunluk gitti. Ondan şimdi düzenli değil ama bir kutu alıp arada kullanıyorumYa duymuştum bu ilacı bitkisel olduğunu vs. Bende bir dönem dikkat geliştirici bitkisel bir hap kullandım faydası olmustu ama boyle bitkisel haplar fln nereye kadar dimi?Yorgunluk ayrı bir şey o zmn insan uykuya muhtaç kalıyor maalesef
iyi geliyorsa denemeden bir şey çıkmaz sanırım
Bence yarar.Evet evet dipcik te olur zıpcıktaZaten bu son. Baktım olmuyor zaman geçmesin moralim bozulmasın diye gece çalışacağım. SInavdan sonra düzene bindirecegm yoksa cidden moralimi bozuyorum ve dersten de verim alamıyorum sanki. Ay boyle diyince cok komik oluyor bebek gibi mızmızlanıyorum gibi oluyor ama napayım boyle düşünüp hissediyorum inşallah duş işe yarar
Çok enteresan ben sabah saat 4 gibi uyanır bir şeyler yerim. Hiç uykum yokmuş gibi bayağı da dinç oluyorum, hatta hiç yamasam mı geri diyorum ama sabah 7'de ayılamıyorum.
Eskiden iki saatlik uyku ile bile uyandığım gibi ayılırdım. Son aylarda böyleyim. Eğer sabah erkenden işim varsa o an ayılabiliyorum. Geçen sene hamileyken sabah 6'da kalkıyordum çoğunlukla ve hazırlanıp, saat 8'e kadar kitap okuyordum. Kızımı uyandırıp, hazırlıyor ve okula götürüyordum. Belki bebekten dolayı gece 4-5 defa uyandığım için ayılmak zor geliyor belki de kendimi psikolojik olarak 45 dakikam daha olduğuna odaklıyorum. Benim de alarm erteleme huyum yok. Alarm çaldığı gibi yataktan çıkıyorum.
Aynen. Öyle ki benim gece yemelerim meşhurdur. Şimdi yapamıyorum ama çocuklardan önce gece kalkıp muhakkak makarna haşlar yerdim.Yemin ederim aynısıgece kalksam tüm dolabı yerim ama sabah bir lokma ekmek bile içim almıyor hatta gece yemelerim meşhurdur. İle giderken mide bulantısı önleyici hap kullanırdım
Bakın o hemen hazırlanma bende de var. Galiba 7.45'de ya ayılamazsam korkusu yaşıyorum. Çünkü birkaç defa başıma geldi alarmı duymadım. Alarmda da erteleme veya tekrar çalma kurulu olmadığı için uyanmamışım. Saat 7.55 bir uyanıyorum. Hemen kızımın protezini giydirip, banyoya el yüz yıkama, saç yapma üst giyinme saat en geç 08.05 hazır oluyoruz. Buna bazen bebeğin uyanması da dahil oluyor. Servise inene kadar onu da emziriyorum. Hatta bebeğin tulumunu montunu giydirip onunla inip markete gidiyorum çoğunlukla. Fakat, sabah 7 de kalkmazsam eğer, 7.45'den sonra hiç uyanamazmışım gibi geliyor.mesela ben o 45 dakika erken asla kalkmam
sonuçta ben 7.45 te kalkarsam çocuk yetişiyorsa o saatte kalkar gerekeni yaparım
şimdi 7.15 te kalkıyorum mesela zira kedimiz var ve onu sevmek için 10 dakika erkene aldım kalkma saatimi yoksa 7.25 te kalkıp 8 de evden çıkıyorduk
asla erken kalkayım da ayılayım deme son ana kadar uyur sonra kalkar sabah yapılacakları yapar ve çıkarım
geçen saati kurmamışım 7.41 de kalktım 5.56 da arabada idik tüm aile
kediyi sevemedim makinaya çamaşır atamadım ama çöpü de koydum ofise gidecekleri de poşetledim mesela
oğlum da eşim de kalktı hazırlandık ve çıktık
Ortalama23 de yatiyorum. Ama bebegim var 00.30 da olabiliyor bu saat. Gece bol bol uyaniyo emmek icin. Ben oglumu okula gondermek icin kalkiyorum geri uyumuyorum.kaçta yatıyorsun da 7.30 da kalkıyorsun
ben de 7.15 te kalkıyorum ama benimki mecburiyetten diyeceğim
bu mevsimde özellikle uyku hiç yetmiyor gibi geliyor bana
Ortalama 11 de yatiyorum. Ama bebegim var 12 30 da olabiliyor bu saat. Gece bol bol uyaniyo emmek icin. Ben oglumu okula gondermek icin kalkiyorum geri uyumuyorum.
Bitki cayi yapip haber izliyorum. Sonra bebegim uyaniyor.
Gün icinde nadiren uyuyorum.
Aslinda ben dinlenmek icin erken uyanip geri yatmiyorumtamam o zaman
ben oğlanı unuttum da bebek var diye hatırladım
yat sen de diyecektim ama çocuk varmış o zaman olağan
Her akşam 22.30-23.00 arasında yatmaya özen gösterin(bu saatlerde yatarsanız erken uyanırsınız.). Bir süre bu düzeni sağlayabilirseniz sonrası kendiliğinden devam edecektir.
Tamamdır yapacağım teşekkür ederimBence yarar.
Duşa gidene kadar gözünüzde büyüyorsa hemen açın bir müzik kendinize gelirsiniz.
Sonra hemen duşa koşun :))
Bende en etkili bu olmuştu.
Ne ortak yönümüz varmış makarna falanAynen. Öyle ki benim gece yemelerim meşhurdur. Şimdi yapamıyorum ama çocuklardan önce gece kalkıp muhakkak makarna haşlar yerdim.Hem de dolapta yemek olmasına rağmen. Uykudan uyanmış gibi de olmam, gayet dinç bir şekilde yer yatarım. Ancak sabah ne ayılabiliyorum ne bir lokma bir şey yiyebiliyorum. Sadece kahve içip, saat 10'dan sonra kahvaltı yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?